Datum niet goed te krijgen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Milo

Milo

09/01/2010 13:31:00
Quote Anchor link
Je maakt er een steeds grotere rotzooi van...

Waar is de foutmelding?
Waarom haalje $var niet overal buiten quotes
En gebruik single quotes dan hoef je niet te escapen...

Zoiets als dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?php
// Functie dagen van de weeg
function dagen($dag)
{

        $dag = str_replace('0', 'Ma', $dag);
        $dag = str_replace('1', 'Di', $dag);
        $dag = str_replace('2', 'Wo', $dag);
        $dag = str_replace('3', 'Do', $dag);
        $dag = str_replace('4', 'Vr', $dag);
        $dag = str_replace('5', 'Za', $dag);
        $dag = str_replace('6', 'Zo', $dag);
        
return $dag;
}


// De query
$sql = mysql_query("SELECT
                        *,
                        DATE_FORMAT(datum, '%w %m-%d-%Y %H:%i') AS new_date
                    FROM
                        agenda
                    WHERE
                        datum >= NOW()
                    ORDER BY
                        datum
                    "
);

// Als query gelukt is
if($sql)
{

    // Als er items zijn
    if(mysql_num_rows($sql) > 0)
    {

        // De gevonden items neergooien
        while($rec = mysql_fetch_assoc($sql))
        {

            $datum = explode(' ', $rec['new_date']);
            /*
                $rec[datum] => X
                    0 => Dagnaam
                    1 => Datum
                    2 => Tijd
            */

                
              echo '<div class="agendaitem">';
                echo '<table border=0>';
                    echo '<tr>';
                        // Dagnaam
                        echo '<td valign="top" width="20">'.dagen($datum[0]).'</td>';
                        
                        // Datum & Tijd
                        echo '<td valign="top" width="60">';
                            echo '<span class="datum">'.$datum[1].'</span>';
                            echo '<br/>';
                            echo '<span class="tijd">'.$datum[2].'</span>';
                        echo '</td>';
                        
                        // Plaats & Evenement
                        echo '<td valign="top" >';
                            echo '<strong>'.$rec['plaats'].', '.$rec['evenement'].'</strong><br />';
                            echo '<p class="oms">';
                                // De omschrijving
                                if(!empty($rec['omschrijving']))
                                {

                                    echo $rec['omschrijving'];
                                }

                                
                                // Als er dus een url is hem echoën
                                if(!empty($rec['url']))
                                {

                                    // $url aanmaken
                                    if(substr($rec['url'], 0, 7) != 'http://')
                                    {

                                        $url = 'http://'.$rec['url'];
                                    }

                                    else
                                    {
                                        $url = $rec['url'];
                                    }

                                    // De link.
                                    echo '&nbsp;| <a href="'.$url.'" target="_blank" title="'.$rec['url'].'">Website</a>';
                                }

                            echo '</p>';
                        echo '</td>';
                    echo '</tr>';
                echo '</table>';
            echo '</div>';
        }
    }

    // Anders
    else
    {
        // Geen items
        echo 'Er konden geen items gevonden worden';
    }
}

// Anders
else
{
    echo 'Er is een fout in de query: <br />';
    echo mysql_error();
}

?>


:P, Als je nu eens goed kijkt wat hier gebeurt en daar eens van gaat leren, dat gaat denk stukken makkelijker...
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:44:24
 
Martin

Martin

02/02/2010 18:16:00
Quote Anchor link
Ja Rieksie moelijk om iets te jatten van iemand anders als je zelf niets van PHP snapt he :)
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.