Design maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »
Aaron

Aaron

09/01/2009 20:58:00
Quote Anchor link
Hallo,

Altijd als ik een website probeer te maken lukt het script me aardig maar het design is altijd in één woord lelijk.
Voor zover het me lukt probeer ik gebruik te maken van photoshop.

Heeft iemand misschien tips over waar ik op moet letten en in welke volgorde ik het aan moet pakken?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 07:27:56
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

09/01/2009 21:03:00
Quote Anchor link
Kleurcombinaties! http://kuler.adobe.com/ kan ik je aanraden, staan hele mooie op ;-).
 
Midas

Midas

09/01/2009 21:20:00
Quote Anchor link
Wat ook kan helpen is jezelf 2 vragen stellen:
1. Wat voor content moet ik kwijt in de layout?
2. Waar kan ik dat dan het beste plaatsen?
 
Aaron

Aaron

10/01/2009 13:19:00
Quote Anchor link
Ok, tnx allebei:) Met behulp van jullie tips heb ik dit design gemaakt:

(www.bni-online.nl/lay-out.png). Het is een begin maar willen jullie svp een eerlijk oordeel over dit geven?
 
Sander

Sander

10/01/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Heeft wel wat meer nodig als je't mij vraagt :)

eerst en vooral (wat ik doe) in photoshop maak ik dingen die met CSS niet of moeilijk mogelijk zijn. Je layout daar is 100% mogelijk in css dus daar heb je geen photoshop voor nodig.

Als je een site maakt is één van de belangrijkste dingen je navigatie!
Gebruikers moeten snel de navigatie vinden en deze moet gebruiksvriendelijk zijn.

Je kan ook bijvoorbeeld eens zoeken naar mooie CSS-navigatie menu's en rond je menu je design opbouwen.

Probeer eens te googlen naar webdesign of webtemplate tutorials enz. gewoon om toffe ideetjes op te doen die je dan je persoonlijke 'touch' geeft :)

Ik hoop dat je hier toch al wat verder mee geholpen bent
 
- -

- -

10/01/2009 15:14:00
Quote Anchor link
Als ik naar je design kijk zie ik dat je erg beginnend bent op design-gebied. Ik bedoel dit verder niet aanvallend o.i.d., ooit fabriceerde ik ook dit soort designs. Ik denk dat het het beste is als je doorgaat met designen, blijf proberen, gebruik tutorials, bekijk andere mooie websites.
 
Aaron

Aaron

10/01/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Ik ben ook beginnend. Dat klopt inderdaad en daarom vraag ik ook jullie hulp:p Maar t is zo verdomd lastig om een goed design te ontwerpen:p

Bedankt voor de hulp iig!
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

10/01/2009 16:45:00
Quote Anchor link
je hebt ook mooie rechthoekjes gemaakt...
Deze kan je nog wat oppimpen door blending options aan die layers toe te voegen. Wat ik altijd wel mooi vind is (op de juiste) lagen drop shadow toe te voegen. Gewoon even spelen met de instellingen.

Probeer eens gewoon eens te beginnen met een witte achtergrond. Dan maak je zo'n rechthoek en die geef je dan een dropshadow...

Wat ook erg handig is zijn de 'Guides'. Dat zijn een soort hulplijen. Als je rulers (die linealen) aanzet, kan je die hulplijnen uit de linealen slepen. Als je ze weer weg wilt doen kan je ze simpel weg te slepen met de 'move tool'...
 
Niek Weevers

Niek Weevers

10/01/2009 18:20:00
Quote Anchor link
Helemaal met Jonathan eens. De enige manier om beter te worden is door gewoon te doen (en inspiratie van andere sites af te halen). Je moet inderdaad ook het ontwerp aan anderen laten zien, zoals je doet. Ik heb ook wel eens dat ik een tijdje aan een ontwerp bezig ben en ben wel tevreden en ik open het design de dag erna weer en dan vind ik het weer niks.

Even een tip voor je: begin met blokken. Dus heel simpel bijv een rode blok voor de header, daaronder een gele voor het menu en een voor bijv een linkerkolom. Dan heb je al heel globaal de opzet. Is dit oke, dan kun je deze blokken vervolgens gaan uitwerken.
Dus globaal beginnen en daarna de details in.

