double array onfixbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

10/01/2009 22:35:00
Quote Anchor link
hoi allemaal,

ik heb een probleem dat echt moeilijk op te lossen is (althans als je mijn manier opvolgt).
s.v.p. eerst uitleg lezen.

Nou heb ik een txt file die best wel groot is.
die wil ik in mijn pdf file omzetten (en aangezien er 100 karakakters per regel passen).
Doe ik het zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $text = str_split($get,100); ?>



Als ik het uitvoer met dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
#komt allemaal troep voor
foreach($text as $key => $doe) {
    pdf_show_xy($pdf, $doe, 50, 710-($i*20));
    $i++;
}

?>


En mijn resultaat is een pdf file die goed eruit ziet.
Alleen ziet het er wel langdradig uit..

ik wil minstends mijn kop stukken kunnen weergeven doordat het zo in mijn txt bestand staat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[h1]koptext[/h1]


Maar als ik een explode gebruik dan heb ik 2 arrays :S, hoe zou ik dit moeten doen??
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:14:24
 
Ed

Ed

11/01/2009 02:36:00
Quote Anchor link
Definieer grote textfile.


En verder wil je eigenlijk html opmaak omvormen naar pdf, zoek dat eens op.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

11/01/2009 09:21:00
Quote Anchor link
Een goeie regex lost je probleem op. Laat even een stukje uit je tekstbestand zien.

(Is het niet handiger om er een database achter te hangen)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/01/2009 14:50:00
Quote Anchor link
Naja ik heb allemaal dingen geprobeerd, en loop nu met anders vast

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$get
    = "<h1>Test</h1>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.<h2>Test</h2>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.";

$get    = preg_replace('#\<h1(.+?)\>#si', '[k]', $get);
$get    = preg_replace('#\<h2(.+?)\>#si', '[k]', $get);
$get    = str_replace('<h1>', '[k]',$get);

$get    = str_replace('</h1>', '[/strip]',$get);
$get    = str_replace('</h2>', '[/strip]',$get);

$get    = str_replace(PHP_EOL, '',strip_tags($get));
$get    = str_replace('    ', '', $get);


$get    = explode('[/strip]',$get);

$aantal    = count($get);
$text    = Array();

for($i=0;$i<$aantal;$i++) {
    $text[$i] = str_split($get[$i], 100);
}


print_r($text);
?>


Dat is de code
en de output:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Array
(
    [0] => Array
        (
            [0] => [k]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut lab
            [1] => ore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi
            [2] => ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse c
            [3] => illum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa
            [4] =>  qui officia deserunt mollit anim id est laborum.[k]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci
            [5] => ng elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce qu
            [6] => is ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula
            [7] => . Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobort
            [8] => is at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tem
            [9] => por eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.
        )
 
)


is er misschien een mogelijkheid om het zo te maken dat ik zoiets krijg:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => Array
        (
            [0] => Koptext
            [1] => Content
            [2] => Koptext
            [3] => Content
        )
)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Zoiets zou je met preg_split wel voor elkaar kunnen krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sString
= '<h1>Lorem ipsum</h1> dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent fringilla odio in orci gravida gravida. Cras in orci.
Nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. <h2>In hac habitasse platea dictumst.</h2> Nullam lacinia pharetra tortor.
Aenean lectus orci, convallis sit amet, gravida nec, bibendum ac, orci. Sed tincidunt tortor a eros. Quisque tincidunt interdum lorem.
Vestibulum lorem. Phasellus tellus libero, porttitor et, porttitor nec, tincidunt ut, quam. Praesent sed mauris.'
;

$aResult = preg_split('_(<h[0-9]>.+?</h[0-9]>)_is', $sString, -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE|PREG_SPLIT_NO_EMPTY);

echo '<pre>'.htmlentities(print_r($aResult, true)).'</pre>';
?>
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Maar waarom zou je dit in php willen doen?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/01/2009 15:23:00
Quote Anchor link
wojow Blanche O_O. wat ik in 30 regels doe doe jij binnen een regel OMG,
Thnx

@yorrick, met wat moet ik het dan doen? met html xD?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:26:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:18:
Maar waarom zou je dit in php willen doen?
Waarmee zou je dit volgens jou dan moeten doen?
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Gewoon voor definieren
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:31:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:30:
Gewoon voor definieren
Verklaar je nader? Dit volg ik niet...
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:35:00
Quote Anchor link
In plaats van dat je in je textbestand een soort van ubb code schrijft kun je daar toch ook gelijk html schrijven, dan hoef je het niet om te zetten.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Yorick, lees zijn vraag nu eerst eens goed. Dan zie je dat jouw antwoord helemaal niet relevant is :-(

Hij wil de kopteksten gescheiden van de content in verschillende entries in een array. Of je nu HTML of UBB code in het text bestand gebruikt, dat doet er niet toe. Het gaat om het scheiden van die kopteksten van de content...
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Oke maar mijn reactie ging wel om of je ubb of html gebruikt.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:44:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:42:
Oke maar mijn reactie ging wel om of je ubb of html gebruikt.
Je weet niet in wat voor soort systeem het zit. Je weet niet of het wel een optie is om daartussen te switchen. Je weet niet waar de betreffende tekst vandaan komt. Je kunt dus totaal geen afweging maken welke optie beter is.

Kortom, de TS heeft 3x niets aan je opmerking. Helaas... :-(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Oke oke, maar ik probeer ook alleen maar te helpen hoor.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:46:
Oke oke, maar ik probeer ook alleen maar te helpen hoor.
Met alle respect maar als je het antwoord niet weet of totaal niet op de vraag reageert, reageer dan liever niet. Dit lijkt meer op het willen opkrikken van je postcount dan het serieus helpen...
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 11.01.2009 15:50:
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:46:
Oke oke, maar ik probeer ook alleen maar te helpen hoor.
Met alle respect maar als je het antwoord niet weet of totaal niet op de vraag reageert, reageer dan liever niet. Dit lijkt meer op het willen opkrikken van je postcount dan het serieus helpen...


Dat was niet de bedoeling in ieder geval.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/01/2009 16:40:00
Quote Anchor link
@blanche ik heb dit gevonden op php.net
linkje

hoe kan ik dat ook nog erbij zetten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$aResult
= preg_split('_<h[0-9]>(.+?)</h[0-9]>_is', $get, -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE|PREG_SPLIT_NO_EMPTY);
?>


er passen 100 karakters per regel in een pdf vandaar..

Edit:
ow, w8.
ik snap al wat ik moet doen .. -_-'
ik dacht dat /[\40] de aantal karakters waren, vandaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 16:57:00
Quote Anchor link
Je geeft zelf het antwoord al, die maximum lengte komt verderop in dat voorbeeldje pas aan bod ;-)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/01/2009 17:08:00
Quote Anchor link
Nja,
Het uit elkaar scheiden door middel van spatie, als ik dat doe dan krijg ik 2 arrays door elkaar heen :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 17:13:00
Quote Anchor link
Het lijkt mij makkelijker om eerst met behulp van preg_split() ervoor te zorgen dat je koptekst van content scheidt. Vervolgens kun je dan wel met wordwrap() aan de gang om te zorgen dat je maximaal 100 tekens per regel krijgt...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.