else foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »
Raymonn

raymonn

01/10/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Ik heb dit gemaakt zodat ik voor mijn vrienden/familie een email adres kan aanmaken, echter krijg ik nog een foutmelding;

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in D:\wamp\www\beta\index.php on line 22


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<html>
<head>
  <title>Aanvraag email V1.0</title>
</head>
<body>
<font size="3"><b><i>Aanvraag email Beta:</i></b></font><BR><BR>
<?php
mysql_connect("localhost", "", "") or die(mysql_error());
mysql_select_db("messenger") or die(mysql_error());

$opslaan="INSERT INTO `gegevens` ( `` , `$emailadres` , `$password` )";
$emailadres=$_POST['emailadres'];
$password=$_POST['password'];
$submit=$_POST['submit'];
if(isset($submit)&& $emailadres !="" and $password !=""){
   if ($opslaan){
           echo 'Bezig met aanmelden<BR><BR>Klik <a href="">hier</a> om verder te gaan.';
   }

   else{
           echo 'Kan niet aanmelden, probeer het opnieuw.';
}

else{
?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post">
<table>
<TR><TD>E-mailadres:</TD><TD><input type="text" name="emailadres">*</TD></TR>
<TR><TD>Password:</TD><TD><input type="password" name="password">*</TD></TR>
<TR><TD></TD><TD><input type="submit" name="submit" value="Aanmelden"></TD></TR>
</table>
</form>
<?php
}
?>




</body>
</html>


zou dit zo kunnen, wat is er verkeerd aan?

databast tabellen heb ik:
id, emailadres, password
(password niet gecodeerd anders valt het niet te zien om email aan te maken.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymonn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:16:11
 
Frank -

Frank -

01/10/2006 15:49:00
Quote Anchor link
Wat in elk geval verkeerd is, is het gebruik van backtics ` in je queries. Gooi die zooi er eerst eens even uit.

De isset($submit) zal in jouw code altijd een TRUE opleveren omdat je de regel daarvoor de variabele $submit hebt aangemaakt... Regels 12 t/m 14 (aanmaken variabelen) is onverstandig en zinloos: Het kost extra geheugen, voegt niets toe en levert je nu een bug op.

Nu het probleem:
Tussen regel 21 en 22 hoort nog een extra } te staan. Wanneer je op de juiste manier zou inspringen, had je dit kunnen zien.
 
Raymonn

raymonn

01/10/2006 16:11:00
Quote Anchor link
oke na dit weg gewerkt te hebben, weet je hoe ik dit kan oplossen;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   if (INSERT INTO gegevens VALUES (  , $_POST['emailadres'] , $_POST['password'] );){


de strings.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door raymonn
 
Frank -

Frank -

01/10/2006 16:14:00
Quote Anchor link
Wat valt er op te lossen? Wat is het probleem? En waarom staan de php-code en SQL lukraak door elkaar?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/10/2006 16:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
mysql_query("INSERT INTO

        tabel

            SET

        iets = '".$iets."',
        nogiets = '".$nogiets."'

") or trigger_error(mysql_errori()):


zat een klein foutje in

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Raymonn

raymonn

01/10/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
mysql_connect("localhost", "", "") or die(mysql_error());
mysql_select_db("messenger") or die(mysql_error());

if(isset($_POST['submit'])&& $_POST['emailadres'] !="" and $_POST['password'] !=""){
   if (INSERT INTO gegevens VALUES (  , $_POST['emailadres'] , $_POST['password'] );){
           echo 'Bezig met aanmelden<BR><BR>Klik <a href="">hier</a> om verder te gaan.';
   }

   else{
           echo 'Kan niet aanmelden, probeer het opnieuw.';
           }
   }

else{
?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post">
<table>
<TR><TD>E-mailadres:</TD><TD><input type="text" name="emailadres">*</TD></TR>
<TR><TD>Password:</TD><TD><input type="password" name="password">*</TD></TR>
<TR><TD></TD><TD><input type="submit" name="submit" value="Aanmelden"></TD></TR>
</table>
</form>
<?php
}
?>


zo is het nu, hoe moet ik het dan doen, niet met een variabel ofzo.!?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/10/2006 16:46:00
Quote Anchor link
(INSERT INTO gegevens VALUES ( , $_POST['emailadres'] , $_POST['password'] );)

Hoe had je dit in gedachten dan, die insert query is MySQL, ga je daar eens in verdiepen, dit kan NOOIT op deze manier.
 
Raymonn

raymonn

01/10/2006 16:52:00
Quote Anchor link
Robert:
(INSERT INTO gegevens VALUES ( , $_POST['emailadres'] , $_POST['password'] );)

Hoe had je dit in gedachten dan, die insert query is MySQL, ga je daar eens in verdiepen, dit kan NOOIT op deze manier.


anders had ik ook geen foutmelding gehad, als het wel kon, ik moest niet met variabelen werken werd er gezegd, dus hoe moet het nu wel?

das de vraag?
 
Frank -

Frank -

01/10/2006 16:55:00
Quote Anchor link
Basiskennis SQL: Een string moet tussen quotes staan.

Vraagje: Waar zijn jouw quotes?
Antwoord: vergeten...

Vraagje: Waar voer je de query uit?
Antwoord: nergens...

Oplossing: Zie de tutorials en ga je verdiepen in het gebruik van een database.

Edit: Zie http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/52/

Dit is echt basiskennis, dat ga ik niet nogmaals uitleggen, het staat uitstekend beschreven in de diverse tutorials en de handleiding van PHP op www.php.net
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/10/2006 16:57:00
Quote Anchor link
Daarom zeg ik ook dat je je eerst in MySQL moet gaan verdiepen..

--> Heb je wel beschikking over een MySQL database?
Zo ja:
--> Is er wel verbinding gemaakt met je database? (ik zie daar nergens wat van terug)
--> Het werkt zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// eerst maak je de verbinding

// vervolgens ga je de query in een variabele zetten (rechtstreeks uitvoeren kan ook, maar niet zo netjes)

$query="INSERT INTO gegevens VALUES ('' , '".$_POST['emailadres']."' , '".$_POST['password']."' )";
// en om de query uit te voeren: (hier kan je eventueel die if die daar staat ook omheen zetten)
mysql_query($query);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.