editor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:15:24
Quote Anchor link
Hallo,

In mijn cms is het de bedoeling dat mensen zelf een pagina kunnen toevoegen. Nu vraag ik me af wat slim is. Ik kan een editor inbouwen, maar ik ben bang dat ik dan straks lettergrootte 20 krijg en 10 verschillende kleuren op 1 pagina. Dit wil ik voorkomen. Nou kan ik dus die editor compleet weghalen zodat er alleen (een) tekstveld(en) overblijft, maar dan kan men alleen maar een tekst invoeren. Is er ook een soort van tussenoplossing? Bijvoorbeeld een editor waar je bijvoorbeeld alleen kunt kiezen voor bold en italic en links of rechts uitlijnen? En waarbij je een bepaalde class kunt toepassen op een stukje tekst?

Ik wil dus eigenlijk wel de gebruiker een klein beetje creativiteit geven, maar niet teveel. Ik wil zelf kunnen bepalen wat hij kan aanpassen. En oh ja... zo'n editor gebruikt waarschijnlijk foute tags zoals <b> en <i>. Zijn er editors waarbij je dat kunt aanpassen in <span style="font-weight:bold"/>?

Heeft iemand tips?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:40:59
 
Php knipper

php knipper

27/12/2011 12:18:17
Quote Anchor link
zelf een editor maken

tekstveld met er boven knoppen die met javascript dan de tags in het veld zet. voor je het opslaat een preg replace erover om alle <b> en <i> te veranderen naar de span .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 12:18:34
Quote Anchor link
Niks mis met <b> en <i>....

Ikzelf gebruik FCK-editor en dat bevalt me prima. Je moet alleen de gebruikers goed instructie geven dat er in de 'view' al een huisstijl wordt toegepast.

Eventueel kan je anders de gebruikers met UBB-tags laten werken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:23:56
Quote Anchor link
@php knipper: waarom eerst zulke tags <b> en <i> en daarna replacen? Waarom niet direct een span? Weet je toevallig een tutorial?

@Aar: <b> en <i> is verouderd. Je kunt de gebruikers wel instructies geven, maar vroeg of laat gaat dat fout. Heel simpel gezegd, ik wil niet (of zo min mogelijk) dat een gebruiker de lay-out kan verkloten (excusez le mot).
Gewijzigd op 27/12/2011 12:24:06 door Ozzie PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 12:39:12
Quote Anchor link
Le zou natuurlijk ook een layoutdemo-pagina in je Admin kunnen tonen met de huisstijl van de website zelf.

Zo kunnen ze zelf direct zien hoe de site er uit zal zien.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:43:02
Quote Anchor link
Google whear script
download hem kopieer de tabels vn de editor en in ftp de editor bestanden zet hem op jou site en pas de quertys aan naar jou database.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:44:43
Quote Anchor link
Het liefst wil ik dat de lay-out volledig vaststaat en dat ze alleen tekst in hoeven te voeren en misschien een <b> en <i>, maar ik wil voorkomen dat er allerlei kleuren en rare fratsen op de pagina komen te staan. Ik zou dan dus een hele simpele editor moeten hebben, of zelf moeten maken... maar heb nog geen idee hoe.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2011 12:46:17
Quote Anchor link
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),
Gewijzigd op 27/12/2011 12:46:59 door - SanThe -
 
Wouter J

Wouter J

27/12/2011 12:47:12
Quote Anchor link
Ik gebruik altijd ckeditor. Het handige van deze editor is dat je zelf de toolbars kunt aanpassen. Zo kun je wel b/i/u toolbar laten zien, maar niet de toolbar over font size/color enz.
Ook kun je heel makelijk de CSS aanpassen. Hierdoor kun je het lettertype die je op de site gebruikt er standaard inzetten en bijv. de achtergrond kleur. Dan zien de gebruikers als het ware meteen het eindresultaat.

Maar waarom zou je de sitebeheerder willen tegenhouden in het gebruik van lettergrootte 20 of 10 verschillende kleuren? Als de sitebeheerder dat wilt zou ik hem niet tegen houden. Die site is als je het aan hem geeft niet meer van jou maar van die sitebeheerder. Wat hij er mee doet mag hij zelf weten.
 
