Download alle file types

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/01/2015 14:03:09
Quote Anchor link
Laat eens zien die code voor dynamic pages?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 06:28:38
 
Kevin J

Kevin J

03/01/2015 14:14:57
Quote Anchor link
Dat is deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
function pages(url, containerid){
    $.get( url, function( data ) {
         $("#"+containerid).html(data);
    });
}
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/01/2015 14:48:35
Quote Anchor link
Natuurlijk Kevin. Je wilt met PHP de inhoud van een bestand ophalen en dan tussen je HTML weergeven! dat gaat natuurlijk niet. Het moet ZONDER AJAX. Dus de linkjes naar de bestanden moeten niet door de JAVASCRIPT meegenomen worden. Dat zul je waarschijnlijk kunnen bereiken door ze een andere (of geen) class="" op te geven. Maar om dat zeker te weten heb ik even je jquery Ready functie nodig want daarin staat waarschijnijk een event naar bovenstaande functie
 
Kevin J

Kevin J

03/01/2015 14:55:03
Quote Anchor link
Op de vorige pagina zie je de rest van de codes
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/01/2015 15:26:43
Quote Anchor link
Niet je JQuery Ready functie
 
Kevin J

Kevin J

03/01/2015 15:27:20
Quote Anchor link
Welke bedoel je? Ik snap niet welke je bedoeld?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/01/2015 15:47:02
 
Kevin J

Kevin J

03/01/2015 15:48:55
Quote Anchor link
Die is er niet. heb jij misschien betere code die wel werkt? Dat als ik een Radius op ja dat hij automatisch bestand download?
 
Ivo P

Ivo P

03/01/2015 16:10:34
Quote Anchor link
ergens wordt de functie pages() aangeroepen met een url en een id.

Vervolgens $("#"+containerid).html(data);

dus een element met het Id="..." moet nu in de html daaronder de output tonen.

aangezien het een plaatje is, zou een <img>tag misschien meer op zijn plaats zijn?

<img src="een url naar dat script">
 
Kevin J

Kevin J

03/01/2015 16:11:41
Quote Anchor link
Hoe kan ik dan best een vote laten maken van ja/nee
en als ze ja drukken dat ze downloaden automatisch en bij nee dat het niet gedownlaod word?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/01/2015 18:57:01
Quote Anchor link
Ik verkoop geen codes. ik kan je alleen proberen uit te leggen hoe je moet programmeren ...

Toevoeging op 03/01/2015 18:57:55:

Kevin Jager op 03/01/2015 16:11:41:
Hoe kan ik dan best een vote laten maken van ja/nee
en als ze ja drukken dat ze downloaden automatisch en bij nee dat het niet gedownlaod word?


Het ene probleem is nog niet opgelost en we gaan alvast door naar het volgende?
 
Kevin J

Kevin J

03/01/2015 20:20:42
Quote Anchor link
Frank, ik bedoel er het zelde mee.
Mijn jQuery en JavaScript skills zijn beneden 0 moet ik nog echt leren daar in tegen gaat php enzo mij goed af.
Misschien is er een betere oplossing dan ik doe vandaar dat ik er om vroeg. Maar hiervoor is niks anders aangegeven. Alle codes die hier nu worden gebruikt zie je in dit topic.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/01/2015 17:12:07
Quote Anchor link
Hoi Kevin laat dan eens een stukje HTML zien zodat ik een idee krijg wat je wilt maken?

De JQuery .ready() functie is een heel belangrijke die je eigenlijk in alle pagina's met jquery tegenkomt omdat het de bedoeling is dat je deze functie aanmaakt zodat je code in deze functie automatisch gestart wordt als de pagina volledig geladen is.
 
Kevin J

Kevin J

05/01/2015 07:14:07
Quote Anchor link
Hallo frank, Ik heb echt alle codes die iets met dit script te maken heeft gestuurd.
Natuuurlijk heb ik stuk of 30 andere pagina's maar die werken 100% en hebben er eigenlijk niks mee te maken.
Enigste wat je nog niet hebt is de index.php die krijg je nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php

error_reporting(0);
include 'include/config.php';

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <meta http-equiv="x-ua-compatible" content="IE=8">
    <title>~ *******</title>    
    <meta name="description" content="*****.">        
    <meta name="viewport" content="width=1000">
    <link type="text/css" href="./style/css/default.css" rel="stylesheet" media="all">
    <script type="text/javascript" src="./style/js/jquery-1.9.1.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="./style/js/kevin.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="./style/js/menu.js"></script>
    <link type="text/css" href="./style/css/menu.css" rel="stylesheet" media="all">

