Doorloop site op basis van sitemap vanwege full page cache

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John Voorst

John Voorst

19/11/2013 14:13:13
Anchor link
Hallo,

Ik kreeg in ander topic geen reactie, dus probeer het hier nogmaals, hopelijk wilt iemand zijn mening geven:

Wij gebruiken voor een site full page caching om de site sneller te maken. Het nadeel is dat de cache pas wordt opgebouwt op het moment dat de pagina`s worden geopend. En onze inhoud van de site wordt elke nacht geupdate door een import.

Is het een aanrader om de sitemap na elke update te doorlopen en met curl te openen, zodat de cache wordt opgebouwd vanuit programmeercode? Of is dit een afrader? Hebben jullie betere ideeen? En hoe zouden jullie het doorlopen en openen van de site implementeren?

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 22:06:53
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

19/11/2013 16:59:00
Anchor link
Lijkt me niet de bedoeling dat je elke keer als je geen (snelle) reactie krijgt, maar een nieuw topic opent.
Je kunt, na 24 uur, een topic wel 'bumpen'.

Het vorige topic is: http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/doorloop-site-op-basis-van-sitemap-vanwege-full-page-cache/92994/
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

19/11/2013 18:13:50
Anchor link
Zoals Obelix en Idefix aangeeft, je kunt een topic na 24 uur bumpen, je hoeft dan geen nieuw topic aan te maken. Graag verdergaan in dit topic.[/modedit]
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.