editor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:15:24
Quote Anchor link
Hallo,

In mijn cms is het de bedoeling dat mensen zelf een pagina kunnen toevoegen. Nu vraag ik me af wat slim is. Ik kan een editor inbouwen, maar ik ben bang dat ik dan straks lettergrootte 20 krijg en 10 verschillende kleuren op 1 pagina. Dit wil ik voorkomen. Nou kan ik dus die editor compleet weghalen zodat er alleen (een) tekstveld(en) overblijft, maar dan kan men alleen maar een tekst invoeren. Is er ook een soort van tussenoplossing? Bijvoorbeeld een editor waar je bijvoorbeeld alleen kunt kiezen voor bold en italic en links of rechts uitlijnen? En waarbij je een bepaalde class kunt toepassen op een stukje tekst?

Ik wil dus eigenlijk wel de gebruiker een klein beetje creativiteit geven, maar niet teveel. Ik wil zelf kunnen bepalen wat hij kan aanpassen. En oh ja... zo'n editor gebruikt waarschijnlijk foute tags zoals <b> en <i>. Zijn er editors waarbij je dat kunt aanpassen in <span style="font-weight:bold"/>?

Heeft iemand tips?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:01:12
 
Php knipper

php knipper

27/12/2011 12:18:17
Quote Anchor link
zelf een editor maken

tekstveld met er boven knoppen die met javascript dan de tags in het veld zet. voor je het opslaat een preg replace erover om alle <b> en <i> te veranderen naar de span .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 12:18:34
Quote Anchor link
Niks mis met <b> en <i>....

Ikzelf gebruik FCK-editor en dat bevalt me prima. Je moet alleen de gebruikers goed instructie geven dat er in de 'view' al een huisstijl wordt toegepast.

Eventueel kan je anders de gebruikers met UBB-tags laten werken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:23:56
Quote Anchor link
@php knipper: waarom eerst zulke tags <b> en <i> en daarna replacen? Waarom niet direct een span? Weet je toevallig een tutorial?

@Aar: <b> en <i> is verouderd. Je kunt de gebruikers wel instructies geven, maar vroeg of laat gaat dat fout. Heel simpel gezegd, ik wil niet (of zo min mogelijk) dat een gebruiker de lay-out kan verkloten (excusez le mot).
Gewijzigd op 27/12/2011 12:24:06 door Ozzie PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 12:39:12
Quote Anchor link
Le zou natuurlijk ook een layoutdemo-pagina in je Admin kunnen tonen met de huisstijl van de website zelf.

Zo kunnen ze zelf direct zien hoe de site er uit zal zien.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:43:02
Quote Anchor link
Google whear script
download hem kopieer de tabels vn de editor en in ftp de editor bestanden zet hem op jou site en pas de quertys aan naar jou database.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:44:43
Quote Anchor link
Het liefst wil ik dat de lay-out volledig vaststaat en dat ze alleen tekst in hoeven te voeren en misschien een <b> en <i>, maar ik wil voorkomen dat er allerlei kleuren en rare fratsen op de pagina komen te staan. Ik zou dan dus een hele simpele editor moeten hebben, of zelf moeten maken... maar heb nog geen idee hoe.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2011 12:46:17
Quote Anchor link
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),
Gewijzigd op 27/12/2011 12:46:59 door - SanThe -
 
Wouter J

Wouter J

27/12/2011 12:47:12
Quote Anchor link
Ik gebruik altijd ckeditor. Het handige van deze editor is dat je zelf de toolbars kunt aanpassen. Zo kun je wel b/i/u toolbar laten zien, maar niet de toolbar over font size/color enz.
Ook kun je heel makelijk de CSS aanpassen. Hierdoor kun je het lettertype die je op de site gebruikt er standaard inzetten en bijv. de achtergrond kleur. Dan zien de gebruikers als het ware meteen het eindresultaat.

Maar waarom zou je de sitebeheerder willen tegenhouden in het gebruik van lettergrootte 20 of 10 verschillende kleuren? Als de sitebeheerder dat wilt zou ik hem niet tegen houden. Die site is als je het aan hem geeft niet meer van jou maar van die sitebeheerder. Wat hij er mee doet mag hij zelf weten.
 
