Datumweergave

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 14:10:00
Quote Anchor link
Hoi, ik heb een klein vraagje, hoe kan ik een uit de database opgehaalde datum laten verschijnen op mijn website in het Belgisch formaat ? (dd-mm-yyy). Ik heb al verschillende dingetjes geprobeerd, maar zonder succes.

dit is de lijn die de datum toont:

echo "<td align='center' border='1' bordercolor='#C0C0C0' width='70' class='style4'>" . $row['datum'] . "</td>";

Alvast bedankt!
Geert
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 08:11:52
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 14:11:00
Quote Anchor link
O ja, de datum in de database staat is het formaat "date".

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door geert bouckaert
 

27/08/2009 14:14:00
 
Milo

Milo

27/08/2009 14:34:00
Quote Anchor link
ik doe gewoon explode
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$datum
= explode('-', $row['datum']);
/*
$datum[0] = Jaar
$datum[1] = maand
$datum[2] = dag
*/

echo $datum[2].'-'.$datum[1].'-'.$datum[0];
?>


en dan kan je nog met een ubb parser maand vb: 11 veranderen in gewoon het woord november.

gr, milo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 15:09:00
Quote Anchor link
Hoi,

met beide antwoorden heb ik mijn probleem kunnen oplossen.

Bedankt!
 

27/08/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 27.08.2009 14:34:
ik doe gewoon explode
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$datum
= explode('-', $row['datum']);
/*
$datum[0] = Jaar
$datum[1] = maand
$datum[2] = dag
*/

echo $datum[2].'-'.$datum[1].'-'.$datum[0];
?>


en dan kan je nog met een ubb parser maand vb: 11 veranderen in gewoon het woord november.

gr, milo

Dat is dus fout. Je moet het gewoon door de database laten doen.
Als je niet de hele datum nodig hebt, dan hoef je die ook niet te selecteren, dat kan je dan met date_format goed doen.
En de link moest zijn:
http://phptuts.nl/view/41/15/
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2009 15:49:00
Quote Anchor link
@Karl: Het is niet fout. Het is een goed alternatief. In de query heeft uiteraard de voorkeur.
 
Milo

Milo

27/08/2009 16:01:00
Quote Anchor link
Hmm maar ik heb wel de hele datum nodig en gebruik ook nog ubb parser over $datum[1]
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 16:03:00
Quote Anchor link
@Karl & @Milo,

Ik heb beide oplossingen bekeken en gekozen voor de alternatieve oplossing van Karl. Dat leek me iets gemakkelijker voor een leek zoals ik.
Hieronder de code die ik gebruik om de gewenste data uit de database te halen.
De beveiliging moet er nog bijkomen...

-------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

    include 'connect.php';
    
    $zoekland = $_POST['landen'];
    
    $sql = ("SELECT * FROM wedstrijden WHERE land= '$zoekland' and goedkeuring= '0' order by datum");
    if (!$result = mysql_query ($sql)) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }

    else {
                echo '<table width="745" border="0" align="center" cellpadding="5" cellspacing="3">';
                while ($row = mysql_fetch_assoc ($result)) {
            
            //code om de rijen om en om te kleuren.
            $flip ^= 1;
            //einde code kleuren.
            
            // Opzetten juiste weergave datum dd-mm-yyy.

            $datum = explode('-', $row['datum']);// $datum[0] = Jaar | $datum[1] = maand | $datum[2] = dag
            echo '<tr  class="bg' . $flip . '">';
            echo "<td align='center' border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='70' class='style4'>" . $datum[2].'-'.$datum[1].'-'.$datum[0]. "</td>";
            //echo "<td align='center' border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='70' class='style4'>" . $datum[2].'-'.$datum[1].'-'.$datum[0].$row['datum'] . "</td>";
            echo "<td border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='180' class='style4'>" . $row['typewedstrijd'] . "</td>";
            echo "<td border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='415' class='style4'>" . $row['club'] . "</td>";
            echo "<td border='1'  bordercolor='#C0C0C0' width='30' class='style4'>" . '<a href="detail-wedstrijden.php?id='.$row['id'].'">detail</a>' . "</td>";
            echo '</tr>';
        }

        echo '</table>';
    }

?>

--------
 
- SanThe -

- SanThe -

27/08/2009 16:12:00
Quote Anchor link
geert bouckaert schreef op 27.08.2009 16:03:
De beveiliging moet er nog bijkomen...

Dat doe je toch als eerste.....
Nu is je script sql-injection gevoelig. Stel dat je het vergeet. Altijd direct beveiligen.
 
Milo

Milo

27/08/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Geloof me ik kreeg net te horen dat er 1 een en ander nieet goed was mag nu alles gaan beveiligen als ik wist hoe :P
 
Geert bouckaert

geert bouckaert

27/08/2009 16:40:00
Quote Anchor link
dan moet ik wel even opnieuw beginnen...

Geert.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.