Credits verlopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »
Nathaniel

Nathaniel

10/12/2009 23:02:00
Quote Anchor link
Ik wil een script maken met dat je credits verlopen na enkele maanden.

Hoe moet ik het aanpakken?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:55:12
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 23:08:00
Quote Anchor link
wat bedoel je met credits?
iets duidelijker uitleggen
 
Computer

Computer

11/12/2009 07:30:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat credits een getal is dat in jouw database in een leden of members tabel staat. Zo niet, zeg het dan even.
 
Michel Exel

Michel Exel

11/12/2009 07:52:00
Quote Anchor link
een cron maken die de tabel credits leegt als er een bepaalde tijd niet ingelogd is
 
Milo

Milo

11/12/2009 07:53:00
Quote Anchor link
Als het is wat Computer zegt doe je het volgende

Je haalt aantal credits uit de database met de datum wanneer ze in gezet zijn.
Dan haal je de huidige datum op en ga je ze vergelijken...
Stel de vorgie datum is precies een week geleden.
Dan heb je een update query die aantal credits weer op 0 zet..

EDIT:
zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$sql
= mysql_query("
                  SELECT
                    *
                  FROM
                    members
                  WHERE
                    datum = CURRENT_DATE - INTERVAL 7 DAY
                  AND
                    id = '"
.$_SESSION['member_id']."'
                  "
;
if($sql)
{

// Hier ga je dan updaten
}
else
{
// Hier is de query fout gegaan
}
?>



Gr,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
Roel -

Roel -

18/12/2009 22:27:00
Quote Anchor link
Daar gaan veel mensen dus de mist in. Jij maakt hier een variabel aan voor een query die je gaat controleren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$sql
= mysql_query("
                  SELECT
                    *
                  FROM
                    members
                  WHERE
                    datum = CURRENT_DATE - INTERVAL 7 DAY
                  AND
                    id = '"
.$_SESSION['member_id']."'
                  "
;
if($sql)
{

// Hier ga je dan updaten
}
else
{
// Hier is de query fout gegaan
}
?>


Ik doe het liever zo, scheelt geheugen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (mysql_query("SELECT * FROM members WHERE datum = CURRENT_DATE - INTERVAL 7 DAY AND id = ".$_SESSION['member_id'])) {
    echo 'Goed!';
}
else {
    echo 'Fout!';
}[
/code]
Je hoeft je code niet af te sluiten met ?>
(hoewel ik dat zelf ook altijd doe, maar het is niet nodig). Het veld id is een integer neem ik aan en gaat daarom niet tussen quotes. En ja, zoals ik al zei: niet onnodig variabelen aanmaken, is zeer zonde van je geheugen.
 

18/12/2009 22:36:00
Quote Anchor link
Zie ook eens dit topic.
 
Computer

Computer

18/12/2009 22:55:00
Quote Anchor link
Nathaniel, zeg zelf a.u.b. ook weer eens iets, dat is wel zo beleefd. Als je niet weet wat je moet zeggen, doe dan zo iets:
Nathaniel:
@Karl: Dat heeft me goed geholpen!

of
Nathaniel:
Ik bedoelde eigenlijk dat elke maand 1 credit verloopt.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/12/2009 23:32:00
Quote Anchor link
De vraagstelling mag wel iets duidelijker, maar het is in ieder geval zeker dat je voor dit probleem geen cron jobs gebruikt. Zie ook de link die Karl gaf, het is nergens voor nodig aangezien je niets met de data doet als er niemand online is.

Aan de hand waarvan wordt de maand die hier als termijn genoemd wordt gemeten? Je zult er in ieder geval voor moeten zorgen dat je het referentie tijdstip (ie. toevoegen credits, laatst actief zijn) opslaat in de database. Als betreffende gebruiker vervolgens online komt, controleer je aan de hand van dat tijdstip of zijn credits nog geldig zijn en voer vervolgens de benodigde actie uit.

ps. @Hoithebest: wat betreft die query eerst in een variabele zetten, houd ook rekening met overzichtelijkheid van je code. Jouw manier wordt, zeker bij lange queries, snel onoverzichtelijk en dan weegt dat miniscule beetje geheugen dat je bespaart daar echt niet tegenop.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Afra ca

Afra ca

19/12/2009 11:39:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 18.12.2009 23:32:
ps. @Hoithebest: wat betreft die query eerst in een variabele zetten, houd ook rekening met overzichtelijkheid van je code. Jouw manier wordt, zeker bij lange queries, snel onoverzichtelijk en dan weegt dat miniscule beetje geheugen dat je bespaart daar echt niet tegenop.


Indeed, met de huidige servers zal dat kleine beetje geheugen niet gek veel schelen. En ik verwacht niet dat de TS-er een site zo groot als google heeft draaien waarin de queries in de miljoenen lopen.....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.