Datum planner

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »
Raymond Colin

Raymond Colin

13/02/2013 11:50:26
Quote Anchor link
Hallo Iedereen

Weet iemand of het mogelijk zou zijn een reeks datums automatisch te laten genereren. (zelfde dag, een aantal weken na elkaar)
Met onderstaande link zie je een pagina waar ik mee bezig ben en waar ik graag per week de juiste datum zou willen invoegen.


linkje

mvg
Mon

ps deze pagina stelt niet veel voor maar het is een onderdeel van een veel groter geheel.

url gewijzigd[/modedit]
Gewijzigd op 13/02/2013 13:55:10 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 02:36:52
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/02/2013 12:28:24
Quote Anchor link
Hallo Raymond,

Dat kan zeker. Het kan zowel met PHP als met Mysql. Met de komst van PHP 5.2 en 5.3 zijn er een reeks datum functies bijgekomen dus het kan handig zijn om even na te kijken met welke versie je werkt
 
Kris Peeters

Kris Peeters

13/02/2013 14:49:21
Quote Anchor link
Bekijk dit eens.
Je kan dit apart testen (in een leeg document).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<input type="text" id="date" name="date" value="20 02 2013">  Datum<br>
<style>
  #date {
    width: 500px;
  }
</style>
Gedurende x aantal weken:
<input type="text" onchange="aantal_weken(this, event);" value="1">
<script>
function aantal_weken(elm, e) {
  var datum_element = document.getElementById('date');
  var gekozen_datum = datum_element.value.split(';')[0];  // kiest de waarde, tot het een ";" tegen komt
  var items = gekozen_datum.split(' ');
  if (items[2]) {
    var date = new Date();
      date.setFullYear(Number(items[2]));
      date.setMonth(Number(items[1]) - 1);
      date.setDate(Number(items[0]));
    var output = '';
    for (var i=0; Number(elm.value) - 1 >= i ; i++) {  // elm.value zou dus een geheel getal moeten bevatten: het aantal weken
      if (i>0) {
        output += ';';  // zet een puntkomma tussen de waarden
      }
      output += date.getDate() +' '+ (date.getMonth() + 1) +' '+ date.getFullYear();  // voegt telkens een datum toe
      date = new Date(date.getFullYear(), date.getMonth(), date.getDate() + 7); // week toevoegen
    }
    datum_element.value= output;
  }
}
</script>


Om dit in jouw script toe te voegen:
- Die value="20 02 2013" mag je weglaten; die staat er maar om het apart te kunnen testen.
- dat tweede <input> en <script> element toevoegen in je script. Het maakt niet uit waar;
- Alles van tussentekst, style, ... kan je aanpassen naar believen.

---

Als je iets anders van werking zou willen (bv. met een <select>), vraag maar.
Op php vlak kan je de datums uit mekaar halen met

$dates = explode(';', $_POST['date']);
Maar ik weet niet precies wat je op server-niveau van plan bent met die datums.
Gewijzigd op 13/02/2013 14:53:00 door Kris Peeters
 
Raymond Colin

Raymond Colin

13/02/2013 16:21:30
Quote Anchor link
Hallo Kris

Heb die code zonet even getest. Al wat ik nodig heb zit er in.
Al denk ik hier wel even mee zoet te zijn om dat in te passen. (Laat je computer maar aan staan ..:-}, jij ook Frank)
Waarschijnlijk ben ik in het weekend zover dat ik wat op het net kan zetten zodat jullie een beter zicht hebben op het geheel en me kunnen zeggen waar er nog addertjes zitten.

In mijn ogen zijn jullie een soort phphalfgoden.

Grts
Raymond
 
Tim van Norde

Tim van Norde

14/02/2013 09:57:41
Quote Anchor link
In javascript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<html>
<head>
<script type='text/javascript'>
function getDates(day, month, year, weeks) {
    var date = new Date(year, month-1, day, 0, 0, 0, 0); //Een begin datum aanmaken
    var arr_dates = new Array(); //Een array voor de datums maken
    document.getElementById('datums').innerHTML = date + "<br>"; //Dit is alleen om te laten zien wat er uit komt
    
    for(i=1; i<=weeks; i++) //Voor elke week
    {
        arr_dates[i] = new Date(date.getTime() + 7 * 24 * 60 * 60 * 1000); //De volgende week uitrekenen
        date = arr_dates[i]; //De oude datum op deze week zetten
        document.getElementById('datums').innerHTML += date + "<br>"; //En weer om te laten zien dat ie werkt.
    }
}
</script>
</head>
<body>
D/M/J<br>
<input type='number' id='day' value='1' /><input type='number' id='month' value='1' /><input type='number' id='year' value='2013' /><br>
Aantal weken:<br>
<input type='number' id='weeks' value='5' /><br>
<button onClick='getDates(day.value, month.value, year.value, weeks.value);'>Datums</button><br><br>
<div id='datums'>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 14/02/2013 09:59:14 door Tim van Norde
 
Raymond Colin

Raymond Colin

14/02/2013 15:24:07
Quote Anchor link
Hallo Tim
Bedankt voor het inzenden.

