eigenaardige mail delivery error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/11/2023 14:18:45
Quote Anchor link
PLotseling krijg ik bij alle mail dat er een mail verstuurd het volgende:L

mail delivery system - Mail delivery failed: returning message to sender

Ik ontvang wel emails, hoe kan dit in hemelsnaam?

Quote:
Return-Path: <>
Delivered-To: [email protected]
Received: from server.xx.net
by server.xx.net with LMTP
id 72pfNi2QR2WXSgAAfiDKnw
(envelope-from <>)
for <[email protected]>; Sun, 05 Nov 2023 13:53:01 +0100
Return-path: <>
Envelope-to: [email protected]
Delivery-date: Sun, 05 Nov 2023 13:53:01 +0100
Received: from mail by server.xx.net with local (Exim 4.96-58-g4e9ed49f8)
id 1qzccf-0005CK-2s
for [email protected];
Sun, 05 Nov 2023 13:53:01 +0100
X-Failed-Recipients: [email protected]
Auto-Submitted: auto-replied
From: Mail Delivery System <[email protected]>
To: [email protected]
References: <EA11CC73ED654BC8916AE96B5B0DDA6E@DESKTOPGA2EABF>
Content-Type: multipart/report; report-type=delivery-status; boundary=1699188781-eximdsn-1102032587
MIME-Version: 1.0
Subject: Mail delivery failed: returning message to sender
Message-Id: <[email protected]>
Date: Sun, 05 Nov 2023 13:53:01 +0100


Ineens gebeurd dit heb een VPS bij transip, ik ontvang maiuls maar kan niks versturen.
Niets is gewijzigd, gisteren ging alles nog prima.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:57:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2023 14:23:36
Quote Anchor link
Dit krijg je terug bij alles wat je verstuurt?
Heb je specifieke aanpassingen gedaan aan Exim? Of Directadmin zelf misschien?
En wat je weggeknipt hebt, uit je header, zijn dat hostnames die bij jouw toebehoren?
Is er geen content bij die een reden aangeeft?
Gewijzigd op 05/11/2023 14:27:05 door - Ariën -
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/11/2023 14:33:32
Quote Anchor link
update in exim rejectlog staat:

2023-11-05 14:13:19 H=(DESKTOPGA2EABF) [111.94.129.85] X=TLS1.2:ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256:128 CV=no F=<[email protected]> rejected RCPT <[email protected]>: R1: HELO should be a FQDN or address literal (See RFC 2821 4.1.1.1)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2023 15:12:15
Quote Anchor link
Heb je een reversed DNS ingevuld bij Trans IP?

Toevoeging op 05/11/2023 15:16:58:

Wat meldt deze site bij de Reversed Lookup check met het IP-adres van je server?

https://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx
Gewijzigd op 05/11/2023 15:18:04 door - Ariën -
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/11/2023 17:23:02
Quote Anchor link
ja een reverse DNS is er, en hij deed het altijd goed waar niks veranderd is.

Ik krijg met reverse DNS dit

Test Result
Status Ok DNS Record Published DNS Record found

onder ipadres staat:

Unknown (AS20857)
Gewijzigd op 05/11/2023 17:40:15 door Daniel van Seggelen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2023 17:41:59
Quote Anchor link
Staat die wel bij TransIP in hun controlpanel voor zowel IPv4 als 6?
Gewijzigd op 05/11/2023 17:42:28 door - Ariën -
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/11/2023 17:43:15
Quote Anchor link
Met test email server krijg ik ook:

ESMTP Exim 4.96-58-g4e9ed49f8 Sun, 05 Nov 2023 17:42:24 +0100
Test Result
Status Ok SMTP Reverse DNS Mismatch OK - x.x.x.x resolves to server.xx.net
Status Ok SMTP Valid Hostname OK - Reverse DNS is a valid Hostname
Status Ok SMTP Banner Check OK - Reverse DNS matches SMTP Banner
Status Ok SMTP TLS OK - Supports TLS.
Status Ok SMTP Connection Time 0.330 seconds - Good on Connection time
Status Ok SMTP Open Relay OK - Not an open relay.
Status Ok SMTP Transaction Time 1.298 seconds - Good on Transaction Time
Gewijzigd op 05/11/2023 17:46:44 door Daniel van Seggelen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2023 17:46:31
Quote Anchor link
Heb je dit ook vanuit de webmail?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/11/2023 17:56:12
Quote Anchor link
ja, net met roundcube gedaan en hetzelfde probleem, van alle mailadressen van mijn server.
Als ik van een mailadres van dezelfde server naar een ander mailadres opdezelfde server mail, lukt het wel,.

