div select onlick button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 15:27:10
Quote Anchor link
Hallo ik heb een vraagje,

ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina
dus heb zeg maar meerdere divs keuze wanneer ik er op klik selecteert die hem en wanneer ik op de submit knop drukt linkt die me naar de andere pagina

div1 gaat naar google.nl
div2 gaat naar spelletjes.nl

enzo enzo nu ben ik aan het kijken jquery maar er kom er niet over uit alleen met de option select kan ik dingen vinden iemand een idee en me er mee kunt helpen ??
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 08:25:47
 
Ivo P

Ivo P

16/08/2022 16:24:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>

<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>


eventueel kun je ook in je script een lijstje opnemen en dan obv id=div1 de link naar google leggen.

Toevoeging op 16/08/2022 16:25:41:

en met CSS kun je dan zorgen dat de class "selected" optisch duidelijk maakt welke div gekozen is. Bijvoorbeeld met een rode rand er omheen.
Gewijzigd op 16/08/2022 16:24:53 door Ivo P
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:22:00
Quote Anchor link
ik heb het nu zo maar het werkt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92

<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">google</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 17:25:19 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 17:37:18
Quote Anchor link
Laad jij überhaupt wel jQuery in?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 17:47:06
Quote Anchor link
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>

deze bedoel je ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<form method="post" action="">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-detail-formpadding">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-8 col-xg-8 col-sm-12 col-md-12">
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" tabindex="1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="shadow-box pb-4" id="parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row mx-0 cursor-pointer">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="up-parcel1">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left p-0 fixed-width-heading-basket">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-name-basket"> test de test </label>
 <!---->
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="recipient-address-basket">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="diplay-bar-in-small-device">|</span> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></label><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right p-0"><h5 _ngcontent-wnc-c85="" class="total-price-basket"> 6,90 </h5></div></div></div><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" id="basket-item" class="collapse show"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-divider"></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Ontvanger</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/recipient-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">test de test</p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> KETSSTRAAT 12<br _ngcontent-wnc-c85=""><!----><!----> 2018 ANTWERPEN </p><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----><!----></div><!----><!----><!----></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-reciever-sender"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group pb-3 basket-vertical-grey-line"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Verzender</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/sender-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break">de rikie </p><!----><!----><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" class="word-break"> LANGE KIEVITSTRAAT 23<br _ngcontent-wnc-c85=""> 2018 ANTWERPEN </p><!----><p _ngcontent-wnc-c85="" style="word-break: break-all;">[email protected]</p><!----><!----></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-parcel-summary-main"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="form-group basket-summay-main-margin-mobile"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-title-label float-left">Overzicht pakje</label><a _ngcontent-wnc-c85="" href="/nl/parcel-detail/parcelid-UIFeiBAmRLgtETBDdNO5"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="edit_arrow_sender"></span></a><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-description"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left word-break"><!----><span _ngcontent-wnc-c85=""> Belgi <span _ngcontent-wnc-c85=""> (Adres)</span><!----><!----></span><!----></p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">5,70</label></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0"><p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-title-width float-left"> Gewicht: 5-10 kg</p><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-data-cost float-right">1,20</label></div><!----><!----><!----><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0 mobile-basket-total-margin"><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total basket-data-title-width float-left">Totaal</label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-items-total-cost float-right">6,90</label></div></div></div></div></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row weight-block mt-3"><span _ngcontent-wnc-c85="" class="up_arrow_icon cursor-pointer"></span></div><input _ngcontent-wnc-c85="" class="d-none" id="bottom-parcel1"></div><!----></div></div><!----><!----></div><div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-4 col-sm-12 col-md-12 margin-basket-match"><div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-information">
  <span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additiona-button-text">Kies uw bank:</span>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding-basket custom-width-basket">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left basket-data-title-width">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">Argenta</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right">
</span>
</div>
</div>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box" style="cursor: pointer;" tabindex="0">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="selectiediv" data-target="https://google.com">
<p _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-additional-title float-left">KBC</p></div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="right_arrow_basket float-right"></span></div>
</div>
</div>