Toch een vraag :
-Bij sommige ingave's staat er een week teveel in het lijstje.

Is dat een foutje in het script ? ( de loop instructie lijkt anders wel in orde)


grts
Raymond
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/02/2013 19:35:06
Quote Anchor link
Vervang regel 11 eens voor
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
         arr_dates[i] = new Date(date.getTime() + (7 * 24 * 60 * 60 * 1000)); //De volgende week uitrekenen


bij mij doet ie t nu wel. Dat is ook altijd mijn probleem met javascript: berekeningen..
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

14/02/2013 20:27:22
Quote Anchor link
Maar jij zal ook telkens een datum meer hebben dan het aantal weken wat je opgeeft.
Hetgeen logisch is, want als je vanaf vandaag de datum 1 week vooruit zet heb je 2 donderdagen.
Tims script een beetje aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script type='text/javascript'>
function getDates(day, month, year, weeks) {
    var startdate = new Date(year, month-1, day, 0, 0, 0, 0); //Een begin datum aanmaken    
    for(i=0; i<weeks; i++) //Voor elke week
    {
    date = new Date(startdate.getTime() + (i * 7 * 24 * 60 * 60 * 1000)); //datum aantal weken vooruitzetten
        document.getElementById('datums').innerHTML += String(date.getDate()) + '-' +
            String((date.getMonth() + 1)) + '-' +
            String(date.getYear()) + "<br>"; //En weer om te laten zien dat ie werkt.
    }
}
</script>
Gewijzigd op 14/02/2013 20:28:13 door Ger van Steenderen
 
Raymond Colin

Raymond Colin

14/02/2013 21:18:47
Quote Anchor link
Hallo Kris, Tim, Frank en Ger

Thanks a lot.
Ik ben een beetje aan het experimenteren gegaan en tot nu toe spreekt de code die ik van Kris ontving me het meest aan, omdat ik daar een datapicker (softpedia) kan aan toevoegen. Misschien kan dat met het java script ook maar ik zou niet weten hoe ik dat moet klaarspelen.
Ik blijf in elk geval proberen.

Hallo Bas , bedankt voor het aanpassen van de link. kan je me zeggen hoet ik dat in het vervolg zelf moet doen ?

Grts
Raymond
 
Raymond Colin

Raymond Colin

16/02/2013 10:55:04
Quote Anchor link
Hallo Kris

Het is de bedoeling om per week een record weg te schrijven.
Ik veronderstel dat EXPLODE zoals je voorstelt dan wel nodig is.
Tot nu toe ben ik er nog niet in geslaagd die "explode" in te lassen. Nog een beetje hulp aub.

http://www.abc-wilrijk.be/agendatest/plann-maker/testen/wekenkris.php

grts
Raymond
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/02/2013 11:27:37
Quote Anchor link
Ik ga er even vanuit dat het in de tabel als date(time) staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sql
= "INSERT INTO planning (cursus_id, datum) VALUES "
$dates = explode('---', $_POST['data']);
$values = array();
foreach ($dates as $date) {
    $values[] = "(" . (int) $_POST['cursus_id'] . ", STR_TO_DATE('" .
        $date . "','%d %m %Y'))";
}

$sql .= implode($values);
?>
 
Raymond Colin

Raymond Colin

17/02/2013 16:07:41
Quote Anchor link
Hallo Kris

Staat er misschien een foutje in de bijkomende code die je me laatst gegeven hebt ?
Wat ik ook doe , ik krijg steeds een error , behalve wanneer ik rij 2 weglaat.

Op de server heb ik een table gemaakt met 2 velden "cursus_id" en "datum"
Cursus_id = int , Auto increment
datum = date

In rij 3 staat $_POST['data'] moet dan soms niet ...'date' zijn ?

In de foreach (rij 4) lijn loop, heb ik een print of echo willen plaatsen maar er gebeurd niets

Zou je dat eens willen nakijken aub

grts
Mon
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/02/2013 16:57:13
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je mij bedoelt ;-)
Maar je hebt gelijk, het moet $_POST['date'] zijn.
 
Raymond Colin

Raymond Colin

17/02/2013 18:10:33
Quote Anchor link
Hallo Ger

Sorry voor de vergissing.
Jouw code heb ik aan die van Kris willen toevoegen maar dat lukt van geen kanten.
Alleen als ik $sql insert .enz....weglaat krijg ik geen error.

Het wegschrijven naar de server zal mij wel lukken denk ik, maar ik zou ook graag elke datum apart op het scherm doen verschijnen en dat wil maar niet lukken. Als het niet teveel gevraags is , zou je het dan zelf ook een willen proberen aub ?

grts
Raymond
Gewijzigd op 17/02/2013 18:12:34 door Raymond Colin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.