Datum formaat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Loek Lemmens

Loek Lemmens

14/03/2020 19:12:48
Quote Anchor link
Hallo,

Als een gebruiker een datum invoert bijvoorbeeld 14-03-2020 dan wil ik de naam van de dag terug krijgen.
Ik kan gebruik maken van de getDay() functie maar als ik de datum zo invoer gebeurt er niets omdat de format niet klopt.
In Javascript zou de datum zo ingevoerd moeten worden new Date("March 14, 2020 23:15:00");

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<script type = "text/javascript">
    var dateday = new Date("March 14, 2020 23:15:00");  //zo zou ik het willen-> var dateday = new Date("14-03-2020");
    document.write(dateday.getDay());
</script>


Is hier een makkelijke / snelle manier voor?
Gewijzigd op 14/03/2020 19:13:28 door Loek Lemmens
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:49:51
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/03/2020 19:27:01
Quote Anchor link
Dus je kunt wel doen wat je wilt, maar de weg er naartoe is niet zo gemakkelijk?

Je zou kunnen overwegen om een library te gebruiken, zoals de datepicker UI. Bijkomend voordeel is waarschijnlijk dat de datums die je als "input" hebt waarschijnlijk direct het juiste formaat hebben om verdere bewerkingen uit te voeren, zoals het weergeven van de bijbehorende dag-naam.
Gewijzigd op 14/03/2020 19:27:30 door Thomas van den Heuvel
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/03/2020 19:44:32
Quote Anchor link
2020-03-14 werkt wel als argument voor het Date object. Dus je kunt de string splitsen op de streepjes, de array achterstevoren zetten en de boel weer aan elkaar plakken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script>
function reverse(datum) {
  return datum.split("-").reverse().join("-");
}

console.log(reverse('14-03-2020'));
</script>
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/03/2020 20:28:30
Quote Anchor link
Of gewoon zorgen dat je de input gebruiksklaar maakt. Dit is code schrijven om invoer te repareren, dat is niet nodig als de invoer wel direct bruikbaar is.

Vraag is of de topicstarter daar invloed op uit kan oefenen. Zonee, dan zal zo'n kunstgreep/workaround nodig zijn, zoja repareren.
Gewijzigd op 14/03/2020 21:57:51 door Thomas van den Heuvel
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/03/2020 14:09:56
Quote Anchor link
Ik begrijp wat je bedoelt Thomas maar Nederland heeft nou eenmaal de datumnotatie dd-mm-YY en daar kan het Javascript Date object niet mee overweg helaas.

Het wordt wel anders als je de html date type gebruikt. Deze draait (iig in Chrome) de datum om naar yyyy-mm--dd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<!DOCTYPE html>
<html>
    <body>
        <form method="post">
            <input type="date" name="birthday" onchange="alert(this.value);">
            <input type="submit">
        </form>
    </body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2020 14:18:29
Quote Anchor link
Als je een datepicker hebt, dan heb je meteen een makkelijke manier om een goed datum-formaat te accepteren. Uiteraard moet je hier serverside ook op controleren.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

15/03/2020 14:40:52
Quote Anchor link
dd-mm-YY(YY) is dan misschien de nederlanse standaard, maar daar kun je met geen mogelijkheid (eenvoudig) mee sorteren/filteren/zoeken/vergelijken. yyyy-mm-dd daarentegen volgt zowel een logische numerieke alsook lexicografische sortering. Dit is dus een ideaal "intern formaat".

Hoe je dit verder presenteert (in een lokale standaard, bijvoorbeeld dd-mm-YY of whatever) staat hier verder helemaal los van.

Het is veel makkelijker om een standaard datum een bepaald format te geven dan om een lokaal format om te buigen om hier vervolgens makkelijk mee te kunnen rekenen of over te dragen aan andere componenten (die nagenoeg altijd dit standaard formaat direct accepteren) of zelfs om dit om te zetten naar een ander lokaal formaat.

Het enige gevolg van het voeren van een custom/lokaal format aan code of een database is dat je dit moet blijven repareren omdat het format in feite onhandelbaar is.

