Cron Job

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 14:20:57
Quote Anchor link
Beste phphulpers,
ik heb gehoord van een vriend dat cronjob automatisch iets uitvoert op een bepaald tijdstip.
ik wil dit nu zelf proberen. ik wil om 03:00 een venster open en zo later terug lezen of die dit ook echt gedaan heeft.
ik heb de tijd en datum etc allemaal al ingevuld maar ik snap de command niet.
wat moet ik hier invullen?
ik zie dat veel mensen verwijzen naar een php script. Maar hoe kan ik een php script maken dat een venster opent?

Dankjewel.
Martybmw
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:54:02
 
B a s
Beheerder

B a s

23/05/2010 14:25:41
Quote Anchor link
Je kunt dmv file_get_contents een website / pagina openen. Het is niet mogelijk om een daadwerkelijk venster te openen, maar je kunt dus wel een pagina oproepen via een PHP script.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 14:27:33
Quote Anchor link
maar het kan dus gewoon dat ik met file_get_contents een pagina open en later in statistieken terug kan lezen dat die in geopend?
en hoe kan ik dat het best aanpaken met file_get_contents?
 
B a s
Beheerder

B a s

23/05/2010 14:41:38
Quote Anchor link
Check PHP.net over file_get_contents() voor het juiste gebruik ervan. Als hij de pagina niet kan openen zou er vast wel ergens een log bestand op je server te vinden over een cronjob die draaide.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 15:12:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$homepage
= file_get_contents('http://www.example.com/');
echo $homepage;
?>


So iets?
of hoeft die echo er niet bij?
en wat gebeurd er nou als ik meer van die website doe?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/05/2010 16:34:03
Quote Anchor link
Die echo is niet nodig verder. En wat bedoel je met het laatste?
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 16:39:18
Quote Anchor link
als ik nou meer van die file_get_contents doe.
dus zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$homepage
= file_get_contents('http://www.example.com/');
$page1 = file_get_contents('http://www.example2.com/');
?>


kan dat ook?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

23/05/2010 16:48:05
Quote Anchor link
Dat kan wel, alle info/tekst die dan op die pagina's is te vinden wordt dan opgeslagen in die variabelen.

De taak aan jou is om die opgeslagen info daarna te gebruiken.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 16:49:40
Quote Anchor link
Het werkt bij mij niet helemaal./ ik heb nu cpanel en cronjob. maar hij geeft telkens een fout aan:
waar moet ik die php file plaatsen?
Hij geeft steeds fout aan.
en trouwens wat moet er in die php file staan?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

23/05/2010 16:55:25
Quote Anchor link
Ik denk dat je opdrachtregel niet goed is.

Geef eerst eens wat meer informatie, want 'een fout' is voor ons niet duidelijk.

dus graag wat je allemaal precies invult en de foutmelding.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 18:14:52
Quote Anchor link
Fout melding: home/martybmw/public_html/test.php: No such file or directory
Test.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$homepage
= file_get_contents('http://www.google.com/');
?>

Ik heb de tijd instelling op elke minuut gezet.
ik weet Niet wat ik fout heb,iemand enige idee?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

23/05/2010 18:37:53
Quote Anchor link
Je moet er wel bij stil staan dat Test.php <> test.php

Voor de rest is het vrij onzinnig om op deze manier contents te rippen van welke site dan ook. Was het een xml-feed geweest dan kan ik me redelijkerwijs er iets bij voorstellen.

Note: hoepelijk heb je niet al te veel verwachting van dit test script, het te bekijken resultaat is op deze manier 0,000
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 19:47:42
Quote Anchor link
Ik wil graag dat een website zich opent op een bepaalt tijdstip, hoe kan ik dit het best aanpakken?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

23/05/2010 21:44:24
Quote Anchor link
Het heeft geen zin om je vraag voor de tweede keer te formuleren.

Je moet je de vraag stellen welk nut het heeft om op een bepaald tijdstip iets van een site af te halen indien het geen feed is.

Antwoord: het is totaal zinloos, dus verspil je tijd er dan ook niet aan.

Ga eerst maar eens bedenken waarvoor je cronjobs wel kan gebruiken, 1 ervan is al gegeven. Je hebt maar hoogstzelden z'n job nodig.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/05/2010 23:48:07
Quote Anchor link
Een cronjob weet helemaal niets van de path's, dus je zal het complete path met filenaam moeten opgeven. Het path dat jij nu hebt opgegeven is niet het volledige path. Dat begint namelijk met een /.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

24/05/2010 10:41:41
Quote Anchor link
oke, dus cronjob word het dus niet. maar wat kan ik dan wel gebruiken om iets te laten openen op een bepaald tijdstip?
 

24/05/2010 10:51:27
Quote Anchor link
Wat moet later geopend worden en waarom?
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

24/05/2010 11:05:19
Quote Anchor link
Er moet een link geopend worden. met deze link verdien ik zoveel cent per klik.
dat wil ik graag dat het automatisch gaat.
hoe kan dat het beste?
 
Vdleije .

vdleije .

24/05/2010 11:11:43
Quote Anchor link
Nou, dat zijn illegale praktijken en daarvoor wordt je waarschijnlijk bestraft. Denk niet dat je nu nog hulp gaat krijgen van iemand.
 

24/05/2010 11:12:42
Quote Anchor link
Niet met php.
En het mag niet. Zie bijvoorbeeld de voorwaarden van euroclix:
euroclix:
(...)
Elke poging van een deelnemer om het EuroClix-systeem of programma te manipuleren, kan resulteren in het volledige verlies van zijn of haar Clix en onmiddellijke beëindiging van het lidmaatschap.
(...)
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

24/05/2010 11:13:48
Quote Anchor link
Oke. beetje jammer.. maar dat kan dus ook niet met php?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.