div niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »
Jack maessen

jack maessen

04/02/2010 13:45:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb het volgende probleem.
Heb een bestand gastenboek.php waarin ik in een bepaalde div verwijs naar bestand gbook.php, dit omdat het bestand gbook.php erg groot is.

Verwijzing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<!--  CONTENT AREAE -->

<?php

require('gbook.php');
?>

<!-- EINDE CONTENT AREA -->


Het probleem nu is dat ie de re en li kant van mijn pagina die ook in een bepaalde div staan niet meer weergeeft.
Op het moment dat ik de verwijzing naar gbook.php eruit haal komt de html weer netjes li en re in beeld.

Waar moe tik dit probleem in zoeken?

Dit is mijn gastenboek.php bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Zwempagina</title>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="jqueryslidemenu.css" />

<style type="text/css">

body{
margin:0;
padding:0;
line-height: 1.5em;
}

b{font-size: 110%;
  color: white;}
em{color: white;
   font-size: 100%;
     margin-left: 10px;}

#topsection{
background-color: #003f6a;
/*background-image: url(./images/vlinder1.jpg);*/
height: 40px; /*Height of top section*/
}


#photobanner{

background-image: url(./images/zwembanner2.jpg);
background-repeat: repeat-x;
height: 125px;
margin-top: 5px;
}


#topsection h2{

margin: 0;
font-family: Lucida Calligraphy;
padding-top: 10px;
text-align: center;
color: white;
}

#contentwrapper{
float: left;
width: 100%;
}

#contentcolumn{
margin: 0 200px 0 200px; /*Margins for content column. Should be "0 RightColumnWidth 0 LeftColumnWidth*/
}

#contentcolumn b{
color: #464645;
}

#leftcolumn{
float: left;
width: 200px; /*Width of left column*/
margin-left: -100%;
background-image: url(./images/bluebg.jpg);
}

#leftcolumn a{
color: white;
margin-left: 10px;
}


#rightcolumn{
float: left;
width: 200px; /*Width of right column*/
margin-left: -200px; /*Set left marginto -(RightColumnWidth)*/
background-image: url(./images/bluebg.jpg);
}

#footer{
clear: left;
width: 100%;
background-image: url(./images/footerbg.jpg);

color: #FFF;
text-align: center;
padding: 4px 0;
}

#footer a{
color: white;
}

.innertube{
margin: 10px; /*Margins for inner DIV inside each column (to provide padding)*/
margin-top: 0;
}



</style>


<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.2.6/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="jqueryslidemenu.js"></script>

<script type="text/javascript">
/*** Temporary text filler function. Remove when deploying template. ***/
var gibberish=["Dit wordt nog opgevuld", "Wat zal ik hier neerzetten?", "Nog even over denken..."]
function filltext(words){
for (var i=0; i<words; i++)
document.write(gibberish[Math.floor(Math.random()*3)]+" ")
}
</script>



</head>
<body>
<div id="maincontainer">

<div id="topsection"><h2>Veelzijdig zwemplezier</h2></div>


<div id="photobanner" style="position:relative"></div>





<div id="contentwrapper">
<div id="contentcolumn">
<div class="innertube">

<!--  NAVIGATIE CONTENT AREA -->


<div id="myslidemenu" class="jqueryslidemenu">
<ul>
<li><a href="http://localhost/index.html">Home</a></li>
<li><a href="http://localhost/geschiedenis.html">Geschiedenis</a></li>

<li><a href="#">Leren zwemmen</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Watervrij worden</a></li>
  <li><a href="#">Drijven buik/rug</a></li>
  <li><a href="#">Aanleren beenslag</a></li>
  <li><a href="#">Aanleren combinatie</a></li>
    <li><a href="#">Vaardigheden</a></li>
    <li><a href="#">Voorbereiding A diploma</a></li>
  </ul>
</li>
<li><a href="#">Diploma's</a>
 <ul>
  <li><a href="#">A diploma</a></li>
  <li><a href="#">B diploma</a></li>
  <li><a href="#">C diploma</a></li>
 </ul>
</li>
<li><a href="#">Hogere zwemvaardigheden</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Zwemvaardigheid 1</a></li>
  <li><a href="#">Zwemvaardigheid 2</a></li>
    <li><a href="#">Zwemvaardigheid 3</a></li>
 </ul>
</li>    
<li><a href="#">Reddend zwemmen</a>
  <ul>
    <li><a href="#">KNBRD A</a></li>
    <li><a href="#">KNBRD B</a></li>
 </ul>
</li>
<li><a href="#">Zwemactiviteiten</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Snorkelen</a></li>
  <li><a href="#">Waterpolo</a></li>
    <li><a href="#">Synchroonzwemmen</a></li>
    <li><a href="#">Plankspringen</a></li>
    <li><a href="#">Duiken</a></li>
 </ul>
</li>
<li><a href="#">Technieken</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Schoolslag</a></li>
  <li><a href="#">Rugcrawl</a></li>
    <li><a href="#">Borstcrawl</a></li>
    <li><a href="#">Vlinderslag</a></li>
    
 </ul>
</li>
        
<li><a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Extra</a></li>
</ul>
<br style="clear: left" />
</div>


<!--  CONTENT AREAE -->

<?php

require('gbook.php');
?>

<!-- EINDE CONTENT AREA -->


<script>
if (window.XMLHttpRequest)
  {
  xhttp=new XMLHttpRequest();
  }
else // Internet Explorer 5/6
  {
  xhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
  }
xhttp.open("GET","test.xml",false);
xhttp.send("");
xmlDoc=xhttp.responseXML;</script>



<b><em></em></b> <script type="text/javascript">filltext(0)</script></div>
</div>
</div>

<div id="leftcolumn">
<div class="innertube">

<!--LEFT AREA-->



<b>Techniek zwembaden</b> <script type="text/javascript">filltext(0)</script>
   <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Bassin</a><br />
      <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Beweegbare bodem</a><br />
        <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Filterinstallatie</a><br />
        <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Circulatie</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Chemicalieen</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Dosering chemicalieen</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Automatisering</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Meetapparatuur</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Onderhoud</a><br /><br />
        
<b>Links</b><br />
        <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">WHBVZ</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">NRZ</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">KNZB</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Zwemonderwijs</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Gastenboek</a><br />
         <a href="http://www.dynamicdrive.com/style/">Contact</a><br />
            <br></br></div>
        
            
            
            
</div>

<div id="rightcolumn">
<div class="innertube">

<!--RIGHT AREA-->

<b>Right Column: <em>200px</em></b> <script type="text/javascript">filltext(15)</script></div>
</div>

<div id="footer"><a href="http://www.localhost.nl">Copyright  mijn naam</a></div>

</div>
</body>
</html>


weet iemand waar dit aan ligt?

gr nuet
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 03:04:35
 
Jack maessen

jack maessen

04/02/2010 13:47:00
Quote Anchor link
dus de LEFT AREA en RIGHT AREA worden niet meer weergegeven...
 
Pepijn

Pepijn

04/02/2010 14:04:00
Quote Anchor link
1. Niet bumpen, 2 posts achter elkaar binnen 24 uur.

2. Alleen relevante code plaatsen, geen 4 pagina's.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.