Design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »
Niek van Milligen

Niek van Milligen

24/02/2011 17:35:26
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben geen prof designer, laat ik dat voorop stellen. Ik wil wel graag wat opbouwende kritiek over het volgende ontwerp:
Klik hier

Het is een ontwerp voor een zzper die eigenlijk van alles en nog wat doet. Logo is niet mijn ontwerp, die had hij al.

Barst maar los :)

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 07:05:40
 
- Mark -

- Mark -

24/02/2011 17:54:50
Quote Anchor link
Het is maar 1 afbeelding dus het is wat lastig beoordelen. Persoonlijk vindt ik het niet zo mooi. Het ziet er uit als een hobby website uit de jaren negentig. Het heeft dus niet echt een fris uiterlijk.

Het is ook niet direct duidelijk waar de website voor dient. Die zzper wil zichzelf verkopen dus de home pagina moet eigenlijk van de daken schreewen wat hij of zij doet. Het enige wat nu in het oog springt is dat ze je adviseren. Maar waarover en op wat voor manier is niet te zien. daarvoor moet ik de kleine lettertjes gaan lezen om een klein beetje een beeld te krijgen. De meeste klanten hebben de website dan waarschijnlijk al lang verlaten.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

24/02/2011 18:11:33
Quote Anchor link
Quote:
Wij adviseren graag....

Quote:
Bel me terug


is het nou wij of me?
Gewijzigd op 24/02/2011 18:11:49 door Vincent Huisman
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

24/02/2011 18:13:39
Quote Anchor link
Ik vindt de opbouw misschien wel goed maar de kleuren vindt ik niet mooi. Probeer een centrale kleur te pakken en te kijken wat daar het beste bij past. Voer de kleurcode anders even in bij adobe kuler. daar staan voorbeeldjes met welke kleuren mooi bij elkaar passen.

edit:
Vincent Huisman op 24/02/2011 18:11:33:
Quote:
Wij adviseren graag....

Quote:
Bel me terug


is het nou wij of me?


Het is wij als bedrijf. en het is me als jou. Jij voert jou nummer in en zij bellen jou terug.
Gewijzigd op 24/02/2011 18:15:57 door Bas IJzelendoorn
 
Harry nvt

Harry nvt

24/02/2011 18:34:05
Quote Anchor link
Ik vind het ontwerp mooi, maar ik vind dat blauw niet zo lekker combineren met de overige afbeeldingen. Misschien zit je wat het logo betreft aan die kleur vast, dat is lastig. Ik denk meer aan 'hout' kleuren, het is een timmerbedrijf..
Dat grijs zou ik wat optrekken naar lichter, misschien wel wit.
In de def versie zou ik het font in het hoofdkader een tikje groter maken.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

24/02/2011 18:39:07
Quote Anchor link
Mark Coenen op 24/02/2011 17:54:50:
Het is maar 1 afbeelding dus het is wat lastig beoordelen. Persoonlijk vindt ik het niet zo mooi. Het ziet er uit als een hobby website uit de jaren negentig. Het heeft dus niet echt een fris uiterlijk.

Het is ook niet direct duidelijk waar de website voor dient. Die zzper wil zichzelf verkopen dus de home pagina moet eigenlijk van de daken schreewen wat hij of zij doet. Het enige wat nu in het oog springt is dat ze je adviseren. Maar waarover en op wat voor manier is niet te zien. daarvoor moet ik de kleine lettertjes gaan lezen om een klein beetje een beeld te krijgen. De meeste klanten hebben de website dan waarschijnlijk al lang verlaten.


Heb je wat concrete tips hoe ik het kan verbeteren? Ik wil hem op zich ook wel frisser hebben, want daarin heb je gelijk. Feit blijft dat zijn kleuren grijs en blauw zijn.

Bedankt alvast voor de tips, maar kunnen jullie ietsje praktischer zijn? (ik weet nu nl niet echt concreet wat ik kan verbeteren)

Toevoeging op 24/02/2011 18:51:23:

Harry nvt op 24/02/2011 18:34:05:
Ik vind het ontwerp mooi, maar ik vind dat blauw niet zo lekker combineren met de overige afbeeldingen. Misschien zit je wat het logo betreft aan die kleur vast, dat is lastig. Ik denk meer aan 'hout' kleuren, het is een timmerbedrijf..
Dat grijs zou ik wat optrekken naar lichter, misschien wel wit.
In de def versie zou ik het font in het hoofdkader een tikje groter maken.


Tnx, ik ga hier wat mee doen!

Toevoeging op 24/02/2011 19:29:57:

Is dit al beter?
Link

Is het overigens praktisch gezien mogelijk, die achtergrond zo? Ik weet namelijk niet zeker of dat op de een of andere manier te slicen is...
 
- Mark -

- Mark -

24/02/2011 20:05:31
Quote Anchor link
Dat ligt heel er aan de afbeelding zelf. Welke breedte heb je in gedachten? 800px? het is wat erg smal zo te zien. Er van uit gaand dat de afbeelding op werkelijke groote is.

Je wilt dus de gehele website opbouwen met afbeeldingen? Voor veel stukken is dat niet eens nodig. Je kunt het meeste gewoon met CSS doen. Ik neem aan dat je photoshop gebruikt voor je design werk? Het lijkt erop dat je zowat alles onder blending options hebt aangevinkt.

Maar het wordt wat erg negatief allemaal, dat was niet echt de bedoeling :p. Anyway kijk eens naar hoe anderen hun website opbouwen. Er zijn meer dan genoeg websites die templates en dergelijke verkopen. Nu zeg ik niet dat je er een moet kopen/jatten maar het is een goede manier om ideen op te doen.

Ik ben zelf ook niet zo goed in het design gedeelte van een website. Ik weet wel wat er mooi en fris uitziet maar om de een of andere manier lukt het mezelf nooit om het zo te krijgen.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

24/02/2011 20:16:06
Quote Anchor link
Daar heb je wel gelijk in. Is het (afgezien van veel werk voor mezelf) erg als je layout uit veel afbeeldingen bestaat? Ik begrijp dat het misschien veel laadtijd kost, maar verder?

Wat de breedte van de afbeelding betreft: dat is geen probleem. Wat misschien vervelender is, is dat ik met javascript de achtergrond afbeelding moet instellen (afhankelijk van de resolutie).

Ik gebruikt ook vroeger templates en ik heb er ook verschillende bekeken om inspiratie op te doen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.