double array onfixbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

10/01/2009 22:35:00
Quote Anchor link
hoi allemaal,

ik heb een probleem dat echt moeilijk op te lossen is (althans als je mijn manier opvolgt).
s.v.p. eerst uitleg lezen.

Nou heb ik een txt file die best wel groot is.
die wil ik in mijn pdf file omzetten (en aangezien er 100 karakakters per regel passen).
Doe ik het zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $text = str_split($get,100); ?>



Als ik het uitvoer met dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
#komt allemaal troep voor
foreach($text as $key => $doe) {
    pdf_show_xy($pdf, $doe, 50, 710-($i*20));
    $i++;
}

?>


En mijn resultaat is een pdf file die goed eruit ziet.
Alleen ziet het er wel langdradig uit..

ik wil minstends mijn kop stukken kunnen weergeven doordat het zo in mijn txt bestand staat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[h1]koptext[/h1]


Maar als ik een explode gebruik dan heb ik 2 arrays :S, hoe zou ik dit moeten doen??
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 00:02:16
 
Ed

Ed

11/01/2009 02:36:00
Quote Anchor link
Definieer grote textfile.


En verder wil je eigenlijk html opmaak omvormen naar pdf, zoek dat eens op.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

11/01/2009 09:21:00
Quote Anchor link
Een goeie regex lost je probleem op. Laat even een stukje uit je tekstbestand zien.

(Is het niet handiger om er een database achter te hangen)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/01/2009 14:50:00
Quote Anchor link
Naja ik heb allemaal dingen geprobeerd, en loop nu met anders vast

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$get
    = "<h1>Test</h1>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.<h2>Test</h2>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce quis ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula. Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobortis at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tempor eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.";

$get    = preg_replace('#\<h1(.+?)\>#si', '[k]', $get);
$get    = preg_replace('#\<h2(.+?)\>#si', '[k]', $get);
$get    = str_replace('<h1>', '[k]',$get);

$get    = str_replace('</h1>', '[/strip]',$get);
$get    = str_replace('</h2>', '[/strip]',$get);

$get    = str_replace(PHP_EOL, '',strip_tags($get));
$get    = str_replace('    ', '', $get);


$get    = explode('[/strip]',$get);

$aantal    = count($get);
$text    = Array();

for($i=0;$i<$aantal;$i++) {
    $text[$i] = str_split($get[$i], 100);
}


print_r($text);
?>


Dat is de code
en de output:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Array
(
    [0] => Array
        (
            [0] => [k]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut lab
            [1] => ore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi
            [2] => ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse c
            [3] => illum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa
            [4] =>  qui officia deserunt mollit anim id est laborum.[k]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci
            [5] => ng elit. Vivamus libero leo, pellentesque ornare, adipiscing vitae, rhoncus commodo, nulla. Fusce qu
            [6] => is ipsum. Nulla neque massa, feugiat sed, commodo in, adipiscing ut, est. In fermentum mattis ligula
            [7] => . Nulla ipsum. Vestibulum condimentum condimentum augue. Nunc purus risus, volutpat sagittis, lobort
            [8] => is at, dignissim sed, sapien. Fusce porttitor iaculis ante. Curabitur eu arcu. Morbi quam purus, tem
            [9] => por eget, ullamcorper feugiat, commodo ullamcorper, neque.
        )
 
)


is er misschien een mogelijkheid om het zo te maken dat ik zoiets krijg:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => Array
        (
            [0] => Koptext
            [1] => Content
            [2] => Koptext
            [3] => Content
        )
)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Zoiets zou je met preg_split wel voor elkaar kunnen krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sString
= '<h1>Lorem ipsum</h1> dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent fringilla odio in orci gravida gravida. Cras in orci.
Nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. <h2>In hac habitasse platea dictumst.</h2> Nullam lacinia pharetra tortor.
Aenean lectus orci, convallis sit amet, gravida nec, bibendum ac, orci. Sed tincidunt tortor a eros. Quisque tincidunt interdum lorem.
Vestibulum lorem. Phasellus tellus libero, porttitor et, porttitor nec, tincidunt ut, quam. Praesent sed mauris.'
;

