Datum van jaar en maand berekenen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kohlzz Nico

Kohlzz Nico

23/10/2009 03:08:00
Quote Anchor link
Ik heb een query waar ik dus de maanden bereken van 'datum' tot de datum van nu, dus TIMESTAMPDIFF(MONTH, enlist_date, NOW())

Stel nu dat enlist_date = 2007-11-20 is dan geeft ie weer 23 maanden. Maar nu zou ik graag willen dat als het 12 maanden is dat het 1 Jaar word en dus zoals met enlist_date zou het zijn, 1 jaar, 11 maanden en dus niet 1 jaar en 23 maanden. Kan did gedaan worden zo? want geraak er momenteel niet uit.

Of ben ik nu helemaal verkeerd bezig?

Alvast bedank,
Zappien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kohlzz Nico
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 21:33:31
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

09/11/2009 18:02:00
Quote Anchor link
Het is vast wel met een lastige query te doen.. Ik zou het echter met php doen.. ( strftime oa )
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.