Cronjob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

 - Diov  -

- Diov -

15/05/2012 18:26:27
Quote Anchor link
Sinds enkele dagen, 5 om precies te zijn, werkt mijn cronjobs niet meer.
Ik heb 4 cronjobs en die werken niet meer.

Er zitten geen errors in, alles ging fijn!
Ik host bij: 000webhost.com

Ik heb 4 files genaamd:
cron_caller_1.php
cron_caller_2.php
cron_caller_3.php
cron_caller_4.php

In die files zit het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
file_get_contents('http://www.site.nl/hetpad');
?>


Die werkte allemaal, tot 5 dagen geleden.
Ik heb ook nu eens gebruik gemaakt van Curl maar dit werkt ook niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://www.site.nl/hetpad");
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

$output = curl_exec($ch);
echo $output; // er komt een output als ik gewoon naar deze pagina ga!
      
curl_close($ch);    

?>


Alle 4 de cronjobs gaan om de 5 minuten en elk uur ...
Ze bevatten soms ook veel queryies, zouden ze met conflict zijn met elkaar?

Heeft iemand hier ooit al mee te maken gehad en wat was dan de oplossing?
Ik hoor het graag,
Dem
Gewijzigd op 15/05/2012 18:30:17 door - Diov -
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:05:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2012 19:31:43
Quote Anchor link
wat gebeurt er als je de cronjob handmatig met de browser uitvoert?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2012 19:34:06
Quote Anchor link
Draai de php files eens vanuit een browser en kijk of er errors zijn.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 15:02:28
Quote Anchor link
Ik heb de php files gedraaid via de browsers met error reporting aan.
Geen errors, en het script werkt!

Ik heb nu ook mijn host aangesproken, volgende berichten (in het engels).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
Posted by Customer, on May 14, 2012, 12:35:04
Hi Support,
I am form Belgium and my English is'nt so good.
But i used cronjob for 2 weeks.

But since 5 days, he wouldn't work anymore!
Have you set it down for me?

Is it to hard for the server?
Or is it a technical error?

Dem

Posted by Staff Member, on May 15, 2012, 01:54:06
Hello,

If you run cronjob using PHP command (like php -f /home/username/public_html/file.php) and get no PHP errors, it means cronjob might be executed without any problems and there is a problem with your script.

We are happy to answer all support and technical questions related to service itself, but we only provide web hosting services, and we do not experience in building websites.

It is always recommended to contact the developers of the script that you are trying to run.

Additionally you can find useful information here: http://www.google.com/search?q=cronjob+does+not+work

Very Truly Yours,
Helpdesk Staff
www.000webhost.com

Posted by Customer, on May 15, 2012, 10:44:01
Ok, it's my own script.

I gonna look to it.
And 1 question more, how many cronjobs can i have with 1 account?
Dem

Posted by Customer, on May 15, 2012, 11:02:17
So, my script is on:
http://**snip**/twitter/cronjob.php

If you go to that link, it wil be in the database.
Now, in my cronjob i have set this:

php -f /home/a5991492/public_html/twitter/cronjob.php

But it doesn't work and i haven't any errors!

Posted by Staff Member, on May 16, 2012, 02:52:45
Hello,

Our team would be more than happy to help you with any problem you encounter. However, we can only provide limited support for users of our free hosting service. We can help you with basic problems associated with getting scripts running, however if you need help with third-party software, please contact the software developers or query Google.com with error message that you receive.

It is not possible for us to provide help for everyone, fix PHP errors or develop your website as it would require a lot of administrative time. We focus in getting our servers and services up and running.

On the other hand, you can always upgrade your account at http://www.000webhost.com/upgrade and we will gladly assist you with installing your scripts and fixing errors.

