Echo's overelkaar laten vallen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:22:34
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben bezig met mijn site, en nu haal ik notificatie's uit mijn database ... en die worden in een div geplaatste maar nu wil ik ze gedeeltelijk over elkaar late vallen en de een een stukje naar links en de andere een stukje naar rechts laten uitvallen. Het moeten een onbeperkt aantal notificaties kunnen zijn!

gr daan
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 23:26:30
 

03/07/2011 14:23:44
Quote Anchor link
Oké.
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:24:38
Quote Anchor link
Heeft iemand daar misschien een script of iets voor want ik kom er zelf niet uit
 

03/07/2011 14:25:36
Quote Anchor link
Waar kom je niet uit?
Uit de put?
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:28:18
Quote Anchor link
hoe ik de div's/notificatie's over elkaar heen krijg ... de notificatie komt uit de database in een echo en daar wordt het in een div gezet, maar nu wil ik ze dus een beetje over elkaar heen laten komen en dan de een een beetje naar links en de ander iets naar rechts, ik krijg het zelf niet voor elkaar dat te laten gebreuren

Toevoeging op 03/07/2011 14:29:12:

er moet dus bijvoorbeeld omstebeurt een andere style gebruikt worden. Kan dat in een echo

Toevoeging op 03/07/2011 14:38:49:

als ik weet hoe ik in een echo die meerdere keren achter elkaar wordt uitgevoerd 2 verschillende soorten style's kan laten gebruiken is het probleem opgelost
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 14:40:24
Quote Anchor link
Denk eerst na over je vraag voordat je deze stelt.

Antwoord op je vraag: tegenwoordig schijten we op het toilet, vroeger lieten ze het gewoon lopen.

Nu vraag je je natuurlijk af, wat moet ik met z'n antwoord. Wel, het moet je duidelijk maken dat je onderscheid moeten maken tussen wat je serversite doet en wat je clientsite zal moeten doen.

Als jij ons weet te overtuigen dat je met 'echo' tot het gewenste resultaat kan komen, zal dat al een hele vooruitgang zijn in jouw kennis.
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:44:36
Quote Anchor link
Op dit forum zitten echt alleen maar mensen die je een beetje gaan afzeiken, ze doen niets anders dan rot opmerkingen maken
 
Gerhard l

gerhard l

03/07/2011 14:48:46
Quote Anchor link
zoek even op css : position
Als je je div een vaste breedte en hoogte geeft kan je hem met position willekeurig op je beeldscherm zetten?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 14:54:12
Quote Anchor link
We zeiken hier nooit iemand af en plaatsen ook geen rotopmerkingen welke persoonslijk opgevat dienen te worden.

Jouw probleem is, dat je niet weet te determineren of je dit nu met php kunt doen of dat je dit moet oplossen met html/css.

En mijn probleem is, dat je dit soort vragen ook zelf kunt beantwoorden door eenvoudigweg na te gaan wat een php-functie doet of hoe je html elementen met z'n attributen kan toepassen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/07/2011 14:55:49
Quote Anchor link
Daan Van den ende op 03/07/2011 14:44:36:
Op dit forum zitten echt alleen maar mensen die je een beetje gaan afzeiken, ze doen niets anders dan rot opmerkingen maken

Nee hoor, er zijn een maar een paar die dit soort gedrag vertonen. Het merendeel is best aardig en behulpzaam :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$i
= 1;
$berichten = array();
$berichten[] = 'bericht 1';
$berichten[] = 'bericht 2';
foreach ($berichten as $bericht) {
  if ($i == 1) {
    $class = 'style1';
    $i = 2;
  }
else {
    $class = 'style2';
    $i = 1;
  }

  echo '<div class="' . $class . '">' . $bericht . '</div>';
}

?>
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:58:02
Quote Anchor link
bedankt! Me probleem is hiermee opgelost... Blij dat er ook nog normale mensen zijn :)
 
B a s
Beheerder

B a s

03/07/2011 14:58:14
Quote Anchor link
Daan, ik denk dat Noppes en Karl niet precies begrijpen wat je niet lukt. Probeer je vraag beter te formuleren.

Wat ik denk, is dat je iets uit een database haalt en het vervolgens in een while loop verwerkt. Klopt dit? In dit geval kun je bijvoorbeeld dmv een counter om de beurt een andere stijl toepassen op je echo.

Toevoeging op 03/07/2011 14:58:44:

Iets te laat..
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/07/2011 14:59:24
Quote Anchor link
Daan Van den ende op 03/07/2011 14:58:02:
bedankt! Me probleem is hiermee opgelost... Blij dat er ook nog normale mensen zijn :)

Graag gedaan ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.