Design maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »
Aaron

Aaron

09/01/2009 20:58:00
Quote Anchor link
Hallo,

Altijd als ik een website probeer te maken lukt het script me aardig maar het design is altijd in één woord lelijk.
Voor zover het me lukt probeer ik gebruik te maken van photoshop.

Heeft iemand misschien tips over waar ik op moet letten en in welke volgorde ik het aan moet pakken?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 07:47:21
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

09/01/2009 21:03:00
Quote Anchor link
Kleurcombinaties! http://kuler.adobe.com/ kan ik je aanraden, staan hele mooie op ;-).
 
Midas

Midas

09/01/2009 21:20:00
Quote Anchor link
Wat ook kan helpen is jezelf 2 vragen stellen:
1. Wat voor content moet ik kwijt in de layout?
2. Waar kan ik dat dan het beste plaatsen?
 
Aaron

Aaron

10/01/2009 13:19:00
Quote Anchor link
Ok, tnx allebei:) Met behulp van jullie tips heb ik dit design gemaakt:

(www.bni-online.nl/lay-out.png). Het is een begin maar willen jullie svp een eerlijk oordeel over dit geven?
 
Sander

Sander

10/01/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Heeft wel wat meer nodig als je't mij vraagt :)

eerst en vooral (wat ik doe) in photoshop maak ik dingen die met CSS niet of moeilijk mogelijk zijn. Je layout daar is 100% mogelijk in css dus daar heb je geen photoshop voor nodig.

Als je een site maakt is één van de belangrijkste dingen je navigatie!
Gebruikers moeten snel de navigatie vinden en deze moet gebruiksvriendelijk zijn.

Je kan ook bijvoorbeeld eens zoeken naar mooie CSS-navigatie menu's en rond je menu je design opbouwen.

Probeer eens te googlen naar webdesign of webtemplate tutorials enz. gewoon om toffe ideetjes op te doen die je dan je persoonlijke 'touch' geeft :)

Ik hoop dat je hier toch al wat verder mee geholpen bent
 
- -

- -

10/01/2009 15:14:00
Quote Anchor link
Als ik naar je design kijk zie ik dat je erg beginnend bent op design-gebied. Ik bedoel dit verder niet aanvallend o.i.d., ooit fabriceerde ik ook dit soort designs. Ik denk dat het het beste is als je doorgaat met designen, blijf proberen, gebruik tutorials, bekijk andere mooie websites.
 
Aaron

Aaron

10/01/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Ik ben ook beginnend. Dat klopt inderdaad en daarom vraag ik ook jullie hulp:p Maar t is zo verdomd lastig om een goed design te ontwerpen:p

Bedankt voor de hulp iig!
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

10/01/2009 16:45:00
Quote Anchor link
je hebt ook mooie rechthoekjes gemaakt...
Deze kan je nog wat oppimpen door blending options aan die layers toe te voegen. Wat ik altijd wel mooi vind is (op de juiste) lagen drop shadow toe te voegen. Gewoon even spelen met de instellingen.

Probeer eens gewoon eens te beginnen met een witte achtergrond. Dan maak je zo'n rechthoek en die geef je dan een dropshadow...

Wat ook erg handig is zijn de 'Guides'. Dat zijn een soort hulplijen. Als je rulers (die linealen) aanzet, kan je die hulplijnen uit de linealen slepen. Als je ze weer weg wilt doen kan je ze simpel weg te slepen met de 'move tool'...
 
Niek Weevers

Niek Weevers

10/01/2009 18:20:00
Quote Anchor link
Helemaal met Jonathan eens. De enige manier om beter te worden is door gewoon te doen (en inspiratie van andere sites af te halen). Je moet inderdaad ook het ontwerp aan anderen laten zien, zoals je doet. Ik heb ook wel eens dat ik een tijdje aan een ontwerp bezig ben en ben wel tevreden en ik open het design de dag erna weer en dan vind ik het weer niks.

Even een tip voor je: begin met blokken. Dus heel simpel bijv een rode blok voor de header, daaronder een gele voor het menu en een voor bijv een linkerkolom. Dan heb je al heel globaal de opzet. Is dit oke, dan kun je deze blokken vervolgens gaan uitwerken.
Dus globaal beginnen en daarna de details in.

