Eigen reismap maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »
Lex van Hees

Lex van Hees

17/07/2012 13:01:05
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Sinds vandaag staat mijn site www.globalzapper.com online.
Het zit nog in de testfase en daarom vraag ik om de website te beoordelen voordat ik de website promoot.

Het is een website waarbij je je reis kunt bijhouden en delen met vrienden.

De website werkt ook aan de hand van een mobiele website, m.globalzapper.com

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 23:43:12
 
Wouter J

Wouter J

17/07/2012 13:15:45
Quote Anchor link
Design
Eerste indruk: Hele vette slider!
Andere puntjes:
- 'Update map with app' afbeelding is slecht gephotoshopt, zorg dat die witte lijntjes om het poppetje weg gaan
- Homepagine bestaat alleen uit plaatjes = top!
- Ik mis een linkje naar de informatie in het menu, graag zou ik zo in 1 knop wat meer willen lezen over wat de site nou precies inhoudt.
- Het contrast op de helpcenter pagina is veel te laag
- Verdeel het helpcenter over meerdere pagina's en maak ook een aparte pagina aan waarin je vertelt wie je precies bent, wat mensen aan jou site hebben en waarom jou site geweldig is.

Code
- Je heel veel HTTP requests, wat je pagina langzamer maakt. Zo heb je bijv. 4 verschillende stylesheets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    <link rel="stylesheet" href="http://www.globalzapper.com/css/stijl.css" />
    <link rel="stylesheet" href="http://www.globalzapper.com/css/reset.css" />

    <link rel="stylesheet" href="css/ccslider.css" />
    <link rel="stylesheet" href="css/style.css" />

Waarom voeg je css/style.css en css/stijl.css niet samen? En kijk ook eens naar een CSS precompressor zoals SASS of LESS. Hierdoor kun je locaal meerdere bestanden hebben, maar live worden die samengevoegd in 1 stylesheet (en nog heel veel andere features)
- Plaats je script elementen het liefst vlak voor </body> dit maakt je pagina sneller.
- Je kan de 2 onload functies het best gewoon samenvoegen
- Je header gebruikt iets van 5 div elementen, dat zijn er veel te veel. Maak er hier 1 of 2 van ofzo, dat moet best kunnen.
- Plaats je sitetitel ook altijd op de pagina in een H2 titel, verberg die dan eventueel met CSS en maak er dan een mooi logo van
- Ik vind het vreemd dat je eerst de sitenaam hebt daarna het menu en daarna de searchbox, ik raad aan om het in de zelfde volgorde te doen als je ziet (dus logo + search + menu)
- een H1 element is een unieke titel die per pagina 1 keer voorkomt en het belangrijkste is van die hele pagina. Verander je H1 elementen dus in H2 of H3 elementen.
- bewerk even de belangrijkste fouten: http://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwww.globalzapper.com%2F
Gewijzigd op 17/07/2012 13:16:43 door Wouter J
 
Lex van Hees

Lex van Hees

17/07/2012 13:19:45
Quote Anchor link
Super! Dank je wel! Ga er meteen werk van maken!
Nogmaals bedankt!
 
Marco M

Marco M

17/07/2012 15:47:42
Quote Anchor link
Tweede afbeelding van de slider heeft de tekst "Beschijbing" erboven staan.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

17/07/2012 16:10:25
Quote Anchor link
Marco M op 17/07/2012 15:47:42:
Tweede afbeelding van de slider heeft de tekst "Beschijbing" erboven staan.

kapitein overduidelijk. wat dacht je van dat dat de naam is van die locatie?
 
Lex van Hees

Lex van Hees

17/07/2012 19:16:50
Quote Anchor link
Hahaha heel scherp ;-)! Heb het veranderd! Thx!
 
Marco M

Marco M

19/07/2012 23:56:49
Quote Anchor link
Jeroen vd op 17/07/2012 16:10:25:
Marco M op 17/07/2012 15:47:42:
Tweede afbeelding van de slider heeft de tekst "Beschijbing" erboven staan.

kapitein overduidelijk. wat dacht je van dat dat de naam is van die locatie?


Wat dacht je er van om niet zo bijdehand te doen?
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 07:50:23
Quote Anchor link
Ziet er goed uit... maar heb je geen demo oid?
 
Reshad F

Reshad F

20/07/2012 09:47:13
Quote Anchor link
misschien ligt het aan mij maar als je je topmenu sticky doet zorg er dan wel voor dat hij een top laag wordt dmv z-index want nu komt je slider ervoor.. en als je het mij vraagt zou ik het gewoon niet sticky doen omdat je dan de invloed van je slider verliest.
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 12:30:11
Quote Anchor link
Dankjewel!

Demo:
Username: globalzapper
Password: testen
 
Reshad F

Reshad F

20/07/2012 12:59:42
Quote Anchor link
Hmm ik vind het al met al een leuk initiatief en een leuke website. alleen mis ik een log uit button als je eenmaal ingelogd bent.
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 13:07:27
Quote Anchor link
Afbeelding

Einddatum en Startdatum hetzelfde? Kan je de einddatum niet standaard een week later zetten?

En onderin je select-knopjes doen wat raar.... (Opera 11).


Na inloggen zie ik alleen maar een Android/Apple keuze.... o wacht, bovenaan een klink regeltje om een nieuwe map te maken.
Zorg ervoor dat dit veel duidelijker naar voren komt. Desnoods automatisch.

Toevoeging op 20/07/2012 13:08:50:

En http://www.globalzapper.com/home.php?action=profilephoto werkt niet?

Toevoeging op 20/07/2012 13:10:27:

En http://www.globalzapper.com/map/16 (nieuwe map) toont geen map?
Daardoor kan ik niet echt verder met testen.
 
Martin ligtenberg

martin ligtenberg

20/07/2012 16:21:08
Quote Anchor link
Afbeelding
ik mis een stukje
firefox 14.0.1
schermresolutie: 1366 x 768
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/07/2012 19:31:31
Quote Anchor link
Could not connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 20:15:28
Quote Anchor link
Oeps... de pagina is net niet groot genoeg...


De servers van mijn hosting liggen eruit :S Ik kan hier zelf niks aan doen en moet wachten totdat de storing verholpen is.
Gewijzigd op 20/07/2012 20:17:24 door Lex van Hees
 
Martin ligtenberg

martin ligtenberg

20/07/2012 21:24:08
Quote Anchor link
is het de bedoeling dat de foto's op de homepage voor de seach box langs gaan ik had ze er achter geplaatst
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 21:31:05
Quote Anchor link
Dankjewel! Ik heb een groter beeldscherm waardoor alles op één pagina past, heb even de browser kleiner gemaakt en nu werkt het wel, z-index is magisch hierbij!

Nogmaals bedankt!
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/07/2012 21:37:02
Quote Anchor link
Klopt het ook dat sommige dingen in het Nederlands zijn ipv het Engels?
 
Lex van Hees

Lex van Hees

20/07/2012 22:22:16
Quote Anchor link
De site was eerst Nederlands, heb hem vertaald maar misschien ben ik wat dingen vergeten :S. De content van gebruikers is wisselend.
 
Martin ligtenberg

martin ligtenberg

21/07/2012 15:10:17
Quote Anchor link
heb nogsteeds hetzelfde probleem met de map

Toevoeging op 21/07/2012 15:12:40:

als je de google map nou wat kleiner maakt en alle textboxen ook zou het presies moeten passen en ander kun je hem altijd wat hoger zetten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.