eigen functie: Parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 15:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
function get_menu_item($link,$num,$active == false) {
    $item = get_lang($link);
    if ($active != true) {
        return '<li><a href="?p='.$link.'" accesskey="'.$num.'" title="">'.$item.'</a></li>';
    }

    else {
        return '<li class="active"><a href="?p='.$link.'" accesskey="'.$num.'" title="">'.$item.'</a></li>';
    }
}

?>

Ik blijf maar een parse error krijgen met deze functie, ik denk dat het ligt aan het feit dat ik html probeer te returnen, iemand die me kan helpen? Regel 87 is het begin van de functie.

Error msg: Parse error: syntax error, unexpected T_IS_EQUAL, expecting ')' in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/Nieuw/functions.php on line 87

Link: http://monkey.trabot.net/Nieuw/index.php

Op google krijg ik alleen maar oplossingen over if then else statement errors, maar dat lijkt me hier niet het geval.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 06:47:04
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:07:00
Quote Anchor link
function get_menu_item($link,$num,$active == false) {

Moet zijn

function get_menu_item($link,$num,$active = false) {
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Hmm, werkt inderdaad. Danku SanThe.

Ik heb trouwens nog een vraag,

Ik ben bezig met een tweetalige site, lukt allemaal goed, had 2 mappen: en en nl. Maar dat is natuurlijk teveel code :p

Dus nu heb ik met functie's alles vertaald, dus heb nu van elke pagina maar 1 exemplaar.

Maar wanneer iemand op engels klikt, moet hij de pagina eigenlijk verversen, en $_SESSION['lang'] veranderen in engels.

Ik zal denk ik iets moeten doen met on click -> verander session lang?


Weet niet of ik nu mijn eigen topic hijack, en dit toegestaan is, maargoed :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:21:00
Quote Anchor link
Gewoon ergens bovenaan je scherm linkjes maken, eventueel met een vlaggetje van de taal. Na een klik daarop de session aanpassen. En bij tekst neerzetten de juiste taal neerzetten al naar gelang wat er in de session staat.
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 16:22:00
Quote Anchor link
ja dat had ik al, onderaan de pagina natuurlijk maar toch.
Maar hoe kan ik de session aanpassen zodra er iemand op klikt?
Of moet ik dan gebruiken maken van bijv engels.php waarin hij de sessie veranderd, en mij doorstuurt naar de pagina die ik aan het bezoeken was via $_GET['p']?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Dat is uiteraard afhankelijk van hoe jouw hele script is opgebouwd. Werk je altijd vanuit een index.php en include je alles dan kan je dit als eerste afhandeling doen in index.php. Even de nieuwe waarde in de session zetten en het is overal bekend.
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Ik werk inderdaad vanuit een index, en alles includen.

Maar hoe kan ik mijn script vertellen wanneer het de sessie in "nl" of "en" moet veranderen? Want dat hoef alleen wanneer men op het vlaggetje klikt.

En als link in het vlaggetje heb ik:
<a href="?p=' .$_GET['p']. '"><img src="../images/flag_en.png" name="English" alt="Click to view this site in English." /></a>

eerst had ik daar: <a href="../en/?p=' .$_GET['p']. '">
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 17:00:00
Quote Anchor link
Maak die link zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?p=' .$_GET['p']. '&taal=en"><img src="../images/flag_en.png" name="English" alt="Click to view this site in English." /></a>


En bovenin index.php zet je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['taal'] = (isset($_GET['taal'])) ? $_GET['taal'] : 'nl';
?>

De taal staat nu standaard op 'nl' en je kan het opvragen met $_SESSION['taal'].

Edit: Het is nog niet beveiligd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 17:46:00
Quote Anchor link
Heb het inderdaad zo gedaan, hartelijk bedankt.

Ik heb nu bovenaan in mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    ob_start();
    session_start();
    include "dbconnect.php";
    include "functions.php";
    if (isset($_GET['lang'])) {
        if ($_GET['lang'] == "en") { $_SESSION['lang'] = "en"; }
        else { $_SESSION['lang'] = "nl"; }
    }

?>
 

08/10/2008 18:32:00
Quote Anchor link
aapjuh schreef op 08.10.2008 17:46:
Heb het inderdaad zo gedaan, hartelijk bedankt.

Ik heb nu bovenaan in mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    ob_start();
    session_start();
    include "dbconnect.php";
    include "functions.php";
    if (isset($_GET['lang'])) {
        if ($_GET['lang'] == "en") { $_SESSION['lang'] = "en"; }
        else { $_SESSION['lang'] = "nl"; }
    }

?>

IEUW. IEUW. IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUW. Dit is ob:
Afbeelding
Gooi die troep direct weg, je hebt nergens ob_* voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.