Sites voor inspiratie:
http://www.designmeltdown.com/ (ontwerpen van sites)
http://patterntap.com/ (onderdelen van sites)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2009 18:53:00
Quote Anchor link
Gebruik je voor dat design echt Photoshop? Ik dacht meer Paint. En je moet tutorials bekijken, maakt niet uit waar ze over gaan, gewoon na doen, je ontdekt zo functies van PS. Ook moet je echt goed kijken wat je met de effecten van Photoshop kunt doen, dat is 50% van het maken van een design. Je moet gewoon Photoshop trainen EN creatief zijn.

En eerst dacht ik het zelfde als jij, ik ben gewoon niet creatief, maar als je goed bent in PS en vervolgens sites gaat bekijken die je mooi vind, dan krijg je vanzelf inspiratie en maak je iets moois. In iedere cafeinejunky zit een designer.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

10/01/2009 19:10:00
Quote Anchor link
Een site waar ik inspiratie heb op gedaan, voor één van m'n eerste sites, is deze

Opzich helemaal geen bijzondere effecten ofzo, maar gewoon leuk gedaan met die kleuren, en dat plaatje wat de website wat minder statisch maakt (of hoe je zoiets noemen moet =S)

zowieso vind ik dat op freewebsitetemplates.com altijd wel mooie design staan, en daar doe ik dan ook vaak inspiratie op, ook kijk ik vaak naar andere websites, en kijk ik een beetje rond op sites waar ze templates verkopen.

(overigens ben ik voor de rest totaal geen designer, puur en alleen omdat ik daar gewoon te traag in ben =P)

Probeer overigens is wat meer dynamiek in je header te gooien, ik kan de tekst die erin staan niet eens lezen, Probeer er iets moois van te maken, wat niet al te druk is, maar wel duidelijk
 
Aaron

Aaron

10/01/2009 19:11:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal.... Hardstikke bedankt voor jullie reactie's ik ben ermee aan de slag gegaan (met de effecten enz.) en toen heb ik even snel zoiets in elkaar geflanst:

www.bni-online.nl/lay-out2.png

Begin ik hier goed? Een hele andere stijl dan de eerste maar ik vind dit persoonlijk voor een beginner als mij redelijk mooi. De blokken boven zijn voor de navigatie en de centrale blok is voor de contents.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

10/01/2009 19:13:00
Quote Anchor link
Dat begint al een heel stuk beter. Alleen dat lijntje bovenin slaat nergens op, of is dat een logo ofzo? Ik vind beeldmateriaal ook een must bij ontwerpen. Gebruik mooie foto's voor bijv de header.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2009 19:23:00
Quote Anchor link
Dat begint idd beter dan die andere. Hellaas is het headertje niet zo mooi. Maar ik flans nooit even snel wat in elkaar. Als ik een goed design wil maken, ben ik er uren mee bezig. https://en.gamerswiki.org/ Daar ben ik twee weken mee bezig geweest, alleen in Photoshop niet eens met de basing.
 
Yorick17

yorick17

10/01/2009 19:26:00
Quote Anchor link
Ik vraag me af hoe je zo een google advertentie dingens krijgt.
 
Aaron

Aaron

10/01/2009 19:41:00
Quote Anchor link
Hej, het headertje is maar een dingetje dat ik er in heb gezet om er even wat neer te zetten. Daar moet nog iets anders:)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Dat zijn google adsense, gewoon aanmelden, site goedkeuren en je kunt zelf zo'n ad maken.
 
Aaron

Aaron

11/01/2009 11:33:00
Quote Anchor link
Hej,

als je zo'n photoshop design gaat slicen om hem te gebruiken in je website, hoe kun je er dan voor zorgen dat je bijv. het tekstvak effectief kunt gebruiken.

Zoals je ziet heb ik in het tekstvak zo'n kleurverloop effect gemaakt. Normaal gesproken kun je gewoon het vak zo slicen dat je een kleine balk hebt en dan die balk als achtergrond voor de tekst in html gebruiken zodat de achtergrond zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid content in html.

Maar als je zo'n effect gebruikt kan dat niet. Iemand een oplossing?
 
/home/joost

/home/joost

11/01/2009 12:39:00
Quote Anchor link
Ja, een divje denk ik en dan height + width opgeven en dan scroll op auto zetten...

Even kijken hoedat je dat "scroll" noemt in css 1 moment...

mvg Joost.

Edit::
Het is: overflow: auto;
Wanneer de tekst niet in de hoogte en of breedte van de div past geeft hij er automatisch een scrollbalk bij, wanneer het wel past zet hij er niets bij.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.