Cronjob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

 - Diov  -

- Diov -

15/05/2012 18:26:27
Quote Anchor link
Sinds enkele dagen, 5 om precies te zijn, werkt mijn cronjobs niet meer.
Ik heb 4 cronjobs en die werken niet meer.

Er zitten geen errors in, alles ging fijn!
Ik host bij: 000webhost.com

Ik heb 4 files genaamd:
cron_caller_1.php
cron_caller_2.php
cron_caller_3.php
cron_caller_4.php

In die files zit het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
file_get_contents('http://www.site.nl/hetpad');
?>


Die werkte allemaal, tot 5 dagen geleden.
Ik heb ook nu eens gebruik gemaakt van Curl maar dit werkt ook niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://www.site.nl/hetpad");
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

$output = curl_exec($ch);
echo $output; // er komt een output als ik gewoon naar deze pagina ga!
      
curl_close($ch);    

?>


Alle 4 de cronjobs gaan om de 5 minuten en elk uur ...
Ze bevatten soms ook veel queryies, zouden ze met conflict zijn met elkaar?

Heeft iemand hier ooit al mee te maken gehad en wat was dan de oplossing?
Ik hoor het graag,
Dem
Gewijzigd op 15/05/2012 18:30:17 door - Diov -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:26:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2012 19:31:43
Quote Anchor link
wat gebeurt er als je de cronjob handmatig met de browser uitvoert?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2012 19:34:06
Quote Anchor link
Draai de php files eens vanuit een browser en kijk of er errors zijn.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 15:02:28
Quote Anchor link
Ik heb de php files gedraaid via de browsers met error reporting aan.
Geen errors, en het script werkt!

Ik heb nu ook mijn host aangesproken, volgende berichten (in het engels).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
Posted by Customer, on May 14, 2012, 12:35:04
Hi Support,
I am form Belgium and my English is'nt so good.
But i used cronjob for 2 weeks.

But since 5 days, he wouldn't work anymore!
Have you set it down for me?

Is it to hard for the server?
Or is it a technical error?

Dem

Posted by Staff Member, on May 15, 2012, 01:54:06
Hello,

If you run cronjob using PHP command (like php -f /home/username/public_html/file.php) and get no PHP errors, it means cronjob might be executed without any problems and there is a problem with your script.

We are happy to answer all support and technical questions related to service itself, but we only provide web hosting services, and we do not experience in building websites.

It is always recommended to contact the developers of the script that you are trying to run.

Additionally you can find useful information here: http://www.google.com/search?q=cronjob+does+not+work

Very Truly Yours,
Helpdesk Staff
www.000webhost.com

Posted by Customer, on May 15, 2012, 10:44:01
Ok, it's my own script.

I gonna look to it.
And 1 question more, how many cronjobs can i have with 1 account?
Dem

Posted by Customer, on May 15, 2012, 11:02:17
So, my script is on:
http://**snip**/twitter/cronjob.php

If you go to that link, it wil be in the database.
Now, in my cronjob i have set this:

php -f /home/a5991492/public_html/twitter/cronjob.php

But it doesn't work and i haven't any errors!

Posted by Staff Member, on May 16, 2012, 02:52:45
Hello,

Our team would be more than happy to help you with any problem you encounter. However, we can only provide limited support for users of our free hosting service. We can help you with basic problems associated with getting scripts running, however if you need help with third-party software, please contact the software developers or query Google.com with error message that you receive.

It is not possible for us to provide help for everyone, fix PHP errors or develop your website as it would require a lot of administrative time. We focus in getting our servers and services up and running.

On the other hand, you can always upgrade your account at http://www.000webhost.com/upgrade and we will gladly assist you with installing your scripts and fixing errors.

