cronjob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »
Kurtik watson

kurtik watson

28/11/2011 13:26:20
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil een cronjob doen. Bij mijn webhosting kan ik alles ingeven: minuut uur etc..alleen mails versturen lukt me niet. En ik vind dit ook nergens terug, ook niet in google.

Ik heb een php script waarbij ik gegevens ophaal uit database en ik wil dat iedereen op bepaalde tijdstip een mail ontvangt van zijn status etc..

Als voorbeeld heb ik gemaakt:

$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam = kurt OR naam = tati";
$resultaat= mysql_query($sql);while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
{
echo $rij['geboortedatum'];
mail($rij['email'],hallo,hoe gaat het,an);
}

Kan iemand me hierbij helpen of weet iemand wat ik fout doe?

Mvg,
Kurt
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 14:55:53
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/11/2011 13:27:43
Quote Anchor link
Zorg eens voor foutafhandeling, je query zal al fout gaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 13:29:50
Quote Anchor link
ik mis wat strings in je mail().
Tenzij je een constantes hebt die zo heten: hallo,hoe gaat het,an
 
Kurtik watson

kurtik watson

28/11/2011 13:35:14
Quote Anchor link
Is bedoeld als constantes ja, enkel om te testen he..maar werkt niet..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 13:37:17
Quote Anchor link
Foutafhandeling.......
Op zowel je mail() als je mysql_query
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/11/2011 13:38:57
Quote Anchor link
Het lijken me geen constante maar tekst of heb je ergens in je code define staan?

Heb je de query die je hebt staan al eens gewoon uitgevoerd?
 
Kurtik watson

kurtik watson

28/11/2011 13:43:20
Quote Anchor link
klopt tekst ja, is een fout van mij..met een define moet het zo normaal wel lukken dan zeker?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/11/2011 13:47:35
Quote Anchor link
Nee, define heb je geheel niet nodig.
Maar kijk eens naar WAT er FOUT gaat. LOG je ERRORS, test je query
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 13:51:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
// voorbeeld van includeren mysql_connectie. Gebruik volledig pad, die je ook krijgt bij het echo'en van $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].
include "/home/username/domein.nl/public_html/mysql_connection.inc.php";

// nog wat instellingen
$onderwerp = "Dit is het onderwerp";
$bericht = "Dit is het bericht";

// query draaien
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam = 'kurt' OR naam = 'tati'";
$resultaat= mysql_query($sql);

// is de query gelukt? ja/ nee?
if($resultaat) {
    // even while-loopen totdat we alles gehad hebben.
    while ($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat)) {
        echo $rij['geboortedatum'];
        // kijken of wel kunnen mailen
        if(mail($rij['email'],$onderwerp,$bericht)) {
            echo "Gebruiker van ".$rij['email']." is gemaild\n";
        }
else {
            echo "Mail is niet verstuurd door een technische fout.";
        }
    }
}
else {
// query is stuk, waarom? Zie de error ;-)
echo "Er is een fout opgetreden aan onze kant: ".mysql_error();
}

?>


This should work...
Neem aan dat je wel een volledig pad bij een e.v.t include gebruikt.
Gewijzigd op 28/11/2011 13:59:09 door - Ariën -
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/11/2011 13:56:05
Quote Anchor link
@aar dan moet je tati ook wel goed doen (regel 5) ;)
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam = 'kurt' OR naam = 'tati'";

@Kurtik, zie je het verschil en begrijp je het?
Gewijzigd op 28/11/2011 13:56:54 door TJVB tvb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 13:59:54
Quote Anchor link
Done....

Ik blijf erbij dat het voorbeeld wel wat vreemd is dat je een voorwaarde in je query hebt voor een voornaam of een achternaam.
 
Erwin H

Erwin H

28/11/2011 14:03:33
Quote Anchor link
Het enige wat ik nooit zou doen is die SQL error aan de gebruiker tonen (regel 27). Die kan namelijk heel wat interessante info geven aan potentiele hackers en voor de meeste normale gebruikers zegt het toch niets. Leuk voor een admin error log, niet voor de browser.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 14:08:24
Quote Anchor link
Draai jij dan cronjobs in je browser, Erwin?
 
Erwin H

Erwin H

28/11/2011 14:18:43
Quote Anchor link
haha, fair enough :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.