Drop down select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »
Kees -

Kees -

05/11/2010 12:17:59
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik via een drop down list gegevens uit de database halen die dan vervolgens er onder worden weergegeven?

Heb al op het forum gezocht maar kon niet echt een duidelijk antwoord vinden.

Paul
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:08:38
 
- Mark -

- Mark -

05/11/2010 12:19:45
Quote Anchor link
Je weet hoe je doormiddel van een SELECT de gegevens normaal weergeeft zonder de dropdown?
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 12:24:08
Quote Anchor link
Ja dat lukt me
 
- Dave -

- Dave -

05/11/2010 12:25:01
 
- Mark -

- Mark -

05/11/2010 12:29:23
Quote Anchor link
Even een voorbeeld, Ik weet niet wat je precies wilt.

"SELECT whatever FROM items WHERE type = 1"

Wat jij dus bijvoorbeeld wilt is het type bepalen doormiddel van de dropdown of in wat voor richting moeten wij denken? het is toch niet zo moeilijk om van de 1 $_POST['naamdropdown'] te maken of niet?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 12:29:48
Quote Anchor link
@Dave: daar heeft de TS niet veel aan, hij wil weten hoe dit te combineren met een drop down list.

Waar het op neer komt is dat je het formuliertje waar de drop down box onderdeel van is, moet verzenden. De gekozen waarde kun je vervolgens uit de $_POST array uitlezen en bijvoorbeeld in de WHERE clausule in een SELECT query gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
  if(isset($_POST['naam_van_dropdown'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['naam_van_dropdown'];
    $sql = "
      SELECT ...
      FROM tabelnaam
      WHERE veldnaam = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    // Query uitvoeren etc.
}
?>
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 12:42:57
Quote Anchor link
Mark Coenen op 05/11/2010 12:29:23:
Even een voorbeeld, Ik weet niet wat je precies wilt.

"SELECT whatever FROM items WHERE type = 1"

Wat jij dus bijvoorbeeld wilt is het type bepalen doormiddel van de dropdown of in wat voor richting moeten wij denken? het is toch niet zo moeilijk om van de 1 $_POST['naamdropdown'] te maken of niet?


Ik stuur naar me database via een formulier gegevens. In dat formulier heb ik een dropdown zitten die stuurt naar me db 1 2 3 of 4. Nu maak ik op een andere pagina een dropdown met daar in 4 opties die moeten linken naar 1 2 3 4 uit de database. Vervolgens moet die de data die bij 1 van de cijfers hoort uitlezen en alles wat daar nog meer staat terug sturen en tonen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 12:48:59
Quote Anchor link
Zie het voorbeeldje dat ik gaf, daar moet je dat toch mee kunnen realiseren?
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 13:30:16
Quote Anchor link
Ik heb het er nu zo ingezet maar hij doet nog steeds niet wat ik wil.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $sql = "
      SELECT ...
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    $teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
            
        '
;
        $teller = 0;}
    }
}}

    echo '<select name="dropdownn">
            <option value="1">Site1</option>
            <option value="2">Site2</option>
            <option value="3">Site3</option>
            <option value="4">Site4</option>
        </select>'
;

?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 13:33:51
Quote Anchor link
1. Je voert je query niet uit en hebt nergens controle of dat wel gelukt is.
2. Dan zal blijken dat je query nog niet klopt, je moet die ... natuurlijk wel vervangen.
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 13:55:27
Quote Anchor link
hmm lastig ik zal wel even kijken of dat me gaat lukken
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 13:57:56
Quote Anchor link
Je mist dus nog een mysql_query() om je query daadwerkelijk uit te voeren en daarbij de benodigde foutafhandeling.

Zet dit ook eens boven aan je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 'on');
error_reporting(E_ALL);
?>

Dan worden tenminste alle fouten weergegeven. Ik zou immers een fout bij mysql_fetch_array() verwachten omdat $query geen geldig resultaat van een mysql query is...
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 14:19:00
Quote Anchor link
heb het er boven gezet maar hij geeft geen fout meldingen?

Maar het lijkt ook wel of die niks doet want als ik er 1 uit de drop down selecteert doet die niks naar mijn idee.

