Echo's overelkaar laten vallen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:22:34
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben bezig met mijn site, en nu haal ik notificatie's uit mijn database ... en die worden in een div geplaatste maar nu wil ik ze gedeeltelijk over elkaar late vallen en de een een stukje naar links en de andere een stukje naar rechts laten uitvallen. Het moeten een onbeperkt aantal notificaties kunnen zijn!

gr daan
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:47:45
 

03/07/2011 14:23:44
Quote Anchor link
Oké.
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:24:38
Quote Anchor link
Heeft iemand daar misschien een script of iets voor want ik kom er zelf niet uit
 

03/07/2011 14:25:36
Quote Anchor link
Waar kom je niet uit?
Uit de put?
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:28:18
Quote Anchor link
hoe ik de div's/notificatie's over elkaar heen krijg ... de notificatie komt uit de database in een echo en daar wordt het in een div gezet, maar nu wil ik ze dus een beetje over elkaar heen laten komen en dan de een een beetje naar links en de ander iets naar rechts, ik krijg het zelf niet voor elkaar dat te laten gebreuren

Toevoeging op 03/07/2011 14:29:12:

er moet dus bijvoorbeeld omstebeurt een andere style gebruikt worden. Kan dat in een echo

Toevoeging op 03/07/2011 14:38:49:

als ik weet hoe ik in een echo die meerdere keren achter elkaar wordt uitgevoerd 2 verschillende soorten style's kan laten gebruiken is het probleem opgelost
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 14:40:24
Quote Anchor link
Denk eerst na over je vraag voordat je deze stelt.

Antwoord op je vraag: tegenwoordig schijten we op het toilet, vroeger lieten ze het gewoon lopen.

Nu vraag je je natuurlijk af, wat moet ik met z'n antwoord. Wel, het moet je duidelijk maken dat je onderscheid moeten maken tussen wat je serversite doet en wat je clientsite zal moeten doen.

Als jij ons weet te overtuigen dat je met 'echo' tot het gewenste resultaat kan komen, zal dat al een hele vooruitgang zijn in jouw kennis.
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:44:36
Quote Anchor link
Op dit forum zitten echt alleen maar mensen die je een beetje gaan afzeiken, ze doen niets anders dan rot opmerkingen maken
 
Gerhard l

gerhard l

03/07/2011 14:48:46
Quote Anchor link
zoek even op css : position
Als je je div een vaste breedte en hoogte geeft kan je hem met position willekeurig op je beeldscherm zetten?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 14:54:12
Quote Anchor link
We zeiken hier nooit iemand af en plaatsen ook geen rotopmerkingen welke persoonslijk opgevat dienen te worden.

Jouw probleem is, dat je niet weet te determineren of je dit nu met php kunt doen of dat je dit moet oplossen met html/css.

En mijn probleem is, dat je dit soort vragen ook zelf kunt beantwoorden door eenvoudigweg na te gaan wat een php-functie doet of hoe je html elementen met z'n attributen kan toepassen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/07/2011 14:55:49
Quote Anchor link
Daan Van den ende op 03/07/2011 14:44:36:
Op dit forum zitten echt alleen maar mensen die je een beetje gaan afzeiken, ze doen niets anders dan rot opmerkingen maken

Nee hoor, er zijn een maar een paar die dit soort gedrag vertonen. Het merendeel is best aardig en behulpzaam :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$i
= 1;
$berichten = array();
$berichten[] = 'bericht 1';
$berichten[] = 'bericht 2';
foreach ($berichten as $bericht) {
  if ($i == 1) {
    $class = 'style1';
    $i = 2;
  }
else {
    $class = 'style2';
    $i = 1;
  }

  echo '<div class="' . $class . '">' . $bericht . '</div>';
}

?>
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:58:02
Quote Anchor link
bedankt! Me probleem is hiermee opgelost... Blij dat er ook nog normale mensen zijn :)
 
B a s
Beheerder

B a s

03/07/2011 14:58:14
Quote Anchor link
Daan, ik denk dat Noppes en Karl niet precies begrijpen wat je niet lukt. Probeer je vraag beter te formuleren.

Wat ik denk, is dat je iets uit een database haalt en het vervolgens in een while loop verwerkt. Klopt dit? In dit geval kun je bijvoorbeeld dmv een counter om de beurt een andere stijl toepassen op je echo.

Toevoeging op 03/07/2011 14:58:44:

Iets te laat..
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/07/2011 14:59:24
Quote Anchor link
Daan Van den ende op 03/07/2011 14:58:02:
bedankt! Me probleem is hiermee opgelost... Blij dat er ook nog normale mensen zijn :)

Graag gedaan ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.