Echo's overelkaar laten vallen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:22:34
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben bezig met mijn site, en nu haal ik notificatie's uit mijn database ... en die worden in een div geplaatste maar nu wil ik ze gedeeltelijk over elkaar late vallen en de een een stukje naar links en de andere een stukje naar rechts laten uitvallen. Het moeten een onbeperkt aantal notificaties kunnen zijn!

gr daan
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:12:48
 

03/07/2011 14:23:44
Quote Anchor link
Oké.
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:24:38
Quote Anchor link
Heeft iemand daar misschien een script of iets voor want ik kom er zelf niet uit
 

03/07/2011 14:25:36
Quote Anchor link
Waar kom je niet uit?
Uit de put?
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:28:18
Quote Anchor link
hoe ik de div's/notificatie's over elkaar heen krijg ... de notificatie komt uit de database in een echo en daar wordt het in een div gezet, maar nu wil ik ze dus een beetje over elkaar heen laten komen en dan de een een beetje naar links en de ander iets naar rechts, ik krijg het zelf niet voor elkaar dat te laten gebreuren

Toevoeging op 03/07/2011 14:29:12:

er moet dus bijvoorbeeld omstebeurt een andere style gebruikt worden. Kan dat in een echo

Toevoeging op 03/07/2011 14:38:49:

als ik weet hoe ik in een echo die meerdere keren achter elkaar wordt uitgevoerd 2 verschillende soorten style's kan laten gebruiken is het probleem opgelost
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 14:40:24
Quote Anchor link
Denk eerst na over je vraag voordat je deze stelt.

Antwoord op je vraag: tegenwoordig schijten we op het toilet, vroeger lieten ze het gewoon lopen.

Nu vraag je je natuurlijk af, wat moet ik met z'n antwoord. Wel, het moet je duidelijk maken dat je onderscheid moeten maken tussen wat je serversite doet en wat je clientsite zal moeten doen.

Als jij ons weet te overtuigen dat je met 'echo' tot het gewenste resultaat kan komen, zal dat al een hele vooruitgang zijn in jouw kennis.
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:44:36
Quote Anchor link
Op dit forum zitten echt alleen maar mensen die je een beetje gaan afzeiken, ze doen niets anders dan rot opmerkingen maken
 
Gerhard l

gerhard l

03/07/2011 14:48:46
Quote Anchor link
zoek even op css : position
Als je je div een vaste breedte en hoogte geeft kan je hem met position willekeurig op je beeldscherm zetten?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

03/07/2011 14:54:12
Quote Anchor link
We zeiken hier nooit iemand af en plaatsen ook geen rotopmerkingen welke persoonslijk opgevat dienen te worden.

Jouw probleem is, dat je niet weet te determineren of je dit nu met php kunt doen of dat je dit moet oplossen met html/css.

En mijn probleem is, dat je dit soort vragen ook zelf kunt beantwoorden door eenvoudigweg na te gaan wat een php-functie doet of hoe je html elementen met z'n attributen kan toepassen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/07/2011 14:55:49
Quote Anchor link
Daan Van den ende op 03/07/2011 14:44:36:
Op dit forum zitten echt alleen maar mensen die je een beetje gaan afzeiken, ze doen niets anders dan rot opmerkingen maken

Nee hoor, er zijn een maar een paar die dit soort gedrag vertonen. Het merendeel is best aardig en behulpzaam :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$i
= 1;
$berichten = array();
$berichten[] = 'bericht 1';
$berichten[] = 'bericht 2';
foreach ($berichten as $bericht) {
  if ($i == 1) {
    $class = 'style1';
    $i = 2;
  }
else {
    $class = 'style2';
    $i = 1;
  }

  echo '<div class="' . $class . '">' . $bericht . '</div>';
}

?>
 
Daan Van den ende

Daan Van den ende

03/07/2011 14:58:02
Quote Anchor link
bedankt! Me probleem is hiermee opgelost... Blij dat er ook nog normale mensen zijn :)
 
B a s
Beheerder

B a s

03/07/2011 14:58:14
Quote Anchor link
Daan, ik denk dat Noppes en Karl niet precies begrijpen wat je niet lukt. Probeer je vraag beter te formuleren.

Wat ik denk, is dat je iets uit een database haalt en het vervolgens in een while loop verwerkt. Klopt dit? In dit geval kun je bijvoorbeeld dmv een counter om de beurt een andere stijl toepassen op je echo.

Toevoeging op 03/07/2011 14:58:44:

Iets te laat..
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/07/2011 14:59:24
Quote Anchor link
Daan Van den ende op 03/07/2011 14:58:02:
bedankt! Me probleem is hiermee opgelost... Blij dat er ook nog normale mensen zijn :)

Graag gedaan ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.