CSS3 hover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »
Casper B

Casper B

15/09/2012 16:32:08
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik wil het volgende bereiken:

http://andreagandino.com/themes/acidrain/?page_id=817

Waneer je over een thumb gaat, bijv de tweede, dan krijg je een plusje in een beweging te zien. Dit is met css3 bereikt, maar helaas lukt dit mij niet. Ik heb namelijk geen idee hoe nou die opbouw van divs en css3 transition werkt. Kan iemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:05:59
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/09/2012 16:58:35
Quote Anchor link
Opbouw is bv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
    <a href="#" title="afbeelding">
        <img src="afbeelding.jpg" alt="afbeelding" />
        <span class="overlay"></span>
    </a>

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
    a {
        display: block;
        position: relative;
        width: 150px;
        height: 150px;
        overflow: hidden;
    }

    a img {
        position: absolute;
        top: 0;
        left: 0;
    }

    a .overlay {
        position: absolute;
        top: 0;
        left: 0;
        display: none;
        width: 150px;
        height: 150px;
        background: red;
    }

    a:hover .overlay {
        display: block;
    }    


Voor speciale effecten met CSS3 moet je maar ff google ;-) Maar hier heb je alvast een voorbeeld.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

15/09/2012 17:53:03
Quote Anchor link
met transitions werken is niet moeilijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
transition:width 2s;
-moz-transition:width 2s; /* Firefox 4 */
-webkit-transition:width 2s; /* Safari and Chrome */
-o-transition:width 2s; /* Opera */


dit zet je bij je main div

dan bij de hover div :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.test:hover
{
  width:500px;
}


wat hij gaat doen is de breedte van 200 px naar 500px transitionen in 2 secondes dit werkt ook met opacity

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
opacity:1.0;
transition:opacity 2s;
-moz-transition:opacity 2s; /* Firefox 4 */
-webkit-transition:opacity 2s; /* Safari and Chrome */
-o-transition:opacity 2s; /* Opera */


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.test:hover
{
  opacity:0.5;
}


probeer dit ff
 
Casper B

Casper B

15/09/2012 18:04:22
Quote Anchor link
Ik heb de code van Hertog Jan bekeken en toe proberen te passen in mijn website. Al krijg ik de hover niet te zien. Hierbij mij code van een project item met thumb.

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
                    <li class="grid_4 projectbox alpha">
                        <a href="#">
                        <div class="thumbnails">
                            <img src="images/portfolio/thumbnails/thumbnail.png" alt="Thumbnail">
                            <span class="overlay"></span>
                        </div><!-- End .thumbnails -->
                        </a>
                    <div class="description">
                            <h3><a href="#">Title Project</a></h3>
                            <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus quis ante eros.
                            </p>
                        </div><!-- End .description -->
                        <div class="tags">
                            Tags: Photoshop, Illustrator, Graphic design
                        </div><!-- End .tags -->
                    </li><!-- End li.grid_4 projectbox -->


CSS

(Dit is nog voordat ik de code toepaste van Hertog Jan).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
.projectbox {
    height: auto;
    width: 300px;
    margin: 10px auto 0 0;
    padding: 0;
    padding-bottom: 10px;
    background: #FFF;
    /*box-shadow: 0 1px 1px rgba(0, 0, 0, 0.1);*/
}
.projectbox:hover h3 a {
    color: #c0479a;
    text-decoration: underline;
}
.thumbnails {
    height: auto;
    width: 100%;
    margin: 0 auto;
    float: left;
    opacity: 0.5;
    -webkit-transition: opacity 0.2s ease-in-out;
    -moz-transition: opacity 0.2s ease-in-out;
    -o-transition: opacity 0.2s ease-in-out;
    transition: opacity 0.2s ease-in-out;
    position: relative;
}
.thumbnails:hover {
    opacity: 1.0;
}

.overlay {
    background: url(../images/link-icon.png);    
}

.description {
    padding: 0 10px;
    float: left;
}
.tags {
    padding: 0 10px 10px;
    float: left;
    color: #999;
}


Hopelijk komen we er uit!

Toevoeging op 15/09/2012 19:15:21:

Ik heb het tot zover, dat de overlay boven de afbeelding is gekomen. Nu wil ik dan nog als laatst een transition, zoals de site hierboven eerder vermeld. Dat er een plusje van een niks tot een rondje wordt vergoot.

Via firebug, geeft hij aan dat dit de css daarvoor is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    -moz-transition: all 0.1s ease-in-out 0s;


Maar naar het uitproberen, werkt dit niet bij mij. Waar kan dit aan liggen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.