Werk gewoon met een standaard (die altijd werkt) en als je een keer een datum wilt weergeven kun je het er met (wederom, standaard) formatteringsfuncties precies zo uit laten zien zoals jij het wilt hebben. Maar hoe je datums presenteert staat echt helemaal los van hoe je dit intern opslaat.
Gewijzigd op 15/03/2020 15:04:44 door Thomas van den Heuvel
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/03/2020 14:56:49
Quote Anchor link
>> Werk gewoon met een standaard (die altijd werkt) en als je een keer een datum wilt weergeven kun je het er met (wederom, standaard) formatteringsfuncties direct van maken wat je maar wilt.

Ja gewoon yyyy-mm-dd binnen je applicatie en de database gebruiken. Helemaal mee eens. en voor de eindgebruiker kun je de format functies gebruiken om de datum op zijn nederlands weer te geven. Maar met in een formulierveld <input type="text"> ligt het anders. Hiermee wil je graag dat de eindgebruiker (lees een opa van 83 jaar oud) er mee overweg kan. Deze gebruikers zijn de standaard yyyy-mm-dd absoluut niet gewend dus je moet er over nadenken HOE je dit invoerveld wilt vormgeven.

Er zijn overigens al gauw drie opties:
- drie dropdown velden: dag, maand en jaar (die heeft ook een vertaalslag nodig)
- een HTML5 date type invoerveld waarbij je het probleem aan de webbrowser overlaat. Hier zijn zowel voordelen als nadelen aan verbonden.
- een text type invoerveld al dan niet met een javascript datepicker. In combinatie met de datepicker zou je er nog voor kunnen kiezen om de notatie yyyy-mm-dd in het formulierveld te hanteren maar blijft voor de nederlandse gebruikers toch verwarrend...

Toevoeging op 15/03/2020 15:00:05:

En dat onhandelbaar zoals jij het stelt Thomas is toch wel enigszins overdreven als ik het mag zeggen. Zoals Ariën al zegt zul je toch serverside moeten valideren. Als de datumtekst vervolgens valide is dan kan het omdraaien eigenlijk niet mis gaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2020 15:03:39
Quote Anchor link
Ik moet het nog eens uittesten met de JqueryUI datapicker, maar volgens mij kan je ook de presentatie aanpassen in elk gewenst format, terwijl die uiteindelijk dan onderwater yyyy-mm-dd in de POST-request stuurt.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

15/03/2020 15:10:55
Quote Anchor link
Als je niet wilt dat een gebruiker verkeerder dingen in kan vullen moet je deze gewoon niet de gelegenheid geven om verkeerde dingen in te vullen :).

Gebruik dus dropdowns of wellicht nog beter (want met dropdowns kun je nog steeds ongein uithalen zoals 31-02-2021 tenzij je hier allerlei logica in stopt) een datepicker.

Met onhandelbaar bedoel ik "niet direct te gebruiken". Er zal eerst een vertaalslag plaats moeten vinden. Het lijkt mij op zijn zachtst gezegd onhandig om extra code te kloppen voor een probleem wat je in wezen zelf introduceert. Neem dit probleem direct zelf weg (indien mogelijk), dan is die extra code ook niet nodig. We leven niet meer in het tijdperk dat je per regel code betaald wordt (wat trouwens "prachtige" programma's opleverde, zoals je je wellicht kunt voorstellen).
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/03/2020 15:16:01
Quote Anchor link
Maar met een datepicker kun je nog veel meer ongein uithalen... dus zoals gezegd blijft serverside validatie toch noodzakelijk.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2020 15:26:24
Quote Anchor link
Als je al wat safer wilt zijn kan je de inputbar ook op readonly zetten.

Dit heb ik even snel uitgetest op https://jqueryui.com/datepicker/ met een readonly via de webdeveloper tool. Maar dat is geen waterdichte oplossing uiteraard. Dus kijk wat $_POST['date'] uitspuugt, split e.v.t. met explode() erop, en doe een checkdate() erop.
Gewijzigd op 15/03/2020 15:28:25 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

15/03/2020 15:31:09
Quote Anchor link
Uiteraard, server side validatie is wel zo verstandig. Dat bestrijd ik ook nergens. Maar het ging meer over hoe je handig met datums omgaat dan hoe formulieren verwerkt zouden moeten worden geloof ik.