$aResult = preg_split('_(<h[0-9]>.+?</h[0-9]>)_is', $sString, -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE|PREG_SPLIT_NO_EMPTY);

echo '<pre>'.htmlentities(print_r($aResult, true)).'</pre>';
?>
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Maar waarom zou je dit in php willen doen?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/01/2009 15:23:00
Quote Anchor link
wojow Blanche O_O. wat ik in 30 regels doe doe jij binnen een regel OMG,
Thnx

@yorrick, met wat moet ik het dan doen? met html xD?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:26:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:18:
Maar waarom zou je dit in php willen doen?
Waarmee zou je dit volgens jou dan moeten doen?
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Gewoon voor definieren
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:31:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:30:
Gewoon voor definieren
Verklaar je nader? Dit volg ik niet...
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:35:00
Quote Anchor link
In plaats van dat je in je textbestand een soort van ubb code schrijft kun je daar toch ook gelijk html schrijven, dan hoef je het niet om te zetten.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Yorick, lees zijn vraag nu eerst eens goed. Dan zie je dat jouw antwoord helemaal niet relevant is :-(

Hij wil de kopteksten gescheiden van de content in verschillende entries in een array. Of je nu HTML of UBB code in het text bestand gebruikt, dat doet er niet toe. Het gaat om het scheiden van die kopteksten van de content...
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Oke maar mijn reactie ging wel om of je ubb of html gebruikt.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:44:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:42:
Oke maar mijn reactie ging wel om of je ubb of html gebruikt.
Je weet niet in wat voor soort systeem het zit. Je weet niet of het wel een optie is om daartussen te switchen. Je weet niet waar de betreffende tekst vandaan komt. Je kunt dus totaal geen afweging maken welke optie beter is.

Kortom, de TS heeft 3x niets aan je opmerking. Helaas... :-(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Oke oke, maar ik probeer ook alleen maar te helpen hoor.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:46:
Oke oke, maar ik probeer ook alleen maar te helpen hoor.
Met alle respect maar als je het antwoord niet weet of totaal niet op de vraag reageert, reageer dan liever niet. Dit lijkt meer op het willen opkrikken van je postcount dan het serieus helpen...
 
Yorick17

yorick17

11/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 11.01.2009 15:50:
yorick17 schreef op 11.01.2009 15:46:
Oke oke, maar ik probeer ook alleen maar te helpen hoor.
Met alle respect maar als je het antwoord niet weet of totaal niet op de vraag reageert, reageer dan liever niet. Dit lijkt meer op het willen opkrikken van je postcount dan het serieus helpen...


Dat was niet de bedoeling in ieder geval.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/01/2009 16:40:00
Quote Anchor link
@blanche ik heb dit gevonden op php.net
linkje

hoe kan ik dat ook nog erbij zetten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$aResult
= preg_split('_<h[0-9]>(.+?)</h[0-9]>_is', $get, -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE|PREG_SPLIT_NO_EMPTY);
?>


er passen 100 karakters per regel in een pdf vandaar..

Edit:
ow, w8.
ik snap al wat ik moet doen .. -_-'
ik dacht dat /[\40] de aantal karakters waren, vandaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 16:57:00
Quote Anchor link
Je geeft zelf het antwoord al, die maximum lengte komt verderop in dat voorbeeldje pas aan bod ;-)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

11/01/2009 17:08:00
Quote Anchor link
Nja,
Het uit elkaar scheiden door middel van spatie, als ik dat doe dan krijg ik 2 arrays door elkaar heen :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/01/2009 17:13:00
Quote Anchor link
Het lijkt mij makkelijker om eerst met behulp van preg_split() ervoor te zorgen dat je koptekst van content scheidt. Vervolgens kun je dan wel met wordwrap() aan de gang om te zorgen dat je maximaal 100 tekens per regel krijgt...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.