css kolommen gelijk laten lopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Wouter K

Wouter K

26/12/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Ja jan dat wil eig. ook wel weten :) de header is goed en wel maar er staat niks anders op

Dit probleem doe ik allang nietmeer dit is te simpel ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 16:44:08
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/12/2007 21:49:00
Quote Anchor link
In het bestand reset.css worden een aantal dingen op standaard gezet, zodat het in alle browsers hetzelfde oogt.
 
Reinhout

reinhout

26/12/2007 21:57:00
Quote Anchor link
ow, ok, had ik nog nooit van gehoord :$
ik ga slapen, had gisteren een feestje en ik ben moe...
Laat je alles nog een tijdje online?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/12/2007 22:08:00
Quote Anchor link
Ja, die map staat er nog wel ff.

Je kunt hem ook als zip downloaden anders.
 
Roeltje M

Roeltje M

26/12/2007 22:26:00
Quote Anchor link
Ik heb hier heel lang mee gezeten. Mijn oplossing is om een div onder de div's links en rechts te maken met class clear.

Dus dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class='clear'></div>

css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.clear {
clear: all;
background: none;
}


dit werkt ook perfect.. Is ook makkelijk te doen als je meer dan 2 kolommen wilt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/12/2007 22:33:00
Quote Anchor link
@ roel: die clearer div heb je niet nodig. Je kunt beter de container div een width: 100% en overflow: hidden geven. Dat werkt ook.
 
Reinhout

reinhout

27/12/2007 12:07:00
Quote Anchor link
Jan, sry dat ik je nog langer lastig val, maar de container rond de 2 kollommen heeft width op 100% en overflow op hidden, maar het resultaat blijft spijtig genoeg gelijk...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 12:11:00
Quote Anchor link
Die laatste tip was voor roel bedoeld reinhout. Hij werkte met een clearer div en dat is tegenwoordig niet meer nodig.

Als je even vertelt wat nu je resultaat is en wat er aan mankeert?

Edit:
Ik heb van het aanzetje iets meer dan een aanzetje gemaakt. De zip is ook aangepast. Nu moet je zelf verder gaan klieren met paddings en margins. Je moet het plaatje dat ik voor div#content-container gebruikt heb ook even aanpassen, zodat hij precies aansluit op de header en de footer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Reinhout

reinhout

27/12/2007 17:11:00
Quote Anchor link
bedankt, alles werkt nu (ik kon niet veel meer verkeerd doen he ;))
Groetjes,
Reinhout
 
Crispijn -

Crispijn -

27/12/2007 18:37:00
Quote Anchor link
Sorry hoor, even een grap:

Van rein hout zaagt men planken...

Maar die had je vast al vaker gehoord ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 23:17:00
Quote Anchor link
Okee, mooi dat het nu werkt. Dus het is ook gelukt met dat achtergrondplaatje?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.