Toevoeging op 05/11/2023 18:05:19:

Ik kan ook niks met https://www.mail-tester.com/ testen, want ik krijg de mail direct terug ook.

Toevoeging op 05/11/2023 18:20:10:

En ik heb met custombuild net exim geupgrade, alhoewel de versie hetzelfde was, maar hij restarte exim en toen werkte alles weer....
Gewijzigd op 05/11/2023 17:57:52 door Daniel van Seggelen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2023 18:23:21
Quote Anchor link
Custombuild to the rescue! :-D
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/11/2023 18:30:14
Quote Anchor link
Maar snap nog steeds niet wat de oorzaak is, aangezien ik nergens kon debuggen, de exim logs zeggen alleen een mail delivert en failed, maar waarom?

Ik wil dit graag voorkomen dat het weer gebeurd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2023 00:58:03
Quote Anchor link
Ik heb geen idee. Je kan het wellicht even vragen op het forum van DirectAdmin?
 
E vH

E vH

06/11/2023 11:04:49
Quote Anchor link
Gezien je zelf niet begrijpt wat er fout gaat, wil ik adviseren om niet alles weg te filteren.


Over welke domeinnaam gaat het?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2023 13:40:03
Quote Anchor link
Weg te filteren?
 
E vH

E vH

06/11/2023 14:24:57
Quote Anchor link
Ja, waarom zo geheimzinnig over een FQDN terwijl de hele wereld hem kan benaderen?

Dat het gmail adres wordt weggefilterd, logisch.

Had TS meer info gegeven, hadden anderen ook eventueel testen kunnen uitvoeren.
Onderbuik gevoel op dit moment: spamfilter / poort probleem, gezien de mail op de VPS blijft.


Edit:
Zie ook https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/neterrconnectionreset-200-ok/104812/
en https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/email-dkim-failure-blijft-in-de-spam-terechtkomen/104790/

TS geeft geen info over zijn VPS en dit is zijn derde topic, heeft blijkbaar DNS problemen.
Ik durf er bijna een wedje op te maken dat het allemaal dezelfde VPS betreft.

Edit 2: even een aanname van mijn kant uit dat het om ip 37.97.159.129 gaat.
een reverse ip check geeft diverse domeinnamen, waaronder de weg gefilterde XX.net.
deze draait tevens op server.XX.net.

VPS draait op de nameservers van transip, geen eigen nameservers.

my2cents: TS heeft VPS niet goed ingesteld, poort /dns probleem.
Gewijzigd op 06/11/2023 14:48:23 door E vH
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

07/11/2023 04:30:53
Quote Anchor link
Ik ben niet geheimzinnig, ik wil niet dan domeinnamen worden geindexeerd op deze site.
Waarom niet op eigen nameservers?, zo werd het uitgelegd. En nu werkt het ook op server.XX.net
Die is ook bereikbaar.

Het was toen ik een exim update dit, met alle instellingen intact, dat alles nu gewoon lijkt te werken. De instellingen zijn verder niet gewijzigd.

Daniel.
 
E vH

E vH

07/11/2023 09:10:45
Quote Anchor link
Daniel van Seggelen op 05/11/2023 14:18:45:

Niets is gewijzigd, gisteren ging alles nog prima.



Daniel van Seggelen op 07/11/2023 04:30:53:
Het was toen ik een exim update dit, [...] De instellingen zijn verder niet gewijzigd.

Daniel.


Juist. Advies voor een volgende keer: maak eerst een snapshot, voordat je een update gaat draaien :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2023 09:31:16
Quote Anchor link
Misschien moet ik even kijken of ik een member-only UBB tag in elkaar kan flansen.

@Daniël, Maar je kan ook wat tekens tussen je de hostnaam plaatsen zodat die niet geïndexeerd wordt, Daniël.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.