$_get_page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 16:38:19
Quote Anchor link
- SanThe - op 31/10/2011 15:32:58:
Dirk Renes op 31/10/2011 15:24:22:
include($lang .'/"algemeen"/'. $page .'.php' );ik had het zo opgelost, of is dit niet de goede manier?


Nee, dit is fout.
Zie mijn laatste regel.

Heb de oplossing voor jou ook genomen.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 21:48:26
 
Dirk Renes

Dirk Renes

14/11/2011 10:32:23
Quote Anchor link
Ik controleer aan de hand van die array of iets is toegestaan. Aangezien de array nu een beetje groot wordt wil ik graag dit oplossen door een ander php/txt bestand maken waarbij in de gegevens die nu in de array staan daar in zet, en vervolgens er in me control page er een array van maak.

ik los dit nu op me een include, maar ik wil het wat overzichtelijker hebben.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$toegestaan
= array( 'home', 'nl', 'en','de','es','fr','algemeen','kwaliteit','voorraad','orders','login','logout','changepassword','resetpassword','search_criteria','complaint_list','search_results','calculate_price','search' );
?>
Gewijzigd op 14/11/2011 10:33:20 door Dirk Renes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2011 10:36:20
Quote Anchor link
1) Plaats ze in een tekstfile, per regel.
2) Gebruik file_get_contents in de explode() en splits ze op \n
3) Je hebt een mooie array.

Als je toch met tekstbestanden wil gaan werken, waarom ga je je array net zo goed niet leesbaarder maken met wat enters ;-)? Dan kom je toch op haast hetzelfde uit?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

14/11/2011 10:38:40
Quote Anchor link
- Aar - op 14/11/2011 10:36:20:
1) Plaats ze in een tekstfile, per regel.
2) Gebruik file_get_contents in de explode() en splits ze op \n
3) Je hebt een mooie array.

Als je toch met tekstbestanden wil gaan werken, waarom ga je je array net zo goed niet leesbaarder maken met wat enters ;-)? Dan kom je toch op haast hetzelfde uit?

Klopt, alleen ik wil me pagina namen los hebben staan van mijn php script.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2011 10:40:10
Quote Anchor link
Zie mijn vorige reactie.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

14/11/2011 10:41:41
Quote Anchor link
- Aar - op 14/11/2011 10:40:10:
Zie mijn vorige reactie.


ja had het al gezien, bedankt hiervoor. en dat was een antwoord op waarom ik het niet met spaties deed.
Gewijzigd op 14/11/2011 10:44:59 door Dirk Renes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2011 10:54:11
Quote Anchor link
Dirk Renes op 14/11/2011 10:41:41:
- Aar - op 14/11/2011 10:40:10:
Zie mijn vorige reactie.


ja had het al gezien, bedankt hiervoor. en dat was een antwoord op waarom ik het niet met spaties deed.

In een een array kan je enters gebruiken.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

14/11/2011 11:24:53
Quote Anchor link
- Aar - op 14/11/2011 10:54:11:
Dirk Renes op 14/11/2011 10:41:41:
- Aar - op 14/11/2011 10:40:10:
Zie mijn vorige reactie.


ja had het al gezien, bedankt hiervoor. en dat was een antwoord op waarom ik het niet met spaties deed.

In een een array kan je enters gebruiken.


Ik heb met txt gedaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2011 11:46:06
Quote Anchor link
Zet deze wel buiten de webroot als het kan, mocht je bestanden hebben die mensen niet mogen inzien.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

16/11/2011 13:10:36
Quote Anchor link
Ik heb een array toegestaan, nu wil ik via een form iets erin posten. is dat mogelijk en hoe ga ik dat doen. die array is ter controlle of de pagina is toegestaan als die is toegevoegd aan een directory
Gewijzigd op 16/11/2011 13:11:13 door Dirk Renes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2011 13:32:56
Quote Anchor link
Die $toegestaan array controleer alleen de waardes uit GET.
Dus als je een formulier gebruikt zal dit geen problemen mogen opleveren.

Dit had je ook kunnen proberen natuurlijk. ;-)
Gewijzigd op 16/11/2011 13:33:36 door - Ariën -
 
Dirk Renes

Dirk Renes

16/11/2011 13:38:50
Quote Anchor link
- Aar - op 16/11/2011 13:32:56:
Die $toegestaan array controleer alleen de waardes uit GET.
Dus als je een formulier gebruikt zal dit geen problemen mogen opleveren.

Dit had je ook kunnen proberen natuurlijk. ;-)


ja dat klopt, alleen zoals jij het bedoeld wil ik het niet. Ik wil iemand toegang geven om een 'pagina_naam' toe te laten voegen aan de array die ik nu heb. dus dat iemand in een form een pagina naam invoerd op verzenden drukt en vervolgens in mijn array toegestaan het woord inclusief quotes en coma erin zet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2011 13:45:29
Quote Anchor link
Dan zou ik de pagina-titels eerder uit de database trekken.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

16/11/2011 13:47:28
Quote Anchor link
- Aar - op 16/11/2011 13:45:29:
Dan zou ik de pagina-titels eerder uit de database trekken.


oke, ik ga even kijken of ik dat ga doen. maar igg bedankt.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.