Dating website (DatePunt)

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Whatever Whatever

Whatever Whatever

05/08/2009 23:13:00
Anchor link
Nou bij deze dan ook maar even een review van wat experts. Ik ben bezig met een website (DatePunt). Zoals de naam al doet vermoeden is dat een dating website.

Ik ben van plan om vanaf 1 november online te gaan. Ik heb twee domeinnamen:
www.datepunt.nl en www.datepunt.com.

DatePunt.nl is altijd nederlands. DatePunt.com leest de taalinstellingen uit je browser uit (nederlands en anders engels).

Op de gewone site zit er een overlay overheen. Als je die weg wilt hebben moet je even naar index2.php gaan. Dan is de main pagina zonder overlay. Als je echt even de opties van de website wilt bekijken moet je even je ip geven dan haal ik de overlay weg. Er werkt nog niet heel veel (alleen registratie en activatie en dan inloggen, maar verder nog vrij weinig. Maar daar wordt aan gewerkt.

Alle commentaar is welkom, laat maar even weten wat je ervan vind...
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:47:55
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

05/08/2009 23:39:00
Anchor link
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.datepunt.nl%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
That's not good my friend...


Concept: 5/10
> Bestaan hier al circa 554.000.000 websites van.

Design: 5/10
> Redelijk zwakjes, (bijna) geen grafische elementen pure html & css.

Coding: 2/10
> Hier ben ik heel streng in, niet valid is sowieso onder 5 voor mij, handig dat je naampagina.php gebruikt, goed voor indexering van google vandaar toch nog de 2 maar ik had liever datepunt.nl(.com)/paginanaam/ gezien.


Totaal: 12/30 : 4/10
 
Dennis meijer

dennis meijer

05/08/2009 23:43:00
Anchor link
ik vind het hetzelfde als dat paradox zegt maar het zijn maar kleine foutjes die je hebt dus ik zeg 5/10
 
Whatever Whatever

Whatever Whatever

05/08/2009 23:55:00
Anchor link
Bedankt voor het commentaar zover. Mag ik even reageren?

De coding ben ik mee bezig. Waren veel meer fouten, maar ben ik aan het terugbrengen. Ik ben er alleen nog niet uit waarom de "DIV" daar niet mag staan, maar de site is nog in ontwikkeling. Ben het wel helemaal eens dat het aan de standaarden moet voldoen.
/update: Is nog maar 1 type error alleen daar zijn er wel 9 van... Heb nog geen idee hoe ik die kan verhelpen...

Design: Oke, vind ik jammer. Enige tips wat dan verbeterd kan worden? Google heeft ook niet veel grafisch en vind ik een perfect design. Less = More vind ik zelf een belangrijk aspect. Zit wel ajax in de voorkant voor bijvoorbeeld de profielen enzo. En javascript om dingen tijdens het typen (onblur) te controleren.

Concept: Ja dat weet ik, maar ik probeer er wel wat vernieuwende dingen in te zetten. Verder is hij compleet gratis (tel daar de hoeveelheid websites nog maar van) en volledige zonder reclame. Dan blijven er nog weinig concurrenten over.

Ik kijk uit naar meer commentaar/opmerkingen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Whatever Whatever
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

06/08/2009 01:57:00
Anchor link
Omdat een div gewoon niet binnen een <a> tag mag staan volgens de W3C web standaarden. Vervang die div eens door span en probeer wat meer met css te werken en wat minder met html

daarmee bedoel ik dus dit bv

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<BODY bgcolor="FFCCCC">


vervangen door in je css dit te zetten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
body { background: #FFCCCC; }


en van je html dit te maken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<body>


en ja html tags moeten helemaal niet in hoofdletters getypt zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
Whatever Whatever

Whatever Whatever

06/08/2009 10:15:00
Anchor link
@Paradox, kan je mij toch even helpen met de div/span dan. Want ik krijg het echt niet voor elkaar. Dit is mijn huidige code:

