dubbele gegevens uit db 1 keer printen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

09/01/2007 20:50:00
Quote Anchor link
Als je dat niet ziet zitten zou ik toch niet verder gaan met scripten, en een andere hobby gaan zoeken.
Als je geen zin hebt om het goed te doen moet je het niet doen, blijkbaar heb je er geen passie voor anders doe je dat wel.

Je beseft het nu nog niet, maar als je het in een keer goed zou doen met meerdere tabellen is het later zo makkelijk, dat zie je nu eigenlijk al met die merken. Als je daar een aparte tabel voor had aangemaakt had je die alleen maar hoeven ophalen.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 08:12:52
 
Leendert

leendert

09/01/2007 21:51:00
Quote Anchor link
Stefan van Iwaarden schreef op 09.01.2007 20:50:
Als je dat niet ziet zitten zou ik toch niet verder gaan met scripten, en een andere hobby gaan zoeken.
Als je geen zin hebt om het goed te doen moet je het niet doen, blijkbaar heb je er geen passie voor anders doe je dat wel.

Je beseft het nu nog niet, maar als je het in een keer goed zou doen met meerdere tabellen is het later zo makkelijk, dat zie je nu eigenlijk al met die merken. Als je daar een aparte tabel voor had aangemaakt had je die alleen maar hoeven ophalen.


geen passie er voor :( Ik zie er in dit geval geen meerwaarde in.

Ik vind 1 tabel in dit geval gewoon goed werken, de gegevens worden namelijk ook in één tabel aangeleverd. En het werkt toch makkelijk zo?
Waarom dan moeilijk doen? Ik hoeft niet bang te zijn dat de database te groot word, de bestandjes die hij aangeleverd krijgt zijn maar 4/5 mb.

Ik zie in dit geval geen voordelen als alles in meerdere tabellen staat.

Ook speelt mee dat het aan het einde van deze week operationeel moet zijn.

en ik denk dat het nog te moeilijk voor me is om de gegevens in het geuploade bestand te gaan analyseren. De categorieën moeten er uit gehaalt worden en opgeslagen worden in een tabel, de categorieën in de tabel met producten moeten dan zeker vervangen worden door het id van de categorie. Dit zelfde geld ook voor de merken. En wat moet er dan allemaal in het tabel categoriën en merken komen? Dat is dan alleen de kolommen id en categorie of merk?.... ik vind het allemaal te ingewikkeld en zie er verder niet veel nut in.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

09/01/2007 21:53:00
Quote Anchor link
@leendert schrijf jij alles drie keer?
@leendert schrijf jij alles drie keer?
@leendert schrijf jij alles drie keer?
 
Leendert

leendert

09/01/2007 21:59:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 09.01.2007 21:53:
@leendert schrijf jij alles drie keer?
@leendert schrijf jij alles drie keer?
@leendert schrijf jij alles drie keer?


ja altijd
ja altijd
ja altijd
 
Frank -

Frank -

10/01/2007 10:55:00
Quote Anchor link
Tip: Ga je eens verdiepen in normaliseren. Je gaat dan ook het voordeel inzien van een relationele database. Jouw huidige database is namelijk allesbehalve een relationele database, je kunt op dit moment net zo goed (misschien zelfs béter) gewoon een textfile gebruiken, jij hebt namelijk helemaal geen relaties tussen de diverse gegevens.

Een deadline als 'eind deze week' en geen enkele ervaring met een database, dat is vragen om problemen. De kans dat je die vroeg of laat ook tegen gaat komen, is dan ook bijzonder groot. Jij hebt het systeem nu heel veel beperkingen opgelegd en in het ergste geval functies in php gemaakt die vele malen eenvoudiger, sneller en foutloos(!) door de database hadden kunnen worden uitgevoerd.

Maar goed, je leert van je fouten, maak er dan ook zo veel mogelijk! En sta open voor kritiek en nieuwe ideeën, het is leuk om nieuwe dingen te leren.

Succes!
 
Leendert

leendert

10/01/2007 14:38:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 10.01.2007 10:55:
Tip: Ga je eens verdiepen in normaliseren. Je gaat dan ook het voordeel inzien van een relationele database. Jouw huidige database is namelijk allesbehalve een relationele database, je kunt op dit moment net zo goed (misschien zelfs béter) gewoon een textfile gebruiken, jij hebt namelijk helemaal geen relaties tussen de diverse gegevens.

Een deadline als 'eind deze week' en geen enkele ervaring met een database, dat is vragen om problemen. De kans dat je die vroeg of laat ook tegen gaat komen, is dan ook bijzonder groot. Jij hebt het systeem nu heel veel beperkingen opgelegd en in het ergste geval functies in php gemaakt die vele malen eenvoudiger, sneller en foutloos(!) door de database hadden kunnen worden uitgevoerd.

Maar goed, je leert van je fouten, maak er dan ook zo veel mogelijk! En sta open voor kritiek en nieuwe ideeën, het is leuk om nieuwe dingen te leren.

Succes!

Je hebt helemaal gelijk dat het geen goede database is zo.
Ik heb wel ervaring met normaliseren, een paar keer bij les php behandelt en geoefend.

En een textfile gebruiken lijkt me wat lastiger, SQL is zo lekker simpel ;)

Maar in dit geval zie ik het niet zitten om het ontvangen bestandje helemaal te gaan analyseren. De categorien, en merken moeten er dan uitgehaald worden en in aparte tabellen gezet. In de artikelen moeten deze dan weer vervangen worden door id's.......is me te ingewikkeld en voor de gebruiker maakt het geen enkel verschil.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.