De printer van de gebruiker doen afdrukken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marc

Marc

22/08/2005 11:34:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een aanvraag van enkele gebruikers die wensen dat hun orders die binnenkomen via onze site kunnen afgedrukt worden.

Ik druk altijd af via "Bestand" en op "Afdrukken..."

Maar de gebruikers wensen een drukknop op de pagina en wensen de velden te selecteren die zij willen afdrukken op hun printer.

Op de PHP site heb ik het volgende gevonden maar hij aanvaard printer_open() niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$handle
= printer_open();
printer_write($handle, "Text to print");
printer_close($handle);
?>


Weet iemand hierover meer?

Met vriendelijke groeten,

Marc
 
PHP hulp

PHP hulp

07/06/2024 06:29:07
 
Eris -

Eris -

22/08/2005 11:38:00
Quote Anchor link
Javascript kan dit... (Je moet even de functie opzoeken)
 
Steff   an

Steff an

22/08/2005 11:39:00
Quote Anchor link
Dat wat jij hebt gevonden is alleen printen door een printer die aan de server hangt. En het moet een windows server zijn

Quote:
These functions are only available under Windows 9.x, ME, NT4 and 2000. They have been added in PHP 4.0.4.
 
Marc

Marc

22/08/2005 11:47:00
Quote Anchor link
ok bedankt Eris en Steffan

Ik zoek even in javascript. Iemand soms een hint waar ik de beste site kan vinden ivm javascript?

Met vriendelijke groeten,

Marc
 
Eris -

Eris -

22/08/2005 12:03:00
Quote Anchor link
print() dacht ik (Javasript maar ik zal het even niet weten. Ik weet wel dat het kan )
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/08/2005 12:07:00
Quote Anchor link
<input type="button" onclick="window.print()" value="Pagina afdrukken" />

Elwin
 
Marc

Marc

22/08/2005 14:27:00
Quote Anchor link
Elwin

ik heb het geprobeerd met als resultaat
------------------------------------------------------------
Fatal error: Call to undefined function: printer_open() in c:\webserver\test.php on line 2
------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<input type="button" onclick="window.print()" value="Pagina afdrukken" />'
?>


Ik zoek verder.

In iedergeval bedankt

Met vriendelijke groeten,

Marc
 
Eris -

Eris -

22/08/2005 14:30:00
Quote Anchor link
Je vraagt in de voorbeeld een javascript aan geen php functie dus die oorzaak ligt dus ergens anders...
 
Legolas

Legolas

22/08/2005 14:31:00
Quote Anchor link
printer_open moet natuurlijk weg ej.
 
Han eev

Han eev

22/08/2005 15:34:00
Quote Anchor link
En de functie van print is niet standaart!
 

22/08/2005 16:37:00
Quote Anchor link
<script language="Javascript1.2">
<!--

var message = "Print this Page";

function printpage() {
window.print();
}

document.write("<form><input type=button "
+"value=\""+message+"\" onClick=\"printpage()\"></form>");

//-->
</script>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.