Ik heb me script nu zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'post') {
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $query = "
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    $teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
            
        '
;
        $teller = 0;}
    }
}}

    echo '<form action="../sdu/voorbeelden.php" method="post">
    <select name="dropdownn">
            <option value="1">Site1</option>
            <option value="2">Site2</option>
            <option value="3">Site3</option>
            <option value="4">Site4</option>
        </select></form>'
;
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 14:23:57
Quote Anchor link
Echo eens wat variabelen. Kijk bijvoorbeeld of $sDropdownValue de waarde heeft die jij verwacht. Kijk of je query eruit ziet zoals je verwacht, etc...

Ik zie verder nergens een submit knop in je formulier, dus ik vermoed dat je je formulier helemaal niet verzendt. Dan zal er natuurlijk weinig gebeuren. Verder zie ik ook nog nergens mysql_query() in je code staan?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/11/2010 14:25:34
Quote Anchor link
omdat je geen verbinding maakt met je database.. denk ik
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 14:30:09
Quote Anchor link
Dit heb ik al gedaan maar krijg er niks uit.

Zal wel me hele script neerzetten anders is het voor jullie ook heel onduidelijk.

Volledige script:

<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css" />
</head>

<body>
<div id="content">
<div id="header"></div>
<div id="wrapper">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php
include("config.php");
ini_set('display_errors', 'on');
error_reporting(E_ALL);

    if(isset($_GET['hoeveel'])&&is_numeric($_GET['hoeveel'])) $hoeveel = $_GET['hoeveel'];
    else $hoeveel = 6;

    $query = mysql_query("select count(*) as num from voorbeelden");
    $counter = mysql_result($query, 0, "num");

    $pages = $counter / $hoeveel;
    $pages = ceil($pages);

    if(isset($_GET['pag'])&&$_GET['pag'] <= $pages&&$_GET['pag']>0&&is_numeric($_GET['pag'])) $pag = $_GET['pag'];
    else $pag = 1;
    
    $first_result = $pag * $hoeveel - $hoeveel;
    $query = mysql_query("select * from voorbeelden order by id desc limit ".$first_result.", ".$hoeveel);

function
render_arrow($kind,$pag,$pages,$hoeveel)
{

    $pag_back = $pag-1;
    $pag_next = $pag+1;
    if($kind == "back")
    {

        echo '';
        if($pag > 1) echo '';
        echo '';
    }

    if($kind == "forward")
    {

        echo '';
        if($pag < $pages) echo '';
        echo '';    
    }
}

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'post') {
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $query = "
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    $teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
            
        '
;
        $teller = 0;}
    }
}}

    echo '<form action="../sdu/voorbeelden.php" method="post">
    <select name="dropdownn">
            <option value="1">Site1</option>
            <option value="2">Site2</option>
            <option value="3">Site3</option>
            <option value="4">Site4</option>
        </select>
        <input type="submit" name="submit" value="test"></form>'
;


    
    echo '<div id="paginas">';
function
render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel)
        {

            $i = 1;
            
            while($i<=$pages)
            {

                echo '<a ';
                if($i!=$pag) echo 'href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$i.'&hoeveel='.$hoeveel.'"';
                echo '>'.$i.'</a>&nbsp;&nbsp;';
                $i++;
            }
        }

        
        $pagnavmin = $pag-1;
        $pagnavplus = $pag+1;
        
                render_arrow(back,$pag,$pages,$hoeveel);
                render_arrow(forward,$pag,$pages,$hoeveel);
                    if ($pag > 1) {
                echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavmin.'&hoeveel='.$hoeveel.'">Vorige - </a>';
                     }

        render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel);
            
                if ($pag < $pages){
                    echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavplus.'&hoeveel='.$hoeveel.'">- Volgende</a>';
            }

?>
</div></div></div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 05/11/2010 14:31:25 door Kees -
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/11/2010 14:37:09
Quote Anchor link
dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $query
= "
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;
?>

zal eerder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $query
= mysql_query("
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
);
?>

moeten zijn?
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 14:40:55
Quote Anchor link
Heb het veranderd maar gebeurd niet veel meer?
 
Justin S

Justin S

05/11/2010 15:22:12
Quote Anchor link
Post ook eens je database configuratie, waarschijnlijk config.php die je include.
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 15:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$db_user
= "root";
$db_pass = "vertrigo";
$db_host = "localhost";
$db_db = "testdb";

mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass);
mysql_select_db($db_db);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.