DesignReview: WebWinkel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:08:53
Quote Anchor link
Beste PHP'ers,

Ik ben bezig met een design voor een website die binnenkort word vernieuwd, dus hopelijk hebben jullie wat feedback. Alles is welkom. :) Vooral het 'Best Sellers' item vind ik erg leeg, en 'cadeaubonnen' ben ik ook niet niet helemaal uit.

Kliker de Kliker de Kliker de Klik

PS: Dit is geen free template.
Gewijzigd op 05/01/2012 21:09:36 door Eddy B
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:07:02
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

05/01/2012 21:13:38
Quote Anchor link
Respect geen free template :)
Onlangs dat je geen webdesigner bent vind ik de design netjes.
Over de manier van scripten kunnen we alleen nog niks zeggen.
Maarja http://eddybisschops.com/check/design.png
:D Netjes hoor. Zie niet echt iets om op aan te merken.
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:14:56
Quote Anchor link
Haha, bedankt. Het gaat inderdaad puur om het design, voor het gemak heb ik het even netjes als pagina neergezet.
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 21:20:28
Quote Anchor link
Het ziet er kwa design niet geweldig uit, beetje amateuristisch en saai.
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:22:02
Quote Anchor link
Piet, kan je vertellen wat het precies amateuristisch en saai maakt?
 
Aad B

Aad B

05/01/2012 21:29:32
Quote Anchor link
@Piet: en omschrijf eens wat wel geweldig is.
@Eddy: Voor de gemiddelde oordopjes zoeker kan het prima. De verschillende thematieken (categorieen, aanbieding, service, cadeaubon, schuifbalk nieuw) heb je netjes gepresenteerd. Design is ook een kwestie van smaak en de meeste webdevelopers hebben geen smaak maar zijn echte developers. Grafisch designer is een apart vak en ik vraag me af of die hier te vinden zijn. Daarom vind ik een kwalificatie als "ziet er niet geweldig uit" vet onvoldoende.
Gewijzigd op 05/01/2012 21:30:25 door Aad B
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:33:04
Quote Anchor link
Meer wordt het inderdaad ook niet, een stuk of 40 oordopjes, 10 koptelefoons en ongv. 5 docks. Dat is het hele idee erachter.

Zelf ben ik meer systeembeheer dan webdeveloper, webdesign vind ik gewoon leuk als hobbie, en meestal gaat het me wel goed af.

En jammer genoeg zijn er inderdaad maar weinig webdesigners, ik gok dan ook maar een beetje op het kritische oog van sommige webdevelopers. :)
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 21:37:03
Quote Anchor link
Jazeker!

- De logo heeft een leuke lettertype, maar is een beetje saai. Probeer eens iets te 'tekenen,' bijv. een leuk logootje van oordopjes en daar dan de naam in proberen te zetten.
- Er is maar weinig kleur in de site. Het voelt zo saai. Je hebt alleen een header en de rest van de info op de site is in blokjes gepropt die ook zo saai en kleurloos zijn.
- Waarom laatste nieuws? Wat is er te vertellen over de site en waarom zou een klant geïnteresseerd zijn in nieuws over deze site. Ik wil gewoon mijn oordopjes en afrekenen. Je kunt daar bijv. met opvallende kleuren en leuke dingen afprijzingen plaatsen of items aanraden, bijv. de meest bestelde items neerzetten. Hierdoor wordt je webwinkel lekker dynamisch en meer open en toegankelijk.
- Je hebt geen footer. Vertel ook eens iets over oordopjes.nl (of hoe het ook heten mag)
- De bestsellers aan de rechterkant en de aanbieding aan de linker kant kunnen beter op de plaats van nieuws en dan opvallender en 'leuker,' bijv. grote prijskaartjes (dis is btw hierboven ook deels aangegeven).
- Die cadeaubon dingetjes zijn leuk en kunnen naar boven worden geschoven als de aanbieding ding daar weg is. Cadeaubonnen zijn immers leuke dingen en horen bovenaan te staan.
- Je header kan iets voller. Ook daar heb je nieuws staan, maar wat heb je nou aan nieuws? Wat is er te beleven binnen het bedrijf om daar nieuws te plaatsen?

Ik hoop dat je er iets mee kunt. Dit is deels ook meer kritiek op de site, maar ik denk dat je design ook een reflectie is van hoe het eruit zal gaan zien, van daar.

Veel plezier!
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:44:59
Quote Anchor link
Bedankt voor je feedback!

Over het logo, het logo wordt ontworpen voor de nieuwe website. Maar inderdaad, dit is een beetje te simpel.