Php knipper

php knipper

27/12/2011 12:48:11
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/12/2011 12:23:56:
@php knipper: waarom eerst zulke tags <b> en <i> en daarna replacen? Waarom niet direct een span? Weet je toevallig een tutorial?

@Aar: <b> en <i> is verouderd. Je kunt de gebruikers wel instructies geven, maar vroeg of laat gaat dat fout. Heel simpel gezegd, ik wil niet (of zo min mogelijk) dat een gebruiker de lay-out kan verkloten (excusez le mot).


ik denk dat als je weinig verstand hebt van html dat het dan gemakkelijker is om <b> in te geven dan om daar heel de spam van te tippen . Ik weet niet wat het doelpubliek is maar het zou ook de <b> tags omzetten naar wat je zelf wil ( tipt men <b> dan wordt dat juist weergegeven )
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:48:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:50:16
Quote Anchor link
@pepijn: heb je een link?

@SanThe: dan bedoel je gewoon zelf intypen? Of met knoppen?

@Wouter: dat klinkt goed dat zelf aanpassen. Kan dat ook op knop-niveau? Wat betreft sitebeheerder... zou een optie kunnen zijn, maar vaak gaak het om "normale" gebruikers die geen vestand hebben van design.

Toevoeging op 27/12/2011 12:51:09:

Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

wat?

@knipper... ik bedoelde niet zelf intypen maar via een editor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 12:51:40
Quote Anchor link
Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

Type eens ABN, en gooi direct een spellings en grammatica-editor over je posts heen.
En verder weet je blijkbaar niet waar we het over hebben, want je post raakt kant noch wal. Met htmlentities() maak je HTML namelijk onschadelijk.

Pepijn probeert blijkbaar advies te geven, maar het is niet altijd even correct.
Gewijzigd op 27/12/2011 12:53:31 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

27/12/2011 12:52:02
Quote Anchor link
@ozzie, ja. Hier even een linkje naar de doc pagina hierover: http://docs.cksource.com/CKEditor_3.x/Developers_Guide/Toolbar en de download vind je op http://ckeditor.com/
 
Php knipper

php knipper

27/12/2011 12:53:50
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/12/2011 12:50:16:
wat?

@knipper... ik bedoelde niet zelf intypen maar via een editor.

A foutje

weet wel niet of het gemakkelijker is als je ook gewoon kunt tippen en dat dat automatisch gebeurt dan steeds op een knopje te moeten drukken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:55:42
Quote Anchor link
@knipper: ik ga uit van de "domme" gebruiker. Die drukt liever op een knopje.

@wouter: thanks, daar kan ik wat mee.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:56:20
Quote Anchor link
- Aar - op 27/12/2011 12:51:40:
Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

Type eens ABN, en gooi direct een spellings en grammatica-editor over je posts heen.
En verder weet je blijkbaar niet waar we het over hebben, want je post raakt kant noch wal. Met htmlentities() maak je HTML namelijk onschadelijk.

Pepijn probeert blijkbaar advies te geven, maar het is niet altijd even correct.

Mijn advies klopt meestal wel maar zoals je al zei: Type eens ABN,
Doe ik dat niet...
Maar ik ga er op letten.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:58:50
Quote Anchor link
@wouter: is zo'n editor eigenlijk gratis? (als je hem inbouwt in een cms dat voor commerciële doeleinden wordt gebruikt?)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:59:14
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/12/2011 12:50:16:
@pepijn: heb je een link?

@SanThe: dan bedoel je gewoon zelf intypen? Of met knoppen?

@Wouter: dat klinkt goed dat zelf aanpassen. Kan dat ook op knop-niveau? Wat betreft sitebeheerder... zou een optie kunnen zijn, maar vaak gaak het om "normale" gebruikers die geen vestand hebben van design.

Toevoeging op 27/12/2011 12:51:09:

Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

wat?

@knipper... ik bedoelde niet zelf intypen maar via een editor.


Link http://megaupload.com/?d=KUU8H5AE
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 13:12:04
Quote Anchor link
@Pepijn: ik bedoel een link naar de webpagina met uitleg / screenshots zodat ik kan zien waar jij het over hebt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 13:13:34
Quote Anchor link
Er zijn nog sites die dat script gebruiken:
Ladoo.nl
Whex.tk
Ik ook maar nu over op profielen site,
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.