Php knipper

php knipper

27/12/2011 12:48:11
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/12/2011 12:23:56:
@php knipper: waarom eerst zulke tags <b> en <i> en daarna replacen? Waarom niet direct een span? Weet je toevallig een tutorial?

@Aar: <b> en <i> is verouderd. Je kunt de gebruikers wel instructies geven, maar vroeg of laat gaat dat fout. Heel simpel gezegd, ik wil niet (of zo min mogelijk) dat een gebruiker de lay-out kan verkloten (excusez le mot).


ik denk dat als je weinig verstand hebt van html dat het dan gemakkelijker is om <b> in te geven dan om daar heel de spam van te tippen . Ik weet niet wat het doelpubliek is maar het zou ook de <b> tags omzetten naar wat je zelf wil ( tipt men <b> dan wordt dat juist weergegeven )
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:48:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:50:16
Quote Anchor link
@pepijn: heb je een link?

@SanThe: dan bedoel je gewoon zelf intypen? Of met knoppen?

@Wouter: dat klinkt goed dat zelf aanpassen. Kan dat ook op knop-niveau? Wat betreft sitebeheerder... zou een optie kunnen zijn, maar vaak gaak het om "normale" gebruikers die geen vestand hebben van design.

Toevoeging op 27/12/2011 12:51:09:

Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

wat?

@knipper... ik bedoelde niet zelf intypen maar via een editor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 12:51:40
Quote Anchor link
Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

Type eens ABN, en gooi direct een spellings en grammatica-editor over je posts heen.
En verder weet je blijkbaar niet waar we het over hebben, want je post raakt kant noch wal. Met htmlentities() maak je HTML namelijk onschadelijk.

Pepijn probeert blijkbaar advies te geven, maar het is niet altijd even correct.
Gewijzigd op 27/12/2011 12:53:31 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

27/12/2011 12:52:02
Quote Anchor link
@ozzie, ja. Hier even een linkje naar de doc pagina hierover: http://docs.cksource.com/CKEditor_3.x/Developers_Guide/Toolbar en de download vind je op http://ckeditor.com/
 
Php knipper

php knipper

27/12/2011 12:53:50
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/12/2011 12:50:16:
wat?

@knipper... ik bedoelde niet zelf intypen maar via een editor.

A foutje

weet wel niet of het gemakkelijker is als je ook gewoon kunt tippen en dat dat automatisch gebeurt dan steeds op een knopje te moeten drukken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:55:42
Quote Anchor link
@knipper: ik ga uit van de "domme" gebruiker. Die drukt liever op een knopje.

@wouter: thanks, daar kan ik wat mee.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:56:20
Quote Anchor link
- Aar - op 27/12/2011 12:51:40:
Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

Type eens ABN, en gooi direct een spellings en grammatica-editor over je posts heen.
En verder weet je blijkbaar niet waar we het over hebben, want je post raakt kant noch wal. Met htmlentities() maak je HTML namelijk onschadelijk.

Pepijn probeert blijkbaar advies te geven, maar het is niet altijd even correct.

Mijn advies klopt meestal wel maar zoals je al zei: Type eens ABN,
Doe ik dat niet...
Maar ik ga er op letten.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:58:50
Quote Anchor link
@wouter: is zo'n editor eigenlijk gratis? (als je hem inbouwt in een cms dat voor commerciële doeleinden wordt gebruikt?)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:59:14
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/12/2011 12:50:16:
@pepijn: heb je een link?

@SanThe: dan bedoel je gewoon zelf intypen? Of met knoppen?

@Wouter: dat klinkt goed dat zelf aanpassen. Kan dat ook op knop-niveau? Wat betreft sitebeheerder... zou een optie kunnen zijn, maar vaak gaak het om "normale" gebruikers die geen vestand hebben van design.

Toevoeging op 27/12/2011 12:51:09:

Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

wat?

@knipper... ik bedoelde niet zelf intypen maar via een editor.


Link http://megaupload.com/?d=KUU8H5AE
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 13:12:04
Quote Anchor link
@Pepijn: ik bedoel een link naar de webpagina met uitleg / screenshots zodat ik kan zien waar jij het over hebt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 13:13:34
Quote Anchor link
Er zijn nog sites die dat script gebruiken:
Ladoo.nl
Whex.tk
Ik ook maar nu over op profielen site,
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.