Drop down select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »
Kees -

Kees -

05/11/2010 12:17:59
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik via een drop down list gegevens uit de database halen die dan vervolgens er onder worden weergegeven?

Heb al op het forum gezocht maar kon niet echt een duidelijk antwoord vinden.

Paul
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 11:42:47
 
- Mark -

- Mark -

05/11/2010 12:19:45
Quote Anchor link
Je weet hoe je doormiddel van een SELECT de gegevens normaal weergeeft zonder de dropdown?
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 12:24:08
Quote Anchor link
Ja dat lukt me
 
- Dave -

- Dave -

05/11/2010 12:25:01
 
- Mark -

- Mark -

05/11/2010 12:29:23
Quote Anchor link
Even een voorbeeld, Ik weet niet wat je precies wilt.

"SELECT whatever FROM items WHERE type = 1"

Wat jij dus bijvoorbeeld wilt is het type bepalen doormiddel van de dropdown of in wat voor richting moeten wij denken? het is toch niet zo moeilijk om van de 1 $_POST['naamdropdown'] te maken of niet?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 12:29:48
Quote Anchor link
@Dave: daar heeft de TS niet veel aan, hij wil weten hoe dit te combineren met een drop down list.

Waar het op neer komt is dat je het formuliertje waar de drop down box onderdeel van is, moet verzenden. De gekozen waarde kun je vervolgens uit de $_POST array uitlezen en bijvoorbeeld in de WHERE clausule in een SELECT query gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
  if(isset($_POST['naam_van_dropdown'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['naam_van_dropdown'];
    $sql = "
      SELECT ...
      FROM tabelnaam
      WHERE veldnaam = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    // Query uitvoeren etc.
}
?>
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 12:42:57
Quote Anchor link
Mark Coenen op 05/11/2010 12:29:23:
Even een voorbeeld, Ik weet niet wat je precies wilt.

"SELECT whatever FROM items WHERE type = 1"

Wat jij dus bijvoorbeeld wilt is het type bepalen doormiddel van de dropdown of in wat voor richting moeten wij denken? het is toch niet zo moeilijk om van de 1 $_POST['naamdropdown'] te maken of niet?


Ik stuur naar me database via een formulier gegevens. In dat formulier heb ik een dropdown zitten die stuurt naar me db 1 2 3 of 4. Nu maak ik op een andere pagina een dropdown met daar in 4 opties die moeten linken naar 1 2 3 4 uit de database. Vervolgens moet die de data die bij 1 van de cijfers hoort uitlezen en alles wat daar nog meer staat terug sturen en tonen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 12:48:59
Quote Anchor link
Zie het voorbeeldje dat ik gaf, daar moet je dat toch mee kunnen realiseren?
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 13:30:16
Quote Anchor link
Ik heb het er nu zo ingezet maar hij doet nog steeds niet wat ik wil.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $sql = "
      SELECT ...
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    $teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
            
        '
;
        $teller = 0;}
    }
}}

    echo '<select name="dropdownn">
            <option value="1">Site1</option>
            <option value="2">Site2</option>
            <option value="3">Site3</option>
            <option value="4">Site4</option>
        </select>'
;

?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 13:33:51
Quote Anchor link
1. Je voert je query niet uit en hebt nergens controle of dat wel gelukt is.
2. Dan zal blijken dat je query nog niet klopt, je moet die ... natuurlijk wel vervangen.
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 13:55:27
Quote Anchor link
hmm lastig ik zal wel even kijken of dat me gaat lukken
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 13:57:56
Quote Anchor link
Je mist dus nog een mysql_query() om je query daadwerkelijk uit te voeren en daarbij de benodigde foutafhandeling.

Zet dit ook eens boven aan je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 'on');
error_reporting(E_ALL);
?>

Dan worden tenminste alle fouten weergegeven. Ik zou immers een fout bij mysql_fetch_array() verwachten omdat $query geen geldig resultaat van een mysql query is...
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 14:19:00
Quote Anchor link
heb het er boven gezet maar hij geeft geen fout meldingen?

Maar het lijkt ook wel of die niks doet want als ik er 1 uit de drop down selecteert doet die niks naar mijn idee.

