Cron Job

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 14:20:57
Quote Anchor link
Beste phphulpers,
ik heb gehoord van een vriend dat cronjob automatisch iets uitvoert op een bepaald tijdstip.
ik wil dit nu zelf proberen. ik wil om 03:00 een venster open en zo later terug lezen of die dit ook echt gedaan heeft.
ik heb de tijd en datum etc allemaal al ingevuld maar ik snap de command niet.
wat moet ik hier invullen?
ik zie dat veel mensen verwijzen naar een php script. Maar hoe kan ik een php script maken dat een venster opent?

Dankjewel.
Martybmw
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 00:57:24
 
B a s
Beheerder

B a s

23/05/2010 14:25:41
Quote Anchor link
Je kunt dmv file_get_contents een website / pagina openen. Het is niet mogelijk om een daadwerkelijk venster te openen, maar je kunt dus wel een pagina oproepen via een PHP script.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 14:27:33
Quote Anchor link
maar het kan dus gewoon dat ik met file_get_contents een pagina open en later in statistieken terug kan lezen dat die in geopend?
en hoe kan ik dat het best aanpaken met file_get_contents?
 
B a s
Beheerder

B a s

23/05/2010 14:41:38
Quote Anchor link
Check PHP.net over file_get_contents() voor het juiste gebruik ervan. Als hij de pagina niet kan openen zou er vast wel ergens een log bestand op je server te vinden over een cronjob die draaide.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 15:12:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$homepage
= file_get_contents('http://www.example.com/');
echo $homepage;
?>


So iets?
of hoeft die echo er niet bij?
en wat gebeurd er nou als ik meer van die website doe?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/05/2010 16:34:03
Quote Anchor link
Die echo is niet nodig verder. En wat bedoel je met het laatste?
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 16:39:18
Quote Anchor link
als ik nou meer van die file_get_contents doe.
dus zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$homepage
= file_get_contents('http://www.example.com/');
$page1 = file_get_contents('http://www.example2.com/');
?>


kan dat ook?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

23/05/2010 16:48:05
Quote Anchor link
Dat kan wel, alle info/tekst die dan op die pagina's is te vinden wordt dan opgeslagen in die variabelen.

De taak aan jou is om die opgeslagen info daarna te gebruiken.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 16:49:40
Quote Anchor link
Het werkt bij mij niet helemaal./ ik heb nu cpanel en cronjob. maar hij geeft telkens een fout aan:
waar moet ik die php file plaatsen?
Hij geeft steeds fout aan.
en trouwens wat moet er in die php file staan?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

23/05/2010 16:55:25
Quote Anchor link
Ik denk dat je opdrachtregel niet goed is.

Geef eerst eens wat meer informatie, want 'een fout' is voor ons niet duidelijk.

dus graag wat je allemaal precies invult en de foutmelding.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 18:14:52
Quote Anchor link
Fout melding: home/martybmw/public_html/test.php: No such file or directory
Test.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$homepage
= file_get_contents('http://www.google.com/');
?>

Ik heb de tijd instelling op elke minuut gezet.
ik weet Niet wat ik fout heb,iemand enige idee?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

23/05/2010 18:37:53
Quote Anchor link
Je moet er wel bij stil staan dat Test.php <> test.php

Voor de rest is het vrij onzinnig om op deze manier contents te rippen van welke site dan ook. Was het een xml-feed geweest dan kan ik me redelijkerwijs er iets bij voorstellen.

Note: hoepelijk heb je niet al te veel verwachting van dit test script, het te bekijken resultaat is op deze manier 0,000
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

23/05/2010 19:47:42
Quote Anchor link
Ik wil graag dat een website zich opent op een bepaalt tijdstip, hoe kan ik dit het best aanpakken?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

23/05/2010 21:44:24
Quote Anchor link
Het heeft geen zin om je vraag voor de tweede keer te formuleren.

Je moet je de vraag stellen welk nut het heeft om op een bepaald tijdstip iets van een site af te halen indien het geen feed is.

Antwoord: het is totaal zinloos, dus verspil je tijd er dan ook niet aan.

Ga eerst maar eens bedenken waarvoor je cronjobs wel kan gebruiken, 1 ervan is al gegeven. Je hebt maar hoogstzelden z'n job nodig.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/05/2010 23:48:07
Quote Anchor link
Een cronjob weet helemaal niets van de path's, dus je zal het complete path met filenaam moeten opgeven. Het path dat jij nu hebt opgegeven is niet het volledige path. Dat begint namelijk met een /.
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

24/05/2010 10:41:41
Quote Anchor link
oke, dus cronjob word het dus niet. maar wat kan ik dan wel gebruiken om iets te laten openen op een bepaald tijdstip?
 

24/05/2010 10:51:27
Quote Anchor link
Wat moet later geopend worden en waarom?
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

24/05/2010 11:05:19
Quote Anchor link
Er moet een link geopend worden. met deze link verdien ik zoveel cent per klik.
dat wil ik graag dat het automatisch gaat.
hoe kan dat het beste?
 
Vdleije .

vdleije .

24/05/2010 11:11:43
Quote Anchor link
Nou, dat zijn illegale praktijken en daarvoor wordt je waarschijnlijk bestraft. Denk niet dat je nu nog hulp gaat krijgen van iemand.
 

24/05/2010 11:12:42
Quote Anchor link
Niet met php.
En het mag niet. Zie bijvoorbeeld de voorwaarden van euroclix:
euroclix:
(...)
Elke poging van een deelnemer om het EuroClix-systeem of programma te manipuleren, kan resulteren in het volledige verlies van zijn of haar Clix en onmiddellijke beëindiging van het lidmaatschap.
(...)
 
Martijn Weidmann

Martijn Weidmann

24/05/2010 11:13:48
Quote Anchor link
Oke. beetje jammer.. maar dat kan dus ook niet met php?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.