Div achtergrond werkt niet goed.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Leo

Leo

22/05/2006 15:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb nu een div voor mijn achtergrond zodat ze altijd gelijks bij de footer komen, alleen dit werkt nu nog niet zoals het hoort, firefox wil de height of de image niet goed weergeven.

css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
.content {
    width: 1000px;
    height: 100%;
    background: url('images/content_background.gif') repeat-y;
    }

.content_main {
    width: 654px;
    height: 100%;
    float: left;
    padding-left: 7px;
    padding-right: 7px;
    padding-bottom: 6px;
    }

.content_right {
    width: 320px;
    height: 100%;
    float: right;
    padding-top: 10px;
    }


Url: http://www.worldofzelda.com

De content div ligt dus achter de content_main en content_right div. Alleen in firefox werkt het nog niet, iemand een oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:55:22
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 15:56:00
Quote Anchor link
zoek eens of de functie repeat-y in FF wel werkt..
voorderest zie ik zelf geen fouten
mooie site trouwens :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 15:59:00
Quote Anchor link
height 100% schijnt ook een bug te zijn..
hier te lezen;
http://www.siteexperts.com/forums/viewConverse.asp?d_id=17779
probeer eens height weg te laten
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/05/2006 16:09:00
Quote Anchor link
@Geert

je hoeft Height niet weg te laten. Begin je .css met dit:

html, body {
height:100%;
width:100%;
}

Maak dan een div --> Container
en weer in je css:
.Container {
height:100%;
width:100%;
}

Binnen in die div Container zet je de rest van de div's enzo. Gebruik de div Container alsof het je HTML pagina is.
 
Leo

Leo

22/05/2006 16:13:00
Quote Anchor link
Ik zal eens kijken :)
 
Leo

Leo

22/05/2006 16:24:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
html {
    height: 100%;
    width: 1000px;
    }

body {
    margin:0px auto;
    height: 100%;
    width: 1000px;
    background: url('images/background.gif');
    border-left: 1px solid #658f3d;
    border-right: 1px solid #658f3d
    }


en dat ziet er scheef uit in firefox :/ (check source)

Container div maakte geen verschil iig, en height weghalen ook niet, nu zit hij maar tot de helft van de pagina :/
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 16:43:00
Quote Anchor link
mwa vind het er nog best mooi uitzien :)
kun je geen align: center; doen in css?
 
Kalle P

Kalle P

22/05/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Robert:
html, body {
height:100%;
width:100%;
}


Die herken ik ergens van:P
 
Danny K

Danny K

22/05/2006 19:11:00
Quote Anchor link
Misschien moet je in de body een container div plaatsen.
Alles komt dan in de container...
Gebruik dan ipv hoogte en breedte margin en padding..

Bijvoorbeeld container:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
    text-align: center;
}

container {
      margin: 0 auto;
    padding: 0;
    text-align: left;
    background-image: url("images/content_background.gif");
    background-repeat: repeat-y;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/05/2006 19:15:00
Quote Anchor link
@Kalle

Klopt als een bus, daarmee heb jij me zo mooi geholpen.. En bij mij werkt het, dus hier zou het ook moeten werken.
 
Leo

Leo

22/05/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Het werkt niet, ik heb een container gemaakt waar alles divs in staan alleen dan verschijnt er geen achtergrond img, dus padding en margin zullen het niet doen..
 
Danny K

Danny K

22/05/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Wat je ook nog moet doen dan is de border om de container zetten..

ps: hij selecteert bij mij niet de goede css hoor.. dit wou je door middel van javascript doen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Leo

Leo

22/05/2006 20:13:00
Quote Anchor link
Weet ik, had het net ook al in de gaten, soms selecteerd hij wel de goede en soms niet :/

Maar laat het maar ff zo, word er moe van -_-
 
Leo

Leo

22/05/2006 20:45:00
Quote Anchor link
Kennelijk werkt het nu :/ alleen als ik zelf kijk in firefox werkt het nogsteeds niet :S:S:S

Kan iemand aub even kijken?

EDIT: sorry laat maar die gast is kennelijk heel erg scheel :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Danny K

Danny K

23/05/2006 12:36:00
Quote Anchor link
Misschien als je het pakketje ff ter download aan kan bieden.. Dit ivm plaatjes enzo..
Dan wil ik er vanavond wel voor je naar kijken
 
Leo

Leo

23/05/2006 13:31:00
Quote Anchor link
Het raare is, dat hij nu in IE raar begint te doen (alleen de videopagina) dit zal wel door mijn nu nog slordige scripting komen ^^

Ik heb zoveel mogelijk weer terug naar normaal gezet, de file heeft:

Mappen met images en subheaders
IE & FF style sheet
index.php

Link: @ je PM box ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Danny K

Danny K

23/05/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het nu zoals jij het wou..
Waar moet ik het heen sturen / uploaden of whatever?
Je moet alleen zelf wel weer ff je php code erin plaatsen want dat heb ik verwijderd ;)
Het staat nu ook in een html bestandje dus je kan het zelf zo overal inproppen :-)

ik heb getest in IE en FF en op 1024*768 & 1280*1024
 
Frank -

Frank -

23/05/2006 20:50:00
Quote Anchor link
In Safari ziet het er ook goed uit. Het plaatje komt alleen wel rete langzaam binnen, waarschijnlijk moet je deze nog een factor 10 comprimeren. Tip: Zorg er voor dat je hele pagina, incl. plaatjes, css, javascript, etc. niet groter is dan 50kb. Dat komt de snelheid zeker ten goede.
 
Leo

Leo

23/05/2006 21:45:00
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf minimaale plaatjes,en danny, voeg me maar even op msn toe dat is het makkelijkst.

Edit: heb je even ge-add, en alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leo
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/05/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Waar wil je precies dat de footer verschijnt? Altijd onder aan het scherm, of altijd onderaan de pagina?
 
Jelle -

Jelle -

23/05/2006 22:46:00
Quote Anchor link
zelfde probleem als hier?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.