CronJob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:22:37
Quote Anchor link
Beste leden,


Ik wil graag een bestand elke maand draaien d.m.v cronjob

Maar ik weet totaal niet hoe ik dat kan doen.

Ik heb al gekeken op CronJob.nl maar werd er niet wijzer van.


Ik gebruik DirectAdmin.


Alvast bedankt voor het helpen.


Met Vriendelijke Groet,
A.Bijlsma
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:51:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:23:26
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:24:09
Quote Anchor link
Ik snap dat dus niet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:24:48
Quote Anchor link
leg uit....
Waar loop je vast?
Gewijzigd op 03/01/2012 00:26:13 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:29:37
Quote Anchor link
Heb nog een keer gedaan is dit goed?

0|0|1|*|*|
/usr/local/bin/php -q -f /home/user/domains/site.net/plaats/cron_month.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:31:05
Quote Anchor link
Het ziet er goed uit, en probeer het eens.
Houd ook je hoofdmailbox van je account eens in de gaten ;-)
Gewijzigd op 03/01/2012 00:31:23 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:31:32
Quote Anchor link
Al gedaan nu wachten tot eind deze maand :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:33:01
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk ook een test cron-job maken die over enkele minuten iets aflevert. Dan weet je ook of het werkt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:33:42
Quote Anchor link
Nog een vraag:

Kan je 2 databases oproepen zeg maar?

Dus je hebt

DBLogin: user_db
DBnaam1: user_1
DBnaam2: user_2

Kan je dan de 2 DBnamen gebruiken in een php script zodat de cronjob 2 databases doet?
Gewijzigd op 03/01/2012 00:34:33 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:34:21
Quote Anchor link
Ja... kwestie van proberen d.m.v. trial and error.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:34:39 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:35:47
Quote Anchor link
Heb m'n vraag verbeterd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:37:33
Quote Anchor link
Ja, oké.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:38:18
Quote Anchor link
Mag ik hier antwoord dan op :P :
Kan je dan de 2 DBnamen gebruiken in een php script zodat de cronjob 2 databases bijwerkt?

Zoja, hoe?
Gewijzigd op 03/01/2012 00:38:55 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:38:56
Quote Anchor link
Ik zei toch 'ja'?

Toevoeging op 03/01/2012 00:42:03:

Je kan bij je mysql_query een identifier gebruiken om een andere mysql_connect te gebruiken.

Maar wat wil je precies, en waarom heb je twee databases?

Een table prefix kan ook, als er meerdere databases onder je username hangt.
database1.leden
database2.advertenties
Gewijzigd op 03/01/2012 00:47:41 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:45:32
Quote Anchor link
Heb twee databases, omdat ik een nederlandse en engelse site heb met zelfde functies.
MAar apparte database voor engelsen en nederlanders.

Maar dan moet ik 2 databases gaan cronjobben op een bepaalde moment.

Maar ik kan nu enkel 1 database doen.

Heb 1 config bestand met db gegevens voor dat dat is deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

$host
= "localhost";
$userdb = "user_db";
$passdb = "******";
$database1 = "user_db1";

mysql_connect($host, $userdb, $passdb) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database1) or die(mysql_error());

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:47:12
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 03/01/2012 00:45:32:
Heb twee databases, omdat ik een nederlandse en engelse site heb met zelfde functies.
MAar apparte database voor engelsen en nederlanders.

Dan zijn twee verschillende databases behoorlijk overbodig. Hier kan je makkelijk één database voor gebruiken.

Verdiep je eens in Normalisatie, op deze voet kan je niet verder door gaan.

On nog een simpel idee te geven, zonder die identifiers...
- Aar - op 03/01/2012 00:38:56:

Een table prefix kan ook, als er meerdere databases onder je username hangt.
database1.leden
database2.advertenties


maar het antwoord is en blijft: NORMALISATIE!
Gewijzigd op 03/01/2012 00:49:10 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:49:02
Quote Anchor link
Ik wil Engels en Nederlandse taal graag van elkaar weghouden.

Want anders is het een rommel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:49:40
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 03/01/2012 00:49:02:
Ik wil Engels en Nederlandse taal graag van elkaar weghouden.

Want anders is het een rommel.

kan toch in 1 database. Bij elk item/page etc... houd je in een veld bij of het bij de NL versie hoort, of de EN versie.

Zo hoef je bij een update niet meer twee database-structuren te onderhouden, en synchroon te houden.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:50:47 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:51:00
Quote Anchor link
Nee, dat doe ik liever niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:51:59
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 03/01/2012 00:51:00:
Nee, dat doe ik liever niet.

Beargumentatie?

Ik kan je zeggen, je schiet je zo behoorlijk in je voet als je het gescheiden houdt in meerdere databases, en er komt een moment dat je er veel spijt van gaat hebben....

Trust me....

Dus, op naar 1 database.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:53:23 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:53:53
Quote Anchor link
Max blijft 2 databases.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.