Elke 30 rows

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/06/2010 15:40:40
Quote Anchor link
Hallo,

Ik bn bezig met een eigen BrowserMMOG, m.b.v. PHP.
Alles is uitgestippeld en haalbaar voor mijn PHP-niveau.
ik stuit alleen op 1 probleem.
Ik heb een ledenlijst nodig, Omdat mensen mekaar moeten kunnen aanklikken en uitdagen.
Ik weet dat ik een bepaald aantal rijen uit mijn MySQL DB kan halen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$paginas
= $_GET['pagina'] * 30;
$paginas2 = $paginas + 30;
$sql = "SELECT naam, punten FROM users LIMIT ".$paginas.", ".$paginas2."";
$res = mysql_query($sql);
//etc.
?>


maar ik heb geen idee hoe ik voor elke 30 rijen PHP een paginanummer extra erbij zet.
Waarmee doe ik dat?
Ik heb PHP.net al doorgestruint, maar ik kan het niet vinden.

Alvast beddankt :)
Gewijzigd op 25/06/2010 15:41:43 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 16:23:15
 
- Mark -

- Mark -

25/06/2010 16:00:19
Quote Anchor link
Soortgeleik topic. klik zie mijn voorbeeldje, je moet er wel nog het stuk voor het tellen van de pagina's en de while inbouwen.

PS denk ook even aan sql injection. Ben je in je code hierboven vergeten.
Gewijzigd op 25/06/2010 16:01:35 door - Mark -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.