<a href="#" onclick="document.bgColor='#FFCCCC'" style="float:left;"><DIV id="pink" style="width:25px;height:25px;background-color:#FFCCCC;"></DIV></a>

als ik die omzet naar:
<a href="#" onclick="document.bgColor='#FFCCCC'" style="float:left;"><span id="pink" style="width:25px;height:25px;background-color:#FFCCCC;"></span></a>

Dan krijg ik niet meer mijn "lege blok" zoals bij de div wel het geval is. Zelfs als ik er een &nbsp; <p></p> of wat dan ook inzet. Ik krijg het niet goed. Daarom heb ik maar de div destijds gebruikt. Dit gaat om de kleur opties rechtsboven in het scherm. Ik krijg wel als ik tekst invul de juist kleur om mijn tekst, maar ik wil geen tekst hebben gewoon een leeg vierkant in de juiste kleur (of moet ik dan nu weer images gaan gebruiken omdat een span dat weer niet aan kan)?


Ik zal ook even de rest aanpassen naar aanleiding van je tips. Alleen vind ik het persoonlijk zelf handiger om html tags met hoofdletters te schrijven, dat valt beter op.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Whatever Whatever
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

06/08/2009 10:22:00
Anchor link
oh maar dat moet helemaal niet hoor het blijft valid met hoofdletters ^^

probeer zo eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onclick="document.bgColor='#FFCCCC'" style="float:left;"><span id="pink" style="width:25px;height:25px;background-color:#FFCCCC; display: inline-block;"></span></a>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
Whatever Whatever

Whatever Whatever

06/08/2009 10:29:00
Anchor link
Ja, thanks! Dat blijkt te werken. Dat schelen ineens alweer 7 fouten. Die laatste twee krijg ik nu ook nog wel weg denk ik. Ik weet dat het valid blijft, het is mijn bedoeling alleen maar om te leren van anderen, maar ik denk dat ik maar even een topic ga openen over html tags, hoofdletters of niet. Ik ga ook wel even meer naar de css gooien zoals je als tip aangeeft. Bedankt voor alles tot nu toe.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

06/08/2009 10:57:00
Anchor link
@Jacsoft;
Waarom geen MOD Rewite gebruiken?
 
Whatever Whatever

Whatever Whatever

06/08/2009 11:02:00
Anchor link
@Harm
Grappig dat je dat zegt, daar heb ik al een topic over lopen:
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=66311

Omdat het IIS is wat ik draai (is op een thuisserver, want heb glasvezel) moet ik mij er even in verdiepen hoe ik daar mod rewrite op kan gebruiken.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

06/08/2009 11:19:00
Anchor link
Ziezo ;)
Het is je gelukt ;)

This document was successfully checked as HTML 4.01 Transitional!
Result: Passed
 
Whatever Whatever

Whatever Whatever

06/08/2009 11:32:00
Anchor link
Ja inderdaad, bedankt voor de hulp. Ik had om eerlijk te zijn nog nooit met spans gewerkt :( (shame on me). Maar thanks. Nu alleen nog even je andere adviezen ter harte nemen (dat duurt alleen waarschijnlijk even iets langer).

Nog meer mensen tips? (Er zijn geen slechte tips :D)
 
Robert

Robert

06/08/2009 12:02:00
Anchor link
Het is vooral belangrijk dat je site veel leden heeft (veel keuze). Hoe ga je reclame maken voor je website?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/08/2009 12:40:00
Anchor link
Daarbij:
Het hosten/ onderhouden van de website kost tijd/ geld. Je geeft zelf aan:
- Geen reclame
- Geen kosten

Hoe ga je de website dan in de lucht houden? Je maakt er zelf wel kosten aan.
 
/home/joost

/home/joost

06/08/2009 13:11:00
Anchor link
Hoi,

Naar mijn mening kan het lettertype beter/kleiner, en sommige teksten vallen verkeerd, laat me ff een screenshot posten.....