Ik heb me script nu zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'post') {
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $query = "
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    $teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
            
        '
;
        $teller = 0;}
    }
}}

    echo '<form action="../sdu/voorbeelden.php" method="post">
    <select name="dropdownn">
            <option value="1">Site1</option>
            <option value="2">Site2</option>
            <option value="3">Site3</option>
            <option value="4">Site4</option>
        </select></form>'
;
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 14:23:57
Quote Anchor link
Echo eens wat variabelen. Kijk bijvoorbeeld of $sDropdownValue de waarde heeft die jij verwacht. Kijk of je query eruit ziet zoals je verwacht, etc...

Ik zie verder nergens een submit knop in je formulier, dus ik vermoed dat je je formulier helemaal niet verzendt. Dan zal er natuurlijk weinig gebeuren. Verder zie ik ook nog nergens mysql_query() in je code staan?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/11/2010 14:25:34
Quote Anchor link
omdat je geen verbinding maakt met je database.. denk ik
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 14:30:09
Quote Anchor link
Dit heb ik al gedaan maar krijg er niks uit.

Zal wel me hele script neerzetten anders is het voor jullie ook heel onduidelijk.

Volledige script:

<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css" />
</head>

<body>
<div id="content">
<div id="header"></div>
<div id="wrapper">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php
include("config.php");
ini_set('display_errors', 'on');
error_reporting(E_ALL);

    if(isset($_GET['hoeveel'])&&is_numeric($_GET['hoeveel'])) $hoeveel = $_GET['hoeveel'];
    else $hoeveel = 6;

    $query = mysql_query("select count(*) as num from voorbeelden");
    $counter = mysql_result($query, 0, "num");

    $pages = $counter / $hoeveel;
    $pages = ceil($pages);

    if(isset($_GET['pag'])&&$_GET['pag'] <= $pages&&$_GET['pag']>0&&is_numeric($_GET['pag'])) $pag = $_GET['pag'];
    else $pag = 1;
    
    $first_result = $pag * $hoeveel - $hoeveel;
    $query = mysql_query("select * from voorbeelden order by id desc limit ".$first_result.", ".$hoeveel);

function
render_arrow($kind,$pag,$pages,$hoeveel)
{

    $pag_back = $pag-1;
    $pag_next = $pag+1;
    if($kind == "back")
    {

        echo '';
        if($pag > 1) echo '';
        echo '';
    }

    if($kind == "forward")
    {

        echo '';
        if($pag < $pages) echo '';
        echo '';    
    }
}

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'post') {
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $query = "
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    $teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
            
        '
;
        $teller = 0;}
    }
}}

    echo '<form action="../sdu/voorbeelden.php" method="post">
    <select name="dropdownn">
            <option value="1">Site1</option>
            <option value="2">Site2</option>
            <option value="3">Site3</option>
            <option value="4">Site4</option>
        </select>
        <input type="submit" name="submit" value="test"></form>'
;


    
    echo '<div id="paginas">';
function
render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel)
        {

            $i = 1;
            
            while($i<=$pages)
            {

                echo '<a ';
                if($i!=$pag) echo 'href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$i.'&hoeveel='.$hoeveel.'"';
                echo '>'.$i.'</a>&nbsp;&nbsp;';
                $i++;
            }
        }

        
        $pagnavmin = $pag-1;
        $pagnavplus = $pag+1;
        
                render_arrow(back,$pag,$pages,$hoeveel);
                render_arrow(forward,$pag,$pages,$hoeveel);
                    if ($pag > 1) {
                echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavmin.'&hoeveel='.$hoeveel.'">Vorige - </a>';
                     }

        render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel);
            
                if ($pag < $pages){
                    echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavplus.'&hoeveel='.$hoeveel.'">- Volgende</a>';
            }

?>
</div></div></div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 05/11/2010 14:31:25 door Kees -
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/11/2010 14:37:09
Quote Anchor link
dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $query
= "
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;
?>

zal eerder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $query
= mysql_query("
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
);
?>

moeten zijn?
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 14:40:55
Quote Anchor link
Heb het veranderd maar gebeurd niet veel meer?
 
Justin S

Justin S

05/11/2010 15:22:12
Quote Anchor link
Post ook eens je database configuratie, waarschijnlijk config.php die je include.
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 15:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$db_user
= "root";
$db_pass = "vertrigo";
$db_host = "localhost";
$db_db = "testdb";

mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass);
mysql_select_db($db_db);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.