Div achtergrond werkt niet goed.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Leo

Leo

22/05/2006 15:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb nu een div voor mijn achtergrond zodat ze altijd gelijks bij de footer komen, alleen dit werkt nu nog niet zoals het hoort, firefox wil de height of de image niet goed weergeven.

css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
.content {
    width: 1000px;
    height: 100%;
    background: url('images/content_background.gif') repeat-y;
    }

.content_main {
    width: 654px;
    height: 100%;
    float: left;
    padding-left: 7px;
    padding-right: 7px;
    padding-bottom: 6px;
    }

.content_right {
    width: 320px;
    height: 100%;
    float: right;
    padding-top: 10px;
    }


Url: http://www.worldofzelda.com

De content div ligt dus achter de content_main en content_right div. Alleen in firefox werkt het nog niet, iemand een oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:08:06
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 15:56:00
Quote Anchor link
zoek eens of de functie repeat-y in FF wel werkt..
voorderest zie ik zelf geen fouten
mooie site trouwens :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 15:59:00
Quote Anchor link
height 100% schijnt ook een bug te zijn..
hier te lezen;
http://www.siteexperts.com/forums/viewConverse.asp?d_id=17779
probeer eens height weg te laten
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/05/2006 16:09:00
Quote Anchor link
@Geert

je hoeft Height niet weg te laten. Begin je .css met dit:

html, body {
height:100%;
width:100%;
}

Maak dan een div --> Container
en weer in je css:
.Container {
height:100%;
width:100%;
}

Binnen in die div Container zet je de rest van de div's enzo. Gebruik de div Container alsof het je HTML pagina is.
 
Leo

Leo

22/05/2006 16:13:00
Quote Anchor link
Ik zal eens kijken :)
 
Leo

Leo

22/05/2006 16:24:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
html {
    height: 100%;
    width: 1000px;
    }

body {
    margin:0px auto;
    height: 100%;
    width: 1000px;
    background: url('images/background.gif');
    border-left: 1px solid #658f3d;
    border-right: 1px solid #658f3d
    }


en dat ziet er scheef uit in firefox :/ (check source)

Container div maakte geen verschil iig, en height weghalen ook niet, nu zit hij maar tot de helft van de pagina :/
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 16:43:00
Quote Anchor link
mwa vind het er nog best mooi uitzien :)
kun je geen align: center; doen in css?
 
Kalle P

Kalle P

22/05/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Robert:
html, body {
height:100%;
width:100%;
}


Die herken ik ergens van:P
 
Danny K

Danny K

22/05/2006 19:11:00
Quote Anchor link
Misschien moet je in de body een container div plaatsen.
Alles komt dan in de container...
Gebruik dan ipv hoogte en breedte margin en padding..

Bijvoorbeeld container:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
    text-align: center;
}

container {
      margin: 0 auto;
    padding: 0;
    text-align: left;
    background-image: url("images/content_background.gif");
    background-repeat: repeat-y;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/05/2006 19:15:00
Quote Anchor link
@Kalle

Klopt als een bus, daarmee heb jij me zo mooi geholpen.. En bij mij werkt het, dus hier zou het ook moeten werken.
 
Leo

Leo

22/05/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Het werkt niet, ik heb een container gemaakt waar alles divs in staan alleen dan verschijnt er geen achtergrond img, dus padding en margin zullen het niet doen..
 
Danny K

Danny K

22/05/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Wat je ook nog moet doen dan is de border om de container zetten..

ps: hij selecteert bij mij niet de goede css hoor.. dit wou je door middel van javascript doen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Leo

Leo

22/05/2006 20:13:00
Quote Anchor link
Weet ik, had het net ook al in de gaten, soms selecteerd hij wel de goede en soms niet :/

Maar laat het maar ff zo, word er moe van -_-
 
Leo

Leo

22/05/2006 20:45:00
Quote Anchor link
Kennelijk werkt het nu :/ alleen als ik zelf kijk in firefox werkt het nogsteeds niet :S:S:S

Kan iemand aub even kijken?

EDIT: sorry laat maar die gast is kennelijk heel erg scheel :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Danny K

Danny K

23/05/2006 12:36:00
Quote Anchor link
Misschien als je het pakketje ff ter download aan kan bieden.. Dit ivm plaatjes enzo..
Dan wil ik er vanavond wel voor je naar kijken
 
Leo

Leo

23/05/2006 13:31:00
Quote Anchor link
Het raare is, dat hij nu in IE raar begint te doen (alleen de videopagina) dit zal wel door mijn nu nog slordige scripting komen ^^

Ik heb zoveel mogelijk weer terug naar normaal gezet, de file heeft:

Mappen met images en subheaders
IE & FF style sheet
index.php

Link: @ je PM box ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Danny K

Danny K

23/05/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het nu zoals jij het wou..
Waar moet ik het heen sturen / uploaden of whatever?
Je moet alleen zelf wel weer ff je php code erin plaatsen want dat heb ik verwijderd ;)
Het staat nu ook in een html bestandje dus je kan het zelf zo overal inproppen :-)

ik heb getest in IE en FF en op 1024*768 & 1280*1024
 
Frank -

Frank -

23/05/2006 20:50:00
Quote Anchor link
In Safari ziet het er ook goed uit. Het plaatje komt alleen wel rete langzaam binnen, waarschijnlijk moet je deze nog een factor 10 comprimeren. Tip: Zorg er voor dat je hele pagina, incl. plaatjes, css, javascript, etc. niet groter is dan 50kb. Dat komt de snelheid zeker ten goede.
 
Leo

Leo

23/05/2006 21:45:00
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf minimaale plaatjes,en danny, voeg me maar even op msn toe dat is het makkelijkst.

Edit: heb je even ge-add, en alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/05/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Waar wil je precies dat de footer verschijnt? Altijd onder aan het scherm, of altijd onderaan de pagina?
 
Jelle -

Jelle -

23/05/2006 22:46:00
Quote Anchor link
zelfde probleem als hier?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.