Edit::
Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

06/08/2009 13:23:00
Anchor link
Het is heel leuk dat je je achtergrond kan kiezen maar zet dat dan tenminste in een sessie zodat waneer je naar een andere pagina gaat het achtergrondkleur blijft..
Desnoods ook nog is in een cookie voor als de gebruiker opnieuw op de website komt het kleur nog steeds hetzelfde is van het bezoek er voor.
 
Whatever Whatever

Whatever Whatever

06/08/2009 13:25:00
Anchor link
@home/joost. Welke browser gebruik jij? Ik test het zelf alleen in FireFox en Internet Explorer en daar is het wel goed. Ik heb wel een cross browser check gedaan en daar zagen de pagina's er goed uit, maar niet in dit detail bekeken. Volgens mij heb jij iets van Safari ofzo op een apple? Laat het even weten dan kan ik daar even naar kijken.

@Robert(s). Ik heb mij al bij alle zoekmachines aangemeld en ga mij ook bij dating pagina's aanmelden (dating.startpagina.nl) etc. Maar echt reclame kan ik inderdaad niet maken. Hoop echter op mond-op-mond reclame.

Ik heb er zelf geen kosten aan, want ik host het op mijn eigen server (die toch al aanstaat) op mijn eigen glasvezel (die ik toch al betaal) en ik onderhoud de site in mijn eigen vrije tijd (wat mij alleen tijd kost) maar verder dus geen geld. Dus daarom zijn de kosten beperkt en hoop ik dat de gebruiker daar het voordeel van inziet. Wat betreft reclame: Adblocker plus, dus reclame werkt dan ook niet echt goed. Ik weet ook niet (omdat ik geen reclame maak) of het echt gaat lukken, maar aangezien veel mensen toch liever niet betalen (€30 per maand voor een datingsite vind ik vrij veel) hoop ik dat daarom veel mensen zich gaan inschrijven.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/08/2009 14:57:00
Anchor link
Even misschien nog wel een puntje van aandacht, maar is misschien ook wel meer smaak hoor. Maar die zwarte met rode pagina (zoals op de afbeelding hierboven) associeer ik nou niet meteen met een datingsite. Het is nou ook niet dat ik die zo vaak bezoek :P maar dat zwarte past er gewoon niet heel erg bij.

Ben benieuwd naar wanneer je wat verder bent.
 
Whatever Whatever

Whatever Whatever

06/08/2009 15:01:00
Anchor link
@Robert. Bedankt voor je reactie. Ja zwart met rood is inderdaad niet de meest dating gerelateerde website, alleen ik vond het er wel mooi uitzien. Ik wil niet zoiets heel erg slijmerigs zoals alles roze enzo. Het moet wel enigszins normaal blijven en niet te verliefd achtig. Het moet niet overdreven worden. Nou is het maken van een interface niet mijn beste kwaliteit, dus als iemand een ander idee heeft. Je kan trouwens wel de background color wijzigen met de kleuren opties rechtsboven in. Misschien dat daar iets leukers inzit. (misschien zou ik daarmee ook de zwarte vlakken van kleur kunnen wijzigen.

Maar alternatieve kleurenschema's sta ik natuurlijk altijd voor open.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

06/08/2009 15:11:00
Anchor link
Jacsoft schreef op 06.08.2009 15:01:
....Je kan trouwens wel de background color wijzigen met de kleuren opties rechtsboven in. Misschien dat daar iets leukers inzit....
Zoals ik daarnet al zei dat is handig, maar zet het in een sessie zodat je website het kleur 'onthoudt' en het niet weg is wanneer je naar een andere pagina gaat..

En hij werkt met een mac, browser hoogst waarschijnlijk safari, misschien firefox of opera.
 
Stefan

Stefan

06/08/2009 15:13:00
Anchor link
Hij werkt met firefox, bij IE6 showt ie niet.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.