CSS3 hover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »
Casper B

Casper B

15/09/2012 16:32:08
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik wil het volgende bereiken:

http://andreagandino.com/themes/acidrain/?page_id=817

Waneer je over een thumb gaat, bijv de tweede, dan krijg je een plusje in een beweging te zien. Dit is met css3 bereikt, maar helaas lukt dit mij niet. Ik heb namelijk geen idee hoe nou die opbouw van divs en css3 transition werkt. Kan iemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 07:46:39
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/09/2012 16:58:35
Quote Anchor link
Opbouw is bv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
    <a href="#" title="afbeelding">
        <img src="afbeelding.jpg" alt="afbeelding" />
        <span class="overlay"></span>
    </a>

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
    a {
        display: block;
        position: relative;
        width: 150px;
        height: 150px;
        overflow: hidden;
    }

    a img {
        position: absolute;
        top: 0;
        left: 0;
    }

    a .overlay {
        position: absolute;
        top: 0;
        left: 0;
        display: none;
        width: 150px;
        height: 150px;
        background: red;
    }

    a:hover .overlay {
        display: block;
    }    


Voor speciale effecten met CSS3 moet je maar ff google ;-) Maar hier heb je alvast een voorbeeld.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

15/09/2012 17:53:03
Quote Anchor link
met transitions werken is niet moeilijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
transition:width 2s;
-moz-transition:width 2s; /* Firefox 4 */
-webkit-transition:width 2s; /* Safari and Chrome */
-o-transition:width 2s; /* Opera */


dit zet je bij je main div

dan bij de hover div :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.test:hover
{
  width:500px;
}


wat hij gaat doen is de breedte van 200 px naar 500px transitionen in 2 secondes dit werkt ook met opacity

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
opacity:1.0;
transition:opacity 2s;
-moz-transition:opacity 2s; /* Firefox 4 */
-webkit-transition:opacity 2s; /* Safari and Chrome */
-o-transition:opacity 2s; /* Opera */


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.test:hover
{
  opacity:0.5;
}


probeer dit ff
 
Casper B

Casper B

15/09/2012 18:04:22
Quote Anchor link
Ik heb de code van Hertog Jan bekeken en toe proberen te passen in mijn website. Al krijg ik de hover niet te zien. Hierbij mij code van een project item met thumb.

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
                    <li class="grid_4 projectbox alpha">
                        <a href="#">
                        <div class="thumbnails">
                            <img src="images/portfolio/thumbnails/thumbnail.png" alt="Thumbnail">
                            <span class="overlay"></span>
                        </div><!-- End .thumbnails -->
                        </a>
                    <div class="description">
                            <h3><a href="#">Title Project</a></h3>
                            <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus quis ante eros.
                            </p>
                        </div><!-- End .description -->
                        <div class="tags">
                            Tags: Photoshop, Illustrator, Graphic design
                        </div><!-- End .tags -->
                    </li><!-- End li.grid_4 projectbox -->


CSS

(Dit is nog voordat ik de code toepaste van Hertog Jan).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
.projectbox {
    height: auto;
    width: 300px;
    margin: 10px auto 0 0;
    padding: 0;
    padding-bottom: 10px;
    background: #FFF;
    /*box-shadow: 0 1px 1px rgba(0, 0, 0, 0.1);*/
}
.projectbox:hover h3 a {
    color: #c0479a;
    text-decoration: underline;
}
.thumbnails {
    height: auto;
    width: 100%;
    margin: 0 auto;
    float: left;
    opacity: 0.5;
    -webkit-transition: opacity 0.2s ease-in-out;
    -moz-transition: opacity 0.2s ease-in-out;
    -o-transition: opacity 0.2s ease-in-out;
    transition: opacity 0.2s ease-in-out;
    position: relative;
}
.thumbnails:hover {
    opacity: 1.0;
}

.overlay {
    background: url(../images/link-icon.png);    
}

.description {
    padding: 0 10px;
    float: left;
}
.tags {
    padding: 0 10px 10px;
    float: left;
    color: #999;
}


Hopelijk komen we er uit!

Toevoeging op 15/09/2012 19:15:21:

Ik heb het tot zover, dat de overlay boven de afbeelding is gekomen. Nu wil ik dan nog als laatst een transition, zoals de site hierboven eerder vermeld. Dat er een plusje van een niks tot een rondje wordt vergoot.

Via firebug, geeft hij aan dat dit de css daarvoor is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    -moz-transition: all 0.1s ease-in-out 0s;


Maar naar het uitproberen, werkt dit niet bij mij. Waar kan dit aan liggen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.