[dropdown]Dropdownmenu zonder buttom

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »
DDragonz

DDragonz

27/09/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Ik heb weer eens een vraag die ik niet zelf vind op google. Ik wil dus een dropdown menu (keuzemenu van een standaard html formulier) hebben, maar met het verschil dat men niet eerst de keuze maakt en dan op een knop drukken. Maar dat die gelijk verwerkt in een GET naar de zelfde pagina.
Als dit zonder javascript zou gaan dan zou ik die optie willen hebben, maar naar wat ik weet is dat niet mogenlijk en moet het dus met javascript gebeuren. Een onclick-event?

Heeft iemand misschien toevallig ergens een voorbeeld of kan je er zelf een voorbeeld geven dan zou dat erg mooi zijn :). Kan ik weer verder met het echte programmeren :( :P (bedoel dan php, he ;) ).
Grtz DDragonz
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:48:14
 
Bart Tuma

Bart Tuma

27/09/2008 23:21:00
Quote Anchor link
Dreamweaver heeft een 'jump-menu':

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script type="text/javascript">
<!--
function MM_jumpMenu(targ,selObj,restore){ //v3.0
  eval(targ+".location='"+selObj.options[selObj.selectedIndex].value+"'");
  if (restore) selObj.selectedIndex=0;
}
//-->
</script>
<form name="form" id="form">
  <select name="jumpMenu" id="jumpMenu" onChange="MM_jumpMenu('parent',this,0)">
    <option value="?pagina=get&amp;id=4" selected>item1</option>
  </select>
</form>


Misschien is jQeury / Mootools wel wat, daar zit vast ook wel zoiets bij wat je bedoeld.
 
The Ultimate

The Ultimate

27/09/2008 23:46:00
Quote Anchor link
Helaas vind ik jou verhaal/vraag nogal onduidelijk en weet dus niet precies wat je bedoelt. Maar is dit niet iets dat je goed via AJAX kunt doen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/09/2008 00:09:00
Quote Anchor link
Jump menu's in DreamWeaver, vaag gepraat over AJAX, hij wil gewoon dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <script type="text/javascript" src="mootools/mootools.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    window.addEvent ('domready', function () {
        $('myselect').addEvent ('change', function () {
            this.getParent ().submit ();
        });
    });
    </script>
</head>

<body>

    <form id="myform" method="get" action="test.php">
        <select id="myselect" name="myselect">
            <option value="1">optie 01</option>
            <option value="2">optie 02</option>
            <option value="3">optie 03</option>
        </select>
    </form>
</body>
</html>
 
DDragonz

DDragonz

28/09/2008 00:25:00
Quote Anchor link
Kan het misschien wel wat duidelijker uitleggen, maar Jan Joehoorn heeft mij goed begrepen :). En omdat ik de mootools toch gebruik voor slimbox (lightbox) komt het ook goed uit :). Hij werkt precies goed :). Dank je wel iedereen :)

edit:
Ik ga nu dus de mootools manier doen, maar ik zou nog wel graag weten hoe het werkt met alleen javascript zonder andere hulpmiddelen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DDragonz
 
Douwe

Douwe

28/09/2008 09:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    <form id="myform" method="get" action="test.php">
        <select id="myselect" name="myselect" onchange="document.getElementById('myform').submit()">
            <option value="1">optie 01</option>
            <option value="2">optie 02</option>
            <option value="3">optie 03</option>
        </select>
    </form>

Zonder framework.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
DDragonz

DDragonz

28/09/2008 18:08:00
Quote Anchor link
@Douw M:
Mooi, dat is ook een mooi voorbeeld :) zonder framework.

Nu weer een tweede vraag:
Nu wil ik ook een textinput veld zonder een submit. Ik wil dit voor een snel zoeken functie gebruiken. Ik wil dus dat nadat iemand iets heeft ingetikt en daarna volgt met een enter dat de invoer met een get naar de url gaat(dus de enter dient als de submit). Is dit mogenlijk?
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2008 18:25:00
Quote Anchor link
Gewoon een <input> gebruiken en checken op if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') (of GET).
 
DDragonz

DDragonz

28/09/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Ow nhe dat was niet wat ik bedoelde. Het is eigenlijk al goed, want dat is automatische al zo dat wanneer je iets invult en je drukt op enter dat die dan de forminput verstuurt. Dus het is al goed :) Had iets te snel wat gevraagt.
Bedankt iedereen ... kan ik nu weer verder :) (zal nog een keer hier een previeuw geven van wat ik gemaakt hebt en wat dan beter kan enz)
 
Henk PHP

Henk PHP

30/10/2008 12:17:00
Quote Anchor link
DDragonz schreef op 28.09.2008 18:08:
@Douw M:
Mooi, dat is ook een mooi voorbeeld :) zonder framework.


Maar dat is wel lelijk, je wilt eigenlijk geen javascript tussen je html :)
 
Niek Weevers

Niek Weevers

30/10/2008 14:50:00
Quote Anchor link
Jewel, dat kan zeker wel.
Waar je wel op moet letten is dat het ook moet werken zonder javascript.
Dus je kan in het geval van het dropdownmenu de submit button tussen noscript tags plaatsen.
Als javascript uit staat dan laat hij alsnog de button zien
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.