Datumweergave

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 14:10:00
Quote Anchor link
Hoi, ik heb een klein vraagje, hoe kan ik een uit de database opgehaalde datum laten verschijnen op mijn website in het Belgisch formaat ? (dd-mm-yyy). Ik heb al verschillende dingetjes geprobeerd, maar zonder succes.

dit is de lijn die de datum toont:

echo "<td align='center' border='1' bordercolor='#C0C0C0' width='70' class='style4'>" . $row['datum'] . "</td>";

Alvast bedankt!
Geert
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 13:30:46
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 14:11:00
Quote Anchor link
O ja, de datum in de database staat is het formaat "date".

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door geert bouckaert
 

27/08/2009 14:14:00
 
Milo

Milo

27/08/2009 14:34:00
Quote Anchor link
ik doe gewoon explode
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$datum
= explode('-', $row['datum']);
/*
$datum[0] = Jaar
$datum[1] = maand
$datum[2] = dag
*/

echo $datum[2].'-'.$datum[1].'-'.$datum[0];
?>


en dan kan je nog met een ubb parser maand vb: 11 veranderen in gewoon het woord november.

gr, milo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 15:09:00
Quote Anchor link
Hoi,

met beide antwoorden heb ik mijn probleem kunnen oplossen.

Bedankt!
 

27/08/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 27.08.2009 14:34:
ik doe gewoon explode
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$datum
= explode('-', $row['datum']);
/*
$datum[0] = Jaar
$datum[1] = maand
$datum[2] = dag
*/

echo $datum[2].'-'.$datum[1].'-'.$datum[0];
?>


en dan kan je nog met een ubb parser maand vb: 11 veranderen in gewoon het woord november.

gr, milo

Dat is dus fout. Je moet het gewoon door de database laten doen.
Als je niet de hele datum nodig hebt, dan hoef je die ook niet te selecteren, dat kan je dan met date_format goed doen.
En de link moest zijn:
http://phptuts.nl/view/41/15/
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2009 15:49:00
Quote Anchor link
@Karl: Het is niet fout. Het is een goed alternatief. In de query heeft uiteraard de voorkeur.
 
Milo

Milo

27/08/2009 16:01:00
Quote Anchor link
Hmm maar ik heb wel de hele datum nodig en gebruik ook nog ubb parser over $datum[1]
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 16:03:00
Quote Anchor link
@Karl & @Milo,

Ik heb beide oplossingen bekeken en gekozen voor de alternatieve oplossing van Karl. Dat leek me iets gemakkelijker voor een leek zoals ik.
Hieronder de code die ik gebruik om de gewenste data uit de database te halen.
De beveiliging moet er nog bijkomen...

-------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

    include 'connect.php';
    
    $zoekland = $_POST['landen'];
    
    $sql = ("SELECT * FROM wedstrijden WHERE land= '$zoekland' and goedkeuring= '0' order by datum");
    if (!$result = mysql_query ($sql)) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }

    else {
                echo '<table width="745" border="0" align="center" cellpadding="5" cellspacing="3">';
                while ($row = mysql_fetch_assoc ($result)) {
            
            //code om de rijen om en om te kleuren.
            $flip ^= 1;
            //einde code kleuren.
            
            // Opzetten juiste weergave datum dd-mm-yyy.

            $datum = explode('-', $row['datum']);// $datum[0] = Jaar | $datum[1] = maand | $datum[2] = dag
            echo '<tr  class="bg' . $flip . '">';
            echo "<td align='center' border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='70' class='style4'>" . $datum[2].'-'.$datum[1].'-'.$datum[0]. "</td>";
            //echo "<td align='center' border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='70' class='style4'>" . $datum[2].'-'.$datum[1].'-'.$datum[0].$row['datum'] . "</td>";
            echo "<td border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='180' class='style4'>" . $row['typewedstrijd'] . "</td>";
            echo "<td border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='415' class='style4'>" . $row['club'] . "</td>";
            echo "<td border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='30' class='style4'>" . '<a href="detail-wedstrijden.php?id='.$row['id'].'">detail</a>' . "</td>";
            echo '</tr>';
        }

        echo '</table>';
    }

?>

--------
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2009 16:12:00
Quote Anchor link
geert bouckaert schreef op 27.08.2009 16:03:
De beveiliging moet er nog bijkomen...

Dat doe je toch als eerste.....
Nu is je script sql-injection gevoelig. Stel dat je het vergeet. Altijd direct beveiligen.
 
Milo

Milo

27/08/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Geloof me ik kreeg net te horen dat er 1 een en ander nieet goed was mag nu alles gaan beveiligen als ik wist hoe :P
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 16:40:00
Quote Anchor link
dan moet ik wel even opnieuw beginnen...

Geert.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.