css en bottom

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Herman van den berg

herman van den berg

12/12/2006 15:16:00
Quote Anchor link
Nadat ik 2 oplossingen heb geprobeerd, die niet werken, vraag ik het hier toch maar.

Hoe kan ik een plaatje vast zetten op de bottom van een pagina.
Deze 2 voorbeelden heb ik al geprobeerd:
1: background-position: bottom;
2: position: absolute; bottom: 0px;

Je kan het bestand vinden op http://www.game-kings.com/test/index.html
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 07:52:06
 
M Ypma

M Ypma

12/12/2006 15:19:00
Quote Anchor link
background-position: bottom;
is goed... ik heb naar je pagina gekeken, maar vind je oplossingen nergens terug.... misschien handig erbij te vertellen om welke achtergrond afbeelding het gaat?
 
Herman van den berg

herman van den berg

12/12/2006 15:25:00
Quote Anchor link
het plaatje helemaal onderaan :P

<div class="footer">
</div>

in het html bestand
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door herman van den berg
 
Herman van den berg

herman van den berg

12/12/2006 15:27:00
Quote Anchor link
zoals je nu kan zien, staat dat plaatje er niet meer...

class is nog steeds footer

position: absolute;
top: 2380px;

heb ik weggehaald
en

background-position: bottom;

heb ik toegevoegd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door herman van den berg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.