[css] padding/margin weghalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/06/2010 16:54:14
Quote Anchor link
Ik heb deze template gevonden:
http://www.oswd.org/design/preview/id/3633

Best een toffe template, en ik wou eens kijken hoe je de de tabbladen erin (Home, Weblog) netjes kan laten aansluiten op de witte #page.

Nu zit er een margin/padding ertussen van 10px volgens mijn pixel-meetlint.
Ik heb al in FireBug gekeken, maar kon het niet 1-2-3 zo vinden waar dit te vinden is?

Iemand enig idee?
Gewijzigd op 13/06/2010 17:01:17 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:36:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2010 16:00:28
Quote Anchor link
schopje?
 
Milo S

Milo S

14/06/2010 16:12:49
Quote Anchor link
Zal het hier niet ergens tussen staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
/* Main menu (tabs) */
#tabs {background:#7f000b; margin:0 5px; padding:10px 0 0 0; _height:1px;}

    #tabs ul {margin:0 10px; padding:0; list-style:none;}
    #tabs ul li {margin:0 5px 0 0; padding:0; float:left;}
    #tabs ul li a {display:block; position:relative; padding:7px 15px; border:0; background:url("../design/tab_link.gif") 0 0 repeat-x; color:#ff99b2; font-weight:bold; text-decoration:none; cursor:pointer;}
    
    /* Main menu (tabs - link) */
    #tabs ul li a span.tab-l, #tabs ul li a:hover span.tab-l {position:absolute; top:0; left:0; _left:-15px; width:8px; height:8px; background:url("../design/tab_link_l.gif") 0 0 no-repeat;}
    #tabs ul li a span.tab-r, #tabs ul li a:hover span.tab-r {position:absolute; top:0; right:0; _right:-1px; width:8px; height:8px; background:url("../design/tab_link_r.gif") 100% 0 no-repeat;}
    
    /* Main menu (tabs - hover) */
    #tabs ul li a:hover {background:url("../design/tab_hover.gif") 0 0 repeat-x; color:#FFF;}
    #tabs ul li a:hover span.tab-l {background:url("../design/tab_hover_l.gif") 0 0 no-repeat;}
    #tabs ul li a:hover span.tab-r {background:url("../design/tab_hover_r.gif") 100% 0 no-repeat;}
    
    /* Main menu (tabs - active) */
    #tabs ul li#active a {background:#FFF; color:#FF0000;}
    #tabs ul li#active a span.tab-l {position:absolute; top:0; left:0; _left:-15px; width:8px; height:8px; background:url("../design/tab_active_l.gif") 0 0 no-repeat;}
    #tabs ul li#active a span.tab-r {position:absolute; top:0; right:0; width:8px; height:8px; background:url("../design/tab_active_r.gif") 100% 0 no-repeat;}


Anders moet je de broncode bekijken, kijken naar de class namen van de tabs en dan in de main.css zoeken naar die namen (zoek functie in firefox)
Gewijzigd op 14/06/2010 16:14:22 door Milo S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/06/2010 16:14:38
Quote Anchor link
In #page-in zit een padding-top van 10px. Bedoel je die?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2010 19:29:52
Quote Anchor link
Blanche PHP op 14/06/2010 16:14:38:
In #page-in zit een padding-top van 10px. Bedoel je die?

Nee, dat zorgt dat de tekst niet tegen de rand staat.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/06/2010 22:30:46
Quote Anchor link
Dan weet ik niet welke ruimte je bedoelt?
 

14/06/2010 22:32:04
Quote Anchor link
Afbeelding
Quel problème?

Ik gebruik dus Opera.
Gewijzigd op 14/06/2010 22:32:28 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2010 23:01:38
Quote Anchor link
Bweeh, dus die layout is gewoon ruk in Firefox, terwijl Webkit het wel goed rendert.
How come?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/06/2010 08:38:45
Quote Anchor link
Aar anoniem. ik gebruik ook Firefox en bij mij is die ook goed :S snapte jouwn vraag al niet :P
 
Arjan -

Arjan -

15/06/2010 09:56:27
Quote Anchor link
Zonder het aandachtig bestudeert te hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
#tabs ul li {margin:0 5px 0 0; padding:0; float:left;}


Hier krijgt elk list element een margin-right mee van 5px ......
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/06/2010 10:16:32
Quote Anchor link
Arjen misschien moet je het even met aandacht bestuderen...

Het gaat over de onderkant van zo'n li en niet de zijkant....
 
Arjan -

Arjan -

15/06/2010 10:21:19
Quote Anchor link
Misschien moet de topicstarter wat duidelijker zijn probleem formuleren, want ik begrijp het nog steeds niet....

Quote:
Best een toffe template, en ik wou eens kijken hoe je de de tabbladen erin (Home, Weblog) netjes kan laten aansluiten op de witte #page.


En hier zit volgens jou 10px ruimte tussen? Die zie ik dus echt niet in je voorbeeld...
 

15/06/2010 10:29:16
Quote Anchor link
Arjen Achternaam op 15/06/2010 10:21:19:
Misschien moet de topicstarter wat duidelijker zijn probleem formuleren, want ik begrijp het nog steeds niet....

Quote:
Best een toffe template, en ik wou eens kijken hoe je de de tabbladen erin (Home, Weblog) netjes kan laten aansluiten op de witte #page.


En hier zit volgens jou 10px ruimte tussen? Die zie ik dus echt niet in je voorbeeld...

Misschien moet je gewoon effe het topic lezen?
Hij zegt na die screenshot van mij dat hij het dus wél heeft, in firefox, maar in andere browsers niet. En dat andere in firefox het niet hebben.
Het is dus al duidelijk dat er iets (vaags) aan de hand is.......
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2010 13:57:52
Quote Anchor link
Tja, iemand nog enig idee wat er vaag is in Firefox?
 

23/06/2010 14:05:31
Quote Anchor link
Kan je screenshot posten?
/me gaat geen FF installeren.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/06/2010 00:05:07
Quote Anchor link
Karl Karl op 23/06/2010 14:05:31:
Kan je screenshot posten?
/me gaat geen FF installeren.

Omdat je het zo lief vraagt :-)

Afbeelding
Gewijzigd op 28/06/2010 00:05:22 door - Ariën -
 
Niels K

Niels K

28/06/2010 09:17:30
Quote Anchor link
Draai jij firefox uit 19 noach? Bij mij werkt het gewoon goed hoor..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/06/2010 09:22:16
Quote Anchor link
Heb de nieuwste?

Edit:
krijg nou tieten? Op de andere PC werkt hij wel...
Ik geloof dat een der add-ons (firebug en Yslow) uitgezonderd) de boel anders wilt renderen.
Gewijzigd op 28/06/2010 09:23:50 door - Ariën -
 
Niels K

Niels K

28/06/2010 09:26:50
Quote Anchor link
"Heb de nieuwste"

Laat ik die nu ook hebben

"Krijg nou tieten"

Dat dacht ik wel..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.