De kleurkeuze, het is inderdaad wat eentonig, ik zal proberen wat meer designs te maken.

Nieuws, nieuws is eigenlijk een foute benaming, naast nieuwtjes over de website komen er ook vooral reviews en meldingen over nieuw assortiment. Dus vandaar.

Footer, heb ik een hekel aan "Copyright" is maar een beetje een knullerige bedoeling tegenwoordig.

Je idee over het switchen van nieuws en best sellers en aanbieding vind ik wel wat. Ik ga ermee aan de gang.

Cadeaubonnen mogen inderdaad meer in het zicht.

Ik ga aan de slag, bedankt!
 
Aad B

Aad B

05/01/2012 21:46:42
Quote Anchor link
@Piet: +1
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 23:53:59
Quote Anchor link
Haha. Nou, als ik je heb kunnen helpen ben ik blij. Maar je uitleg heeft meer duidelijkheid gegeven.

Toch zou ik reviews en nieuwtjes apart houden. Het zou mij meer bevallen als je opvallende aanbiedingen centraal plaatst met opvallende kleuren en prijzen. Dit trekt de gebruiker namelijk aan om ook echt iets te kopen.

Als ik soms iets wil kopen en ik ga naar de mediamarkt, kijk ik meteen of er van die bordjes zijn voor aanbiedingen. Vaak als ik in die richting loop zie ik een bak ervoor staan met afgeprijsde items, bijvoorbeeld een hele mooie koptelefoon van Sony o.i.d. Dan koop ik die meteen, wat het is wat ik zoek, het is afgeprijsd en het voldoet aan mijn wensen. Deze ervaring zou ik bij een webwinkel ook willen meemaken. Ik zie een opvallend afprijsbordje, klik erop en koop de item als deze mij bevalt.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

06/01/2012 00:59:43
Quote Anchor link
Voor een beginnend designer (kan ik het denk ik noemen :) weet ik niet xD) vind ik het wel netjes. Als ik kritisch mag zijn:

- Google eens op 'webdesign 2012' of iets in die richting. Deze lay-out vind ik een beetje 2009 eerlijk gezegd. Maar hij is niet slecht.
- Je prijs font en size vind ik een beetje gejat van de mycom site. (als je een beetje doorbladerd. (mijn mening).
- de punt van de '.com' is donkerder. Maar dit valt al geheel niet op. Kies een andere knallende kleur voor je logo. Heb je 2 kleuren in je lay-out en dan is je huisstyle misschien wat duidelijker ---> + volgende opmerking
- Als ik kijk naar het cadeaubon idee + '#1' bij bestsellers en logo komen de kleuren niet echt tot zijn recht. Wat is je huis style wat zijn jou kleuren. Als ik normaal gesproken ga designen maak ik een kleuren palet je als aparte layer in bijvoorbeeld photoshop. Heb je altijd dezelfde kleuren. Kunnen er 3 zijn, kunnen er ook 12 zijn.
- Ideal logo gewoon in eigen kleur houden. Is gewoon een duidelijke reden voor. Logo is iets wat bekend en vertrouwd is. Als je kleuren gaat veranderen of een andere achtergrond o.i.d. valt het niet op en zien mensen dat logo niet direct. Moet je ergens anders in je lay-out vertrouwen terug winnen.
- Volgorde van service navigatie zou ik anders doen. Ik ga eerst naar klantenservice en dan naar retourneren? en dan pas levertijd en cadeaubon. Be positive. : cadeaubon, levertijd, klantenservice en dan pas retourneren. Hopelijk toch de minst belangrijke knoppen.
- En inderdaad de footer. Websites waar ik geen footer, disclaimer, algemene voorwaarden/privacy vindt koop ik niets. Daarna kijk ik naar beveiligde verbindingen (SSL), prijs, recensies e.d.

Zo, heb je weer wat dingetjes om over na te denken en misschien weer wat mee te doen :)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 07:39:47
Quote Anchor link
BTW blijft het bij alleen Apple oortjes?
Want dan zou ik denk iets andere naam gekozen hebben.
Oordopjeskopen.com
denk ik aan

Beats
Samsung
Apple
Senheiser

Gewoon alles eigenlijk.

In het Best Seller vak kun je beter onder de prijs nog beschrijving zetten?
Gewijzigd op 06/01/2012 07:44:06 door Bas van de Steeg
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 09:34:53
Quote Anchor link
Ik vind je cadeaubon ding aan de linker kant leuk
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 09:40:48
Quote Anchor link
Jelle - op 06/01/2012 09:34:53:
Ik vind je cadeaubon ding aan de linker kant leuk


Die is idd mooi maar de pixels moeten aangepast worden denk ik.
 