    <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="images/favicon.ico" />

</head>
<body>
    <?php
    if(!isset($_COOKIE['cookieMelding'])) {
        ?>

        <div id="cookie">
            <p>Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Als u onze site bezoekt, dan gaat u akkoord met deze cookies.</p>
            <div id="button-close"><img src="images/popup_close.gif" title="" alt=""></div>
        </div>
        <script>
            $( "#button-close" ).click(function() {
                $( "#cookie" ).hide( "slow" );
                document.cookie="cookieMelding=ja; expires=Thu, 12 Dec 2099 12:00:00 UTC; path=/";
            });
        </script>
        <?php
    }
    ?>

    <div id="container">

        <div id="header">
            <a href="javascript:pages('content/home/homepage.php', 'main');"><img src="./images/logo.png" alt="prive" title="prive" width="230px" height="115px;"></a>
            <div id="header_right">
            </div>

            <div id="account_menu">
                <?php
                include 'content/include/login.php';
                ?>


            </div>
        </div>
        <?php
        include './content/include/menu.php';
        ?>

    </div>


    <div class="contentt" id="main">                
<?php
include 'content/home/homepage.php';
?>


    </div>
    
</body></html>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

05/01/2015 11:18:08
Quote Anchor link
Kevin dit is niet al je code maar dat hoeft ook niet.

Het gaat om de javascript en de menulinkjes (<a></a>)

Wat staat er voor relevants in kevin.js, in menu.js en in menu.php
 
Kevin J

Kevin J

05/01/2015 11:27:06
Quote Anchor link
In menu.php en menu.js staan deze bestandne: http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hover-dropdown-menu-kleur/96794/last/
Had daar ook nog problemen mee.
keivn.js is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
function pages(url, containerid){
    $.get( url, function( data ) {
         $("#"+containerid).html(data);
    });
}

Maar het menu word niet gebruikt.
Ik zal beetje uitleggen hoe het in elkaar zit
Bij mijn andere topic zie je een menu. als je daar 1 menu item aanklikt ga je naar een pagina en daar vind je de downloads van dat onderwerp. (main.php)
Zodra je op 1 download hebt gedrukt ga je naar main2.php daar zie je het volgende: Afbeelding
Wanneer je daar op 'Klik hier om te downloaden drukt' krijg je dat veld waar je ja/nee kan invullen Afbeelding
Wanneer je op nee drukt hoor je de melding te krijgen van dat het niet gedownload is.
en wanneer ja drukt moet hij gaan downloaden. Alleen dat doet hij niet daar doet hij de plaatje echo'en
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

05/01/2015 11:42:49
Quote Anchor link
Kevin Jager op 05/01/2015 11:27:06:
Wanneer je op nee drukt hoor je de melding te krijgen van dat het niet gedownload is.
en wanneer ja drukt moet hij gaan downloaden. Alleen dat doet hij niet daar doet hij de plaatje echo'en


en dus heb jij in je javascript ergens een .click() event die zorgt dat er iets gebeurt als je op Ja klikt. Dat event kan ik nergens ontdekken.

Laat de HTML eens zien van de radio buttons Ja / Nee
 
Kevin J

Kevin J

05/01/2015 11:54:02
Quote Anchor link
Ik dacht dat ik die al had geplaatst maar toch niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script>
function getVote(int) {
  if (window.XMLHttpRequest) {
    // code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
    xmlhttp=new XMLHttpRequest();
  } else {  // code for IE6, IE5
    xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
  }
  xmlhttp.onreadystatechange=function() {
    if (xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200) {
      document.getElementById("poll").innerHTML=xmlhttp.responseText;
    }
  }
  xmlhttp.open("GET","content/pages/download2.php?vote="+int,true);
  xmlhttp.send();
}
</script>
</head>
<body>

<div id="poll">
<form>
Ja:
<input type="radio" name="vote" value="1" onclick="getVote(this.value)">
<br>Nee:
<input type="radio" name="vote" value="0" onclick="getVote(this.value)">
</form>
</div>

Zo iets had ik eerst en dan met dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$vote = $_REQUEST['vote'];

if ($vote == 0) {
  echo "nee";
}
if ($vote == 1) {
  echo "ja";
}
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

05/01/2015 12:08:36
Quote Anchor link
Kijk en hier gaat het dus om. Je gaat de functie getVote() een AJAX request uitvoeren om een bestand te downloaden. Dat moet dus niet.

Het zal zoiets moeten worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
function getVote(int) {
    if(int == 1) {
        window.location = "content/pages/download2.php?vote=1";
    } else {
        // geef melding (dat mag met een AJAX request)
    }
}
 
Kevin J

Kevin J

05/01/2015 12:28:14
Quote Anchor link
Je bent mijn held!!!!! Enorm enorm bedankt het werkt, hopelijk weet iemand de oplossing voor mijn menu probleem ook dan kan ik eindelijk normaal verder gaan.
Nogmaals bedankt!!!
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.