divs vastzetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 14:41:00
Quote Anchor link
Hoe kan je divs vastzetten zodat als je venster of resolutie van je scherm kleiner is de divs op de juiste plek blijven staan??
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 03:15:54
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 14:44:00
Quote Anchor link
ik heb hier een glazen bol staan, maar ik weet niet hoe hij werkt... kan je iets duidelijker uitleggen wat je wil?

misschien heb je er genoeg aan om width en height en vaste waarde te geven, of moet je iets doen met position:absolute/fixed;?
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 14:44:00
Quote Anchor link
het gaat erom dat de divs altijd op een vaste plek staan
position:absolute/fixed werkt allebei niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
--

--

20/07/2008 14:47:00
Quote Anchor link
Je bedoelt op elk scherm 10 px van boven en 10 px van links ofzo? Als je ze gewoon margins tov van elkaar meegeeft staat het toch altijd goed? *confused*
 
- SanThe -

- SanThe -

20/07/2008 14:48:00
Quote Anchor link
pepijn de vos schreef op 20.07.2008 14:44:
..... maar ik weet niet hoe hij werkt...

Lol, die kende ik nog niet. ;-)
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 14:48:00
Quote Anchor link
kan je een voorbeeldje geven, een url, een plaatje, of wat code?

Edit:

@santhe
ik las laatst een topic waar 3 mods achter elkaar hadden geschreven dat de glazen bollen waren uitverkocht, en even later kwam ik in onze vensterbank een glazen bol tegen, en tja, dan is het wachten op een onduidelijke vraag he ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door pepijn de vos
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 14:49:00
Quote Anchor link
ik heb hier een voorbeeld:
http://www.darkdimensions.nl/new/index2.php

dit is mijn css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
     <?php
    
div.left {
    width:220px;
    height:500px;
    background-image:url(images/zijkantlinks.jpg);
    float:left;
    
}

div.right {
    float:right;
    width:220px;
    height:500px;
    background-image:url(images/zijkantrechts.jpg);
    margin-left:0px;
    
}


div.header1 {
    border:solid 1px #000;
    margin-left:10px;
    margin-top:10px;
    background-image:url(images/header.jpg);
    height:200px;
    width:660px;
    
}


div.content {
    border:solid 1px #000;
    width:491px;
    min-height:300px;
    margin-left:5px;
    float:left;
    
}

div.menu {
    border:solid 1px #000;
    width:129px;
    min-height:300px;
    float:left;
    margin-left:1px;
    
}

div.latest {
    border:solid 1px #000;
    width:129px;
    min-height:300px;
    float:left;
    margin-left:5px;
    
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 15:09:00
Quote Anchor link
probeer dit eens... nog niet getest hoor, gewoon even gemaakt uit het hoofd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
body, html {
    height:100%;
}

body {
    text-align:center;
}

#wrapper {
    text-align:left;
    margin:0 auto;
    width:800px;
    height:100%;
}

.left, .right {
    height:100%;
    widht:100px
    background-color:black;
}

.left {
    float:left;
}

.right {
    float:right;
}

#container {
    width:600px;
    height:100%;
    float:left;
}

.header, .footer {
    clear:both;
    height:70px;
}

.sidebar, .latest {
    height:100%;
    width:100px;
    float:left
}

.content {
    float:left;
    width:40px;
    height:100%;
}


en de html:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Darkdimensions - logo design</title>
<style type="text/css" disabled="true">
    @import "temp.css";
</style>
</head>

<body>

<div id="wraper">
    <div class="left"></div>
    <div class="right"></div>

    <div id="container">
        <div class="header1"></div>
        <div class="header2"></div>
        <div class="menu"></div>
        <div class="content"></div>
        <div class="latest"></div>
        <div class="footer"></div>
    </div>
</div>

</body>
</html>
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 15:12:00
Quote Anchor link
dat werkt niet krijg nu helemaal niks te zien maar kijk er zo wel naar eerst honden uitlaten ;)
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 15:18:00
Quote Anchor link
nee, je moet wel een de maten aanpassen en de plaatjes en lijntjes er in zetten...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 15:45:00
Quote Anchor link
hoe kan ik #container centreren??
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

20/07/2008 18:33:00
Quote Anchor link
op de zelfde manier als ik heb gedaan met de wrapper, op de parent text-align:center; en dan op het element zelf margin:0 auto; en text-align:left;
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

20/07/2008 23:11:00
Quote Anchor link
werkt niet het is namelijk de bedoeling dat alles (behalve die 2 afbeeldingen aan de zijkant) in het midden komt, maar nu staat het nog links uitgelijnd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.