Wouter J

Wouter J

06/01/2012 11:22:11
Quote Anchor link
Eddy Bisschops:
Footer, heb ik een hekel aan "Copyright" is maar een beetje een knullerige bedoeling tegenwoordig.

Het is tegenwoordig, of eigenlijk al een tijdje, helemaal in om in de footer een samenvatting te geven van je website. Er staat niet alleen copyright, disclaimer of privacy in, maar ook nog een keer het menu, about stukje, contact gegevens, enz.

Die cadeaubon vind ik totaal niet bij je site passen. Ik zie een, zoals al opgemerkt, weinig kleurrijke site met blauw en wit. Alles is helemaal strak, maar dan komt er linksonder ineens zo'n fel gekleurde out-of-the-box en rondgedraaide cadeaubonnen. Ik denk dat je van deze bonnen er 1tje weg moet doen en dan 2 wat strakker positioneren.
Ook is die blauwe wel heel erg pixelkijken...

Het nadeel van je design vind ik dat er niet echt iets uitspringt. Als je de pagina opent moet je op een site eigenlijk 1 ding hebben waar gebruiker meteen naar kijken. En in een goed design is dat ene ding ook precies waar jij wilt dat gebruiker naar kijken.
Bijv. best-sellers, aanbiedingen of nieuw. Dat zijn dingen waar je bezoeker naar moeten kijken, nieuws, cadeaubonnen en services moeten een stuk minder opvallen. Daarvoor komen mensen niet op zo'n site.

De volgorde Categorieën, Aanbiedingen, Services en cadeaubonnen vind ik niet mooi. Ik zou de 2 menu achtige dingen bij elkaar zetten. De aanbiedingen dan bovenin.

Een menu waar maar 2 menu items in staan vind ik altijd wel een beetje zielig. Zet hier bijv. je categorieën in, misschien onder een menu item genaamd producten.

Ook mogen de menu links wel wat groter.

En de code... Sorry ik kan het niet laten. De #container is helemaal niet nodig, dit kun je allemaal via de body tag regelen. En   is ook onnodig :)
 
B a s
Beheerder

B a s

06/01/2012 11:38:10
Quote Anchor link
Ik vind het een echte webshop site. Prima gedaan. Hoeft niet state of the art te zijn als hij maar goed (en daarmee bedoel ik perfect) functioneel is. Iemand die naar oordopjes zoekt moet snel kunnen vinden wat hij zoekt en het bestel proces moet gemakkelijk zijn. Wellicht kun je in plaats van het laatste nieuws wat je hebt, grafische blokken gebruiken met aanbiedingen. Ik denk dat niemand geïnteresseerd is in nieuws op een oordopjes website.

En PS Wouter, die #container hoort wel. Dit hoor je niet via de body te regelen. Body moet 100% breed zijn wil de #container van 1200px links en rechts een ruimte overhouden om in het midden geplaatst te worden. ;-)
Gewijzigd op 06/01/2012 11:39:34 door B a s
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

06/01/2012 11:55:15
Quote Anchor link
Opzich is het design niet slecht, er zijn echter wel een paar punten (die wellicht hierboven ook al zijn vermeld)

- Er valt nergens een focus op. Als ik op een site kom, dan wil ik dat het design ervoor zorgt waar ik naar moet kijken. Op deze site kijk ik naar een plaatje(ook als deze site gesliced is) in plaats van de inhoud van de site.

- De felle kleuren bij de cadeaubonnen zijn té, ze passen totaal niet bij de rest van de rustige site.

- Zowel je bestsellers als je aanbiedingen vallen totaal niet op, stop er eens iets kleur in.

- Bij de totaalprijs aan de rechterkant van het menu moet een spatie tussen het euroteken en het bedrag zelf, dit zorgt voor betere leesbaarheid

- Een footer werkt vertrouwen, zelfs als deze geen copyright vermeld.

- "online afrekenen met iDeal of Paypal" moet beginnen met een hoofdletter.

- Een aparte nieuws-pagina (dmv klikken in het menu) is helemaal niet nodig. Als het nieuws van de homepagina af is, dan is het oud nieuws en dus geen nieuws meer.

- Opzich past je header wel bij het huidige, rustige, design. Maar zodra je van plan bent wat meer kleur in je design te stoppen, bij bijvoorbeeld je aanbiedingen, zou je header ook wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken.

Ik weet niet wat er allemaal hiervan al verteld is, maar ik hoop dat je er wat aan hebt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.