domeinnaam check

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

17/06/2007 12:34:00
Anchor link
Hallo Allemaal, Ik ben op zoek naar een domeinnaam check script voor op mijn website, daar zijn er genoeg en heb er tig geprobeerd en met een verder gegaan die mij beviel. Alleen werkt de .nl check niet goed het geeft altijd aan dat een domeinnaam bezet is. Er wordt gechecked bij whois.domain-registry.nl zoals te zien is in onderstaand script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
    function checkDomain($domain,$server,$findText){
        // Open a socket connection to the whois server
        $con = fsockopen($server, 43);
        if (!$con) return false;
        
        // Send the requested doman name
        fputs($con, $domain."\r\n");
        
        // Read and store the server response
        $response = ' :';
        while(!feof($con)) {
            $response .= fgets($con,128);
        }

        
        // Close the connection
        fclose($con);
        
        // Check the response stream whether the domain is available
        if (strpos($response, $findText)){
            return true;
        }

        else {
            return false;  
        }
    }
    
    function
showDomainResult($domain,$server,$findText){
       if (checkDomain($domain,$server,$findText)){
          echo "<tr><td>$domain</td><td>VRIJ</td></tr>";
       }

       else echo "<tr><td>$domain</td><td>BEZET</td></tr>";
    }

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>Domeinnaam checker</title>
<link href="style/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="main">
<div id="caption">Domeinnaam nog vrij?</div>
<div id="icon">&nbsp;</div>
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" method="post" name="domain" id="domain">
Domeinnaam:
<table>
<tr><td>www.<input class="text" name="domainname" type="text" size="30"></td></tr>
<tr>
<td>
<input type="checkbox" name="all" checked>Alles
<input type="checkbox" name="nl">.nl
<input type="checkbox" name="eu">.eu
<input type="checkbox" name="com">.com
<input type="checkbox" name="net">.net
<input type="checkbox" name="biz">.biz
<input type="checkbox" name="org">.org
<input type="checkbox" name="info">.info
</td></tr>
<tr><td align="center"><br/><input class="text" type="submit" name="submitBtn" value="Check domein"></td></tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php    
    if (isset($_POST['submitBtn'])){
        $domainbase = (isset($_POST['domainname'])) ? $_POST['domainname'] : '';
        $d_all      = (isset($_POST['all'])) ? 'all' : '';
        $d_nl       = (isset($_POST['nl'])) ? 'nl' : '';
        $d_eu       = (isset($_POST['eu'])) ? 'eu' : '';  
        $d_com      = (isset($_POST['com'])) ? 'com' : '';    
        $d_net      = (isset($_POST['net'])) ? 'net' : '';
        $d_biz      = (isset($_POST['biz'])) ? 'biz' : '';    
        $d_org      = (isset($_POST['org'])) ? 'org' : '';    
        $d_info     = (isset($_POST['info'])) ? 'info' : '';    
        
        // Check domains only if the base name is big enough
        if (strlen($domainbase)>2){
?>

<div id="caption">Resultaat</div>
<div id="icon2">&nbsp;</div>
<div id="result">
<table width="100%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
            if (($d_nl != '') || ($d_all != '') ) showDomainResult($domainbase.".nl",'whois.domain-registry.nl','free');
            if (($d_eu != '') || ($d_all != '') ) showDomainResult($domainbase.".eu",'whois.eu','FREE');        
            if (($d_com != '') || ($d_all != '') ) showDomainResult($domainbase.".com",'whois.crsnic.net','No match for');
            if (($d_net != '') || ($d_all != '') ) showDomainResult($domainbase.".net",'whois.crsnic.net','No match for');
            if (($d_biz != '') || ($d_all != '') ) showDomainResult($domainbase.".biz",'whois.biz','Not found');
            if (($d_org != '') || ($d_all != '') ) showDomainResult($domainbase.".org",'whois.publicinterestregistry.net','NOT FOUND');
            if (($d_info != '') || ($d_all != '') ) showDomainResult($domainbase.".info",'whois.afilias.net','NOT FOUND');
?>

</table>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php            
        }
    }

?>

<div>
</body>
</html>
Toch werkt het niet goed, iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen??
Alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Diederick van Eijsden
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:46:04
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/06/2007 12:38:00
Anchor link
wat is hier mis mee?
 
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

17/06/2007 13:23:00
Anchor link
Bedankt ga ik uitproberen! Maar mijn script werkt op zich goed alleen niet voor .nl domeinen, dat zou toch werkbaar te krijgen moeten zijn?
 

17/06/2007 14:58:00
Anchor link
Onbereikbaar is iets anders als niet geregistreerd. Je hebt dus niks aan deze check.
 
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

17/06/2007 15:37:00
Anchor link
Hoe bedoel je dat "onbereikbaar"?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

17/06/2007 15:46:00
Anchor link
Een domein kan wel geregistreerd zijn in het top-level-domain(NL, BE, COM etc..) maar hoeft nog niet persee toegewezen te zijn aan een DNS server bij de host(of je eigen als je zelf host). Als hij niet bereikbaar is wil natuurlijk niet zeggen dat hij niet gergistreerd is.
 
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

17/06/2007 16:04:00
Anchor link
OK das duidelijk, is het script wat PHP Newbie aangeeft (zie hierboven) dan wel goed? Kan zo snel niet vinden waar ik dat aan kan zien.
Bedankt in ieder geval!
 

17/06/2007 16:24:00
Anchor link
Ja deze maakt gebruik van WhoIs databases
 
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

17/06/2007 17:49:00
Anchor link
Ok ga ik die gebruiken, bedankt.
 
Arend a

Arend a

17/06/2007 19:32:00
 
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

17/06/2007 20:47:00
Anchor link
Die bedoel ik dus gaf PHP Newbie ook al aan.
 
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

19/06/2007 11:44:00
Anchor link
Ik heb het geinstalleerd en aangepast op domeinnamen die ik wil kunnen checken en het werkt zowaar, leuk script.
Alleen als ik op WhoIs klik achter een domein dat niet vrij is geeft hij een error "Not Found The requested document was not found on this server."
Hoe kan ik dat werkend krijgen?
 
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

19/06/2007 15:56:00
Anchor link
Al gevonden was dus gewoon een verkeerde verwijzing naar het whois.php bestand. Soms denk je gewoon te moeilijk.
 
Diederick van Eijsden

Diederick van Eijsden

19/06/2007 16:26:00
Anchor link
Nou wil ik eigenlijk, zoals bij cj-design, als het domein vrij is men op Registreer kan klikken en men op de registreer pagina komt maar dat dan ook de domeinnaam meegenomen wordt in een vakje waar de domeinnaam ingevuld moet worden. Ik heb al gekeken hoe ze dat bij cj doen maar kom er tot nu toe niet uit. iemand?
Alvast bedankt
 
Erik dijks

erik dijks

03/10/2017 11:47:33
Anchor link
Goedemiddag,
ik wilde graag vragen of iemand een script heeft om een domeinnaam te checken op je website.
En of je me erbij wilden helpen om het php bestand toe te voegen aan mijn website..
Ik heb er geen verstand van sorry.
Vriendelijke groet Erik
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

03/10/2017 11:48:22
Anchor link
Misschien is het beter als je zelf even een topic opent.
Besef dat dit een topic van 10 jaar oud is en niet meer relevant is.
Gewijzigd op 03/10/2017 11:49:10 door Marthijn Buijs
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2017 12:58:09
Anchor link
Inderdaad, om te voorkomen dat de discussies splitsen sluit ik dit topic.

Erik mag een nieuw topic voor zijn vraag aanmaken.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.