<!---->
<!---->
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="row basket-addiotional-option-box">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100">
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="custom-padding-horizontal-align float-left basket-data-title-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="w-100 basket-additional-title float-left"> Graag een betalingsbewijs / factuur <span _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#ProofOdPaymentModal" class="weight-tooltip"></span></label>
</div>  
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right">
<label _ngcontent-wnc-c85="" for="proofOfPaymentOrInvoice" class="checkbox basket-checkbox-padding">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-checkbox-unchecked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="proofOfPaymentOrInvoice" type="checkbox" formcontrolname="proofOfPaymentOrInvoice" name="proofOfPaymentOrInvoice" class="select ng-untouched ng-pristine ng-valid"></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
<!---->
 </div>
 </div>
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row order-summary my-3">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-label">Overzicht bestelling</p>
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left">
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-left" style="width: 80%;"> Belgi (x1) </span>
 <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price"> 6,90 </span>
 </p>
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-item w-100 float-left"> btw <span _ngcontent-wnc-c85="" class="float-right basket-order-summary-price">0,00</span>
 </p>
 <!---->
 <p _ngcontent-wnc-c85="" class="summary-padding summary-total w-100 float-left"> Totaal <span _ngcontent-wnc-c85="" class="order-total float-right">6,90</span>
 </p>
 </div>
 <!---->
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="order-confirm-box col-lg-12 padding-order-confirm">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="row m-0">
 <div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-check-width">
 <label _ngcontent-wnc-c85="" for="confirm_check_pay" class="checkbox">
<span _ngcontent-wnc-c85="" class="basket-confirm-checked"></span>
<input _ngcontent-wnc-c85="" id="confirm_check_pay" type="checkbox" formcontrolname="acceptedTermsAndConditions" name="acceptedTermsAndConditions" class="select ng-untouched ng-pristine ng-invalid"></label>
</div>
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-basket-message-width">
<label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Ik aanvaard de  <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket">algemene voorwaarden voor</a>  pakjes en werd genformeerd over de verwerking van mijn persoonsgevens zoals beschreven in de <a _ngcontent-wnc-c85="" href="javascript:;" class="confirm-message-redtext-basket"> privacy beleid</a>  , zoals het gebruik ervan door bpost om mij te informeren over gelijkaardige diensten en acties van bpost (door sociale medien inbegrepen). Je kan je op elk moment via elke e-mail uitschrijven. </label><label _ngcontent-wnc-c85="" class="confirm-message-text-basket"> Eenmaal aangemaakt kan een verzendetiket niet meer worden aangepast, geannuleerd of terugbetaald. Door uw bestelling te bevestigen, gaat u hiermee akkoord en ziet u af van uw <a _ngcontent-wnc-c85="" data-toggle="modal" data-target="#RighttoWithdraw" class="confirm-message-redtext-basket-withdraw"> herroepingsrecht. </a></label>
</div>
</div>
<!---->
</div>
</div>
<!---->
<!---->
<div _ngcontent-wnc-c85="" class="col-lg-12 custom-padding">
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit" class="btn btn-large btn-block submit-button button-enabled bastet-pay-button-width">Betaal</button>
</div>
</div>
</div>  
 </form>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
Gewijzigd op 16/08/2022 18:07:59 door hendry huisman
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2022 18:06:51
Quote Anchor link
Ja
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 18:10:04
Quote Anchor link
misschien zie je de code hier beter

https://pastebin.com/2kjiQs75
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 20:58:28
Quote Anchor link
Wat is er mis met de anchor-tag?
 
Hendry huisman

hendry huisman

16/08/2022 21:02:22
Quote Anchor link
anchor-tag is niet meer in gebruik
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/08/2022 23:24:43
Quote Anchor link
Owh ja joh? Volgens wie dan wel?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/08/2022 00:04:01
Quote Anchor link
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ivo P

Ivo P

17/08/2022 09:18:59
Quote Anchor link
<button _ngcontent-wnc-c85="" id="debutton" type="submit"


Jouw button is een submit-button. De primaire actie van die button zal zijn om zijn Form te submitten. Dus dat gebeurt en ongeveer gelijktijdig kan hij nog starten met zijn javascript. Maar waarschijnlijk is de browser dan al onderweg naar <form method="post" action=""> (dus een submit naar zichzelf.)

Oplossing: button moet van type=button zijn.

Verder zie ik maar 1x een div met class="selectiediv"?
 
Hendry huisman

hendry huisman

17/08/2022 23:55:04
Quote Anchor link
@ivop ik heb deze script nu appart in php bestand gedaan maar daar werkt die ook niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {
   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){
   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0].data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/08/2022 01:15:27
Quote Anchor link
Reageer eens op mijn vraag:

Ozzie PHP op 17/08/2022 00:04:01:
>> ik wil zeg maar een div ellement linken naar een andere pagina

En waarom wil je dat per se zeg maar met een div en een formulier doen? Waarom niet gewoon via een normale link?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

18/08/2022 16:10:31
Quote Anchor link
Ik deel je ergernis Ozzie.

Aan de andere kant, hoe kan je iemand serieus nemen als die zegt dat HTML niet meer wordt gebruikt?
 
Ivo P

Ivo P

18/08/2022 16:23:30
Quote Anchor link
Er mist een haakje op regel 17.
Dat had je gezien als je in je browser in de console meekijkt. (Meeste browsers is die te vinden via de button F12.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<style>
.selected {
  border: 1px solid #f00;
}
</style>
<div id="div1" class="selectiediv" data-target="https://google.com">Google</div>
<div id="div2" class="selectiediv" data-target="https://spelletjes.nl">Spelletjes</div>

<button type="button" id="debutton">Go</button>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.6.0/jquery.min.js"></script>
<script>
$('.selectiediv').on('click', function() {

   // eerst geen selectie:
   $('.selectiediv').removeClass('selected');
   // geklikte element WEL selected:
   $(this).addClass('selected');
});

$('#debutton').on('click', function(){

   var keuze = $('.selectiediv.selected');
   if(keuze.length == 1) {
      var target = $(keuze[0]).data('target');
  
      window.location = target;

   }
   else {
      // doe niets of zeg dat ze 1 keuze moeten maken
  }

});
</script>



Zo zonder verdere uitleg, zou het voor de hand liggen om gewoon een <a href="google.com"></a> om je div te zetten.
Maar ik kan me ook voorstellen dat het een layout dingetje is, om een radio button te simuleren en dan na 3 keuzes pas door te linken ovv. de andere opties.

Als niet, dan ligt gewoon de old <a href> voor de hand.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.