Sites voor inspiratie:
http://www.designmeltdown.com/ (ontwerpen van sites)
http://patterntap.com/ (onderdelen van sites)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2009 18:53:00
Quote Anchor link
Gebruik je voor dat design echt Photoshop? Ik dacht meer Paint. En je moet tutorials bekijken, maakt niet uit waar ze over gaan, gewoon na doen, je ontdekt zo functies van PS. Ook moet je echt goed kijken wat je met de effecten van Photoshop kunt doen, dat is 50% van het maken van een design. Je moet gewoon Photoshop trainen EN creatief zijn.

En eerst dacht ik het zelfde als jij, ik ben gewoon niet creatief, maar als je goed bent in PS en vervolgens sites gaat bekijken die je mooi vind, dan krijg je vanzelf inspiratie en maak je iets moois. In iedere cafeinejunky zit een designer.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

10/01/2009 19:10:00
Quote Anchor link
Een site waar ik inspiratie heb op gedaan, voor één van m'n eerste sites, is deze

Opzich helemaal geen bijzondere effecten ofzo, maar gewoon leuk gedaan met die kleuren, en dat plaatje wat de website wat minder statisch maakt (of hoe je zoiets noemen moet =S)

zowieso vind ik dat op freewebsitetemplates.com altijd wel mooie design staan, en daar doe ik dan ook vaak inspiratie op, ook kijk ik vaak naar andere websites, en kijk ik een beetje rond op sites waar ze templates verkopen.

(overigens ben ik voor de rest totaal geen designer, puur en alleen omdat ik daar gewoon te traag in ben =P)

Probeer overigens is wat meer dynamiek in je header te gooien, ik kan de tekst die erin staan niet eens lezen, Probeer er iets moois van te maken, wat niet al te druk is, maar wel duidelijk
 
Aaron

Aaron

10/01/2009 19:11:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal.... Hardstikke bedankt voor jullie reactie's ik ben ermee aan de slag gegaan (met de effecten enz.) en toen heb ik even snel zoiets in elkaar geflanst:

www.bni-online.nl/lay-out2.png

Begin ik hier goed? Een hele andere stijl dan de eerste maar ik vind dit persoonlijk voor een beginner als mij redelijk mooi. De blokken boven zijn voor de navigatie en de centrale blok is voor de contents.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

10/01/2009 19:13:00
Quote Anchor link
Dat begint al een heel stuk beter. Alleen dat lijntje bovenin slaat nergens op, of is dat een logo ofzo? Ik vind beeldmateriaal ook een must bij ontwerpen. Gebruik mooie foto's voor bijv de header.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2009 19:23:00
Quote Anchor link
Dat begint idd beter dan die andere. Hellaas is het headertje niet zo mooi. Maar ik flans nooit even snel wat in elkaar. Als ik een goed design wil maken, ben ik er uren mee bezig. https://en.gamerswiki.org/ Daar ben ik twee weken mee bezig geweest, alleen in Photoshop niet eens met de basing.
 
Yorick17

yorick17

10/01/2009 19:26:00
Quote Anchor link
Ik vraag me af hoe je zo een google advertentie dingens krijgt.
 
Aaron

Aaron

10/01/2009 19:41:00
Quote Anchor link
Hej, het headertje is maar een dingetje dat ik er in heb gezet om er even wat neer te zetten. Daar moet nog iets anders:)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Dat zijn google adsense, gewoon aanmelden, site goedkeuren en je kunt zelf zo'n ad maken.
 
Aaron

Aaron

11/01/2009 11:33:00
Quote Anchor link
Hej,

als je zo'n photoshop design gaat slicen om hem te gebruiken in je website, hoe kun je er dan voor zorgen dat je bijv. het tekstvak effectief kunt gebruiken.

Zoals je ziet heb ik in het tekstvak zo'n kleurverloop effect gemaakt. Normaal gesproken kun je gewoon het vak zo slicen dat je een kleine balk hebt en dan die balk als achtergrond voor de tekst in html gebruiken zodat de achtergrond zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid content in html.

Maar als je zo'n effect gebruikt kan dat niet. Iemand een oplossing?
 
/home/joost

/home/joost

11/01/2009 12:39:00
Quote Anchor link
Ja, een divje denk ik en dan height + width opgeven en dan scroll op auto zetten...

Even kijken hoedat je dat "scroll" noemt in css 1 moment...

mvg Joost.

Edit::
Het is: overflow: auto;
Wanneer de tekst niet in de hoogte en of breedte van de div past geeft hij er automatisch een scrollbalk bij, wanneer het wel past zet hij er niets bij.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.