Tegelijkertijd lijkt het mij wel zo handig, en is het wel zo gebruiksvriendelijk, om een zodanig systeem te hebben dat het aanleveren van foutieve informatie zo lastig mogelijk is. Hoe minder gelegenheid je iemand geeft om foutieve informatie op te geven, hoe groter de kans dat de informatie direct klopt en de validatie ook meteen slaagt. Dat werkt doorgaans fijner dan dat een systeem vijf keer een formulier teruggeeft met een foutmelding.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/03/2020 15:54:19
Quote Anchor link
eens :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2020 16:02:22
Quote Anchor link
Hier ook eens ;-)
 
Loek Lemmens

Loek Lemmens

15/03/2020 16:21:48
Quote Anchor link
Waar het mij omgaat is dat ik de naam van de dag terugkrijg.
Uiteraard wil ik het zo maken dat de meeste gebruikers ermee overweg kunnen dus of ze nu 2020-03-14 of 14-03-2020 invoeren, het moet beide kunnen werken.
Maar dat is voor latere zorg. Nu is het zo dat je de naam van de maand moet benoemen March ipv 03.
doe ik 03 14, 2020 dan krijg ik Nan terug
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/03/2020 16:28:09
Quote Anchor link
Maar waarom geen datepicker?
Als je meerdere formaten accepteert, krijg je straks verwarring tussen:

dd-mm-yyyy
en
mm-dd-yyyy

En 1 april is wat anders dan 4 januari (01-04-yyyy)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/03/2020 16:38:21
Quote Anchor link
Loek Lemmens op 15/03/2020 16:21:48:
Waar het mij omgaat is dat ik de naam van de dag terugkrijg.
Uiteraard wil ik het zo maken dat de meeste gebruikers ermee overweg kunnen dus of ze nu 2020-03-14 of 14-03-2020 invoeren, het moet beide kunnen werken.
Maar dat is voor latere zorg. Nu is het zo dat je de naam van de maand moet benoemen March ipv 03.
doe ik 03 14, 2020 dan krijg ik Nan terug


Dus als je NaN krijgt probeer je de datum om te draaien zoals ik liet zien. Vervolgens maak je een Date object aan zoals je al zei en trek je de info er uit die je wilt.
 
Loek Lemmens

Loek Lemmens

15/03/2020 18:02:03
Quote Anchor link
@Frank

Het omdraaien gaat ook niet omdat de date format March 14, 2020 is en niet 03 14, 2020
Gewijzigd op 15/03/2020 18:13:04 door Loek Lemmens
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/03/2020 20:32:36
Quote Anchor link
Loek je hebt gelijk. Ik ben even gaan kijken en het blijkt dat de datum niet zomaar is om te draaien.
Uitgaande dat een gebruiker altijd vier cijfers voor het jaartal dient in te vullen en de mogelijke combinaties dd-mm-yyyy en yyyy-mm-dd mogen zijn ben ik uitgekomen op het volgende:

html snippet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<input type="text" id="input-datum">
<div id="output"></div>


en javascript snippet (vergeet jquery niet in te laden)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
function validateDate(dateString) {
  var datum = dateString.split("-");
  
  if(datum.length != 3) {
    return false;
  }
  
  for(var i = 0 ; i < 3 ; i++) {
    if(datum[i].length === 0 || datum[i] < 1) {
      return false;
    }
  }

  var d =  new Date(dateString);

  if(datum[2].length == 4) {
    d = new Date(datum.reverse().join("-"));
  }

  if(d.toString() == 'Invalid Date') {
    return false;
  }
  
  if(d.getYear() < 0) {
    return false;
  }
  
  return d;
}

$(document).ready(function() {
  $("#input-datum").on("change keyup paste", function() {
    var days = ["zo", "ma", "di", "wo", "do", "vr", "za"];
    var months = ["jan", "feb", "mrt", "apr", "mei", "jun", "jul", "aug", "sep", "okt", "nov", "dec"];
    var d = validateDate($(this).val());
    
    if(d === false) {
      $("#output").html("Ongeldige datum");
    } else {
      var year = 1900 + d.getYear();
      $("#output").html(days[d.getDay()] + " " +  d.getDate() + " " +  months[d.getMonth()] + " " + year);
    }
  });
});



Toevoeging op 15/03/2020 20:34:23:

Je kunt het hier werkend zien: https://codepen.io/frankbeen/pen/vYOjKNq
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.