div select onlick button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 15:27:10
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraagje,

ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina
dus heb zeg maar meerdere divs keuze wanneer ik er op klik selecteert die hem en wanneer ik op de submit knop drukt linkt die me naar de andere pagina

div1 gaat naar google.nl
div2 gaat naar spelletjes.nl

enzo enzo nu ben ik aan het kijken jquery maar er kom er niet over uit alleen met de option select kan ik dingen vinden iemand een idee en me er mee kunt helpen ??
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:39:41
 
Ivo P

Ivo P

16/08/2022 16:24:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>

<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>


eventueel kun je ook in je script een lijstje opnemen en dan obv id=div1 de link naar google leggen.

Toevoeging op 16/08/2022 16:25:41:

en met CSS kun je dan zorgen dat de class "selected" optisch duidelijk maakt welke div gekozen is. Bijvoorbeeld met een rode rand er omheen.
Gewijzigd op 16/08/2022 16:24:53 door Ivo P
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:22:00
Quote Anchor link
ik heb het nu zo maar het werkt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92

<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">google</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 17:25:19 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 17:37:18
Quote Anchor link
Laad jij überhaupt wel jQuery in?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:47:06
Quote Anchor link
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>

deze bedoel je ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<form method="post" action="">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-detail-formpadding">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-8 col-xg-8 col-sm-12 col-md-12">
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" tabindex="1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="shadow-box pb-4" id="parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row mx-0 cursor-pointer">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="up-parcel1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left p-0 fixed-width-heading-basket">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-name-basket"> test de test </label>
 <!---->
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-address-basket">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="diplay-bar-in-small-device">|</span> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></label><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right p-0"><h5 _ngcontent-wnc-c85="" class="total-price-basket"> 6,90 </h5></div></div></div><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" id="basket-item" class="collapse show"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-divider"></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Ontvanger</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/recipient-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">test de test</p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> KETSSTRAAT 12<br _ngcontent-wnc-c85=""><!----><!----> 2018 ANTWERPEN </p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----><!----></div><!----><!----><!----></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Verzender</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/sender-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">de rikie </p><!----><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> LANGE KIEVITSTRAAT 23<br _ngcontent-wnc-c85=""> 2018 ANTWERPEN </p><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-parcel-summary-main"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group basket-summay-main-margin-mobile"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Overzicht pakje</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/parcel-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left word-break"><!----><span _ngcontent-wnc-c85=""> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></span><!----></p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">5,70</label></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left"> Gewicht: 5-10 kg</p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">1,20</label></div><!----><!----><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0 mobile-basket-total-margin"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total basket-data-title-width float-left">Totaal</label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total-cost float-right">6,90</label></div></div></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row weight-block mt-3"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="up_arrow_icon cursor-pointer"></span></div><input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="bottom-parcel1"></div><!----></div></div><!----><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-4 col-sm-12 col-md-12 margin-basket-match"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-information">
  <span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additiona-button-text">Kies uw bank:</span>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding-basket custom-width-basket">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left basket-data-title-width">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">Argenta</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right">
</span>
</div>
</div>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">KBC</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>  
 </form>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 18:07:59 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 18:06:51
Quote Anchor link
Ja
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 18:10:04
Quote Anchor link
misschien zie je de code hier beter

https://pastebin.com/2kjiQs75
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 20:58:28
Quote Anchor link
Wat is er mis met de anchor-tag?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 21:02:22
Quote Anchor link
anchor-tag is niet meer in gebruik
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 23:24:43
Quote Anchor link
Owh ja joh? Volgens wie dan wel?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/08/2022 00:04:01
Quote Anchor link
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ivo P

Ivo P

17/08/2022 09:18:59
Quote Anchor link
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit"


Jouw button is een submit-button. De primaire actie van die button zal zijn om zijn Form te submitten. Dus dat gebeurt en ongeveer gelijktijdig kan hij nog starten met zijn javascript. Maar waarschijnlijk is de browser dan al onderweg naar <form method="post" action=""> (dus een submit naar zichzelf.)

Oplossing: button moet van type=button zijn.

Verder zie ik maar 1x een div met class="selectiediv"?
 
Hendry huisman

hendry huisman

17/08/2022 23:55:04
Quote Anchor link
@ivop ik heb deze script nu appart in php bestand gedaan maar daar werkt die ook niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/08/2022 01:15:27
Quote Anchor link
Reageer eens op mijn vraag:

Ozzie PHP op 17/08/2022 00:04:01:
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

18/08/2022 16:10:31
Quote Anchor link
Ik deel je ergernis Ozzie.

Aan de andere kant, hoe kan je iemand serieus nemen als die zegt dat HTML niet meer wordt gebruikt?
 
Ivo P

Ivo P

18/08/2022 16:23:30
Quote Anchor link
Er mist een haakje op regel 17.
Dat had je gezien als je in je browser in de console meekijkt. (Meeste browsers is die te vinden via de button F12.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<style>
.selected {
  border: 1px solid #f00;
}
</style>
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {

   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){

   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0]).data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>



Zo zonder verdere uitleg, zou het voor de hand liggen om gewoon een <a href="google.com"></a> om je div te zetten.
Maar ik kan me ook voorstellen dat het een layout dingetje is, om een radio button te simuleren en dan na 3 keuzes pas door te linken ovv. de andere opties.

Als niet, dan ligt gewoon de old <a href> voor de hand.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.