Kind Regards,
Helpdesk Staff
www.000webhost.com


Vind ik maar een beetje zielig, mijn script werkt maar hun cronjob niet.
Gewijzigd op 07/08/2019 19:15:15 door - Ariën -
 
De VeeWee

de VeeWee

16/05/2012 15:15:35
Quote Anchor link
Ik veronderstel dat je via ftp die bestanden moet uploaden op een live hosting.
Kijk even na of die uitvoerrechten hebben?
Kan je via ssh die bestanden uitvoeren?
Wat gebeurd er met de output van de cron, wordt die gemaild of iets anders?
Als je aan die output geraakt, kan je dus debuggen.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 15:20:08
Quote Anchor link
Ik heb een cpanel, en via daar kan ik naar de ftp
Daar kan ik bestanden uploaden, verwijderen, wijzigen ...

De rechten zijn 644, misschien alle rechten geven?
Of gedeeltelijke rechten?

ssh? Moet ik daarvoor zo'n programmatje downloaden?

Ja, als je aan die ouput raakt, kan je debuggen maar dat is niet erg.
Dan zullen de tweets meer geupdated worden.
 
De VeeWee

de VeeWee

16/05/2012 15:32:35
Quote Anchor link
Je moet zeker de execute permissie hebben, 755 zou dus voldoende moeten zijn. Ik denk dat dit dan het probleem wel zal oplossen.

met ssh kan je rechtstreeks op de server commando's uitvoeren, maar vermits het gratis hosting is, betwijfel ik dit.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 15:38:58
Quote Anchor link
De gratis webhsot heeft geen shell access.
Daarom doe ik ook geen rechtstreekse commando's.

Ik heb ze op 755 gezet de rechten.
Nu eventjes wachten.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 15:43:17
Quote Anchor link
De VeeWee op 16/05/2012 15:32:35:
Je moet zeker de execute permissie hebben, 755 zou dus voldoende moeten zijn.


Onzin. Het bestand is geen executable maar wordt ingelezen door php. Dus rechten 644 zijn perfect.

Heeft ie wel gewerkt en heb je iets veranderd aan het commando of aan de file zelf?

Hoe ziet het compete commando er uit?
Gewijzigd op 16/05/2012 15:44:40 door - SanThe -
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 15:47:13
Quote Anchor link
@Santhe, hij heeft gewerkt.
Want in de database staat overal: 2012-05-09 06:25:07

En dat is de datum van de laatste cronjob dus.
Wat bedoel je met het complete commando?

Het volledige script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/05/2012 15:58:23
Quote Anchor link
Nee. Hij wilt weten hoe je het script aanroept met de cronjob....
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 16:02:33
Quote Anchor link
Staat bovenaan in het topic.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 16:43:57
Quote Anchor link
Waar dan?
 
Reshad F

Reshad F

16/05/2012 17:00:54
Quote Anchor link
met ssh kan je commando's uitvoeren? ik dacht dat je d.m.v. ssh in kon loggen via je shell en daar commando;s kon uitvoeren ;)
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 17:08:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
file_get_contents('http://www.site.nl/hetpad');
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 17:58:32
Quote Anchor link
Dem Ian op 16/05/2012 17:08:58:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
file_get_contents('http://www.site.nl/hetpad');
?>


Dit is geen cron commando maar gewoon een php bestand.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/05/2012 18:03:58
Quote Anchor link
Oh, verkeerde interpretatie.
Dit is een afbeelding.

Afbeelding
 
Toine vd P

Toine vd P

16/05/2012 19:25:49
Quote Anchor link
Heb je misschien een configuratieverschil in je PHP configuratie. PHP-cli (commandline) heeft een eigen PHP ini bestand.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 19:44:02
Quote Anchor link
En als je in plaats van php ook het path invult?
Dus iets als:
/path/naar/php/php -f /home/...........
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/05/2012 19:54:13
Quote Anchor link
Zie het pad met system('which php`);
 
Toine vd P

Toine vd P

16/05/2012 20:05:11
Quote Anchor link
dat is juist hetzelfde pad als alleen "php"
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.