Cron Jobs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 15:29:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik zoek de command om een pagina te openen die zorgt dat er een script word uitgevoerd... dan had ik deze command gevonden via google: /usr/bin/wget -O/dev/null -q http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php maar die werkt niet, moet ik hierin nog wat veranderen ofzo?

Bij voorbaat dank,
ZeRo
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 18:13:42
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 15:32:00
Quote Anchor link
wget is een ftp-program. lijkt me niet de bedoeling.
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 15:34:00
Quote Anchor link
SanThe:
wget is een ftp-program. lijkt me niet de bedoeling.


lees het artikel op: http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=44&page=2&print=1
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 15:37:00
Quote Anchor link
Met het commando 'php filenaam' krijg je de html uitvoer terug.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:49:00
Quote Anchor link
Haal dat foutgebeuren er eens uit weg (-q) en sla hem eens ergens op (-o dus naar een echt pad laten gaan) en bekijk de uitvoer eens.

Als je er niet bij kan, zou je dat wat ik hierboven zette eens kunnen proberen en er > /usr/jij/output.txt achter kunnen zetten. Als het goed is slaat hij dan de uitvoer van de terminal op in dat bestand.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 15:52:00
Quote Anchor link
Werk jij op een linux bakkie? Is wget geïnstalleerd?
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 15:56:00
Quote Anchor link
dus zoiets: /usr/bin/wget -O/home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/output.txt -q http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:57:00
Quote Anchor link
en anders (hoop ik) apt-get wget (make|install|clean) enz.
En zonder linux/unix lijkt het mij sterk dat hij over Cronjobs beschikt.

(Had het hier net even op de terminal (MacOSX->Darwin->Unix) geprobeerd, maar ik moest nog wget installeren. )
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:08:00
Quote Anchor link
Bij mij doet ie het? Ik krijg de pagina binnen.

Edit: 'php filenaam' werkt natuurlijk alleen local en wget (is toch een soort ftp-program) haalt het van een andere machine.
Gewijzigd op 28/08/2005 16:13:00 door - SanThe -
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 16:10:00
Quote Anchor link
Ik krijg dit als antwoord (waneer ik gewoon wget ipv /usr/bin enz. gebruik.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
PowerBook:~ jelmer$ wget http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php
--16:09:45--  http://194.126.173.109/%7Eeliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php
           => `_cron_generate-stats.php'
Connecting to 194.126.173.109:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: unspecified [text/html]

    [ <=>                                 ] 1,273          1.21M/s            

16:09:47 (1.21 MB/s) - `_cron_generate-stats.php'
saved [1273]

PowerBook:~ jelmer$
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:17:00
Quote Anchor link
Idem hier.

Alleen duidelijk wat trager dan @Jelmer.
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:19:00
Quote Anchor link
This page will be Generated once every 10 minutes.
Last Generated: Sunday, August 28th, 2005 04:18:10 PM

Thx!:D(het was uiteindelijk: */1 * * * * /usr/bin/wget -O/home/eliteaveng/ -q http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php )
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:23:00
Quote Anchor link
*/1 * * * * dit is elke minuut
*/10 * * * * is elke 10 minuten
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:25:00
Quote Anchor link
weet ik, dit was om te testen...

Anders moest ik 10minuten wachten tot ik wist of ie het deed;)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:27:00
Quote Anchor link
Ik snap het...;-)
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:28:00
Quote Anchor link
blijkbaar was iemand die de link kende naar die pagina gegaan want nu update hij niet meerAfbeelding
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:32:00
Quote Anchor link
maar SanThe hoe werkt dat open filename dan?
gewoon met: open http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php

ps de server waar ik op host is NIET van mij..:P
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 16:37:00
Quote Anchor link
Dan lijkt mij wget de enige mogelijkheid, omdat je een webpagina moet aanvragen.
edit: als ik open gebruik, opent hij gewoon mijn webbrowser. Ik heb dus geen idee wat er gebeurt waneer je dit op een server doet.

Maar als je de cronjob uitvoert op dezelfde server als dat het bestand staat, kan je ook php /path/to/your/file.php doen volgens mij.
Gewijzigd op 28/08/2005 16:39:00 door Jelmer -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:38:00
Quote Anchor link
php filename

Dit werkt alleen local, helaas.
Dat commando wat jij hebt met wget, dat werkt. Ik heb het geprobeerd op jouw gegevens. (http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php)

Edit:Typo
Gewijzigd op 28/08/2005 16:41:00 door - SanThe -
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:40:00
Quote Anchor link
dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
open /home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/_cron_generate-stats.php -q
? lol ik ben nogal een noob met cron jobs:P
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:42:00
Quote Anchor link
*
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
open /home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/crons/_cron_generate-stats.php -q
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.