Kind Regards,
Helpdesk Staff
www.000webhost.com


Vind ik maar een beetje zielig, mijn script werkt maar hun cronjob niet.
Gewijzigd op 07/08/2019 19:15:15 door - Ariën -
 
De VeeWee

de VeeWee

16/05/2012 15:15:35
Quote Anchor link
Ik veronderstel dat je via ftp die bestanden moet uploaden op een live hosting.
Kijk even na of die uitvoerrechten hebben?
Kan je via ssh die bestanden uitvoeren?
Wat gebeurd er met de output van de cron, wordt die gemaild of iets anders?
Als je aan die output geraakt, kan je dus debuggen.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 15:20:08
Quote Anchor link
Ik heb een cpanel, en via daar kan ik naar de ftp
Daar kan ik bestanden uploaden, verwijderen, wijzigen ...

De rechten zijn 644, misschien alle rechten geven?
Of gedeeltelijke rechten?

ssh? Moet ik daarvoor zo'n programmatje downloaden?

Ja, als je aan die ouput raakt, kan je debuggen maar dat is niet erg.
Dan zullen de tweets meer geupdated worden.
 
De VeeWee

de VeeWee

16/05/2012 15:32:35
Quote Anchor link
Je moet zeker de execute permissie hebben, 755 zou dus voldoende moeten zijn. Ik denk dat dit dan het probleem wel zal oplossen.

met ssh kan je rechtstreeks op de server commando's uitvoeren, maar vermits het gratis hosting is, betwijfel ik dit.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 15:38:58
Quote Anchor link
De gratis webhsot heeft geen shell access.
Daarom doe ik ook geen rechtstreekse commando's.

Ik heb ze op 755 gezet de rechten.
Nu eventjes wachten.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 15:43:17
Quote Anchor link
De VeeWee op 16/05/2012 15:32:35:
Je moet zeker de execute permissie hebben, 755 zou dus voldoende moeten zijn.


Onzin. Het bestand is geen executable maar wordt ingelezen door php. Dus rechten 644 zijn perfect.

Heeft ie wel gewerkt en heb je iets veranderd aan het commando of aan de file zelf?

Hoe ziet het compete commando er uit?
Gewijzigd op 16/05/2012 15:44:40 door - SanThe -
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 15:47:13
Quote Anchor link
@Santhe, hij heeft gewerkt.
Want in de database staat overal: 2012-05-09 06:25:07

En dat is de datum van de laatste cronjob dus.
Wat bedoel je met het complete commando?

Het volledige script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/05/2012 15:58:23
Quote Anchor link
Nee. Hij wilt weten hoe je het script aanroept met de cronjob....
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 16:02:33
Quote Anchor link
Staat bovenaan in het topic.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 16:43:57
Quote Anchor link
Waar dan?
 
Reshad F

Reshad F

16/05/2012 17:00:54
Quote Anchor link
met ssh kan je commando's uitvoeren? ik dacht dat je d.m.v. ssh in kon loggen via je shell en daar commando;s kon uitvoeren ;)
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 17:08:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
file_get_contents('http://www.site.nl/hetpad');
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 17:58:32
Quote Anchor link
Dem Ian op 16/05/2012 17:08:58:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
file_get_contents('http://www.site.nl/hetpad');
?>


Dit is geen cron commando maar gewoon een php bestand.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 18:03:58
Quote Anchor link
Oh, verkeerde interpretatie.
Dit is een afbeelding.

Afbeelding
 
Toine vd P

Toine vd P

16/05/2012 19:25:49
Quote Anchor link
Heb je misschien een configuratieverschil in je PHP configuratie. PHP-cli (commandline) heeft een eigen PHP ini bestand.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 19:44:02
Quote Anchor link
En als je in plaats van php ook het path invult?
Dus iets als:
/path/naar/php/php -f /home/...........
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/05/2012 19:54:13
Quote Anchor link
Zie het pad met system('which php`);
 
Toine vd P

Toine vd P

16/05/2012 20:05:11
Quote Anchor link
dat is juist hetzelfde pad als alleen "php"
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.