else foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »
Raymonn

raymonn

01/10/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Ik heb dit gemaakt zodat ik voor mijn vrienden/familie een email adres kan aanmaken, echter krijg ik nog een foutmelding;

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in D:\wamp\www\beta\index.php on line 22


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<html>
<head>
  <title>Aanvraag email V1.0</title>
</head>
<body>
<font size="3"><b><i>Aanvraag email Beta:</i></b></font><BR><BR>
<?php
mysql_connect("localhost", "", "") or die(mysql_error());
mysql_select_db("messenger") or die(mysql_error());

$opslaan="INSERT INTO `gegevens` ( `` , `$emailadres` , `$password` )";
$emailadres=$_POST['emailadres'];
$password=$_POST['password'];
$submit=$_POST['submit'];
if(isset($submit)&& $emailadres !="" and $password !=""){
   if ($opslaan){
           echo 'Bezig met aanmelden<BR><BR>Klik <a href="">hier</a> om verder te gaan.';
   }

   else{
           echo 'Kan niet aanmelden, probeer het opnieuw.';
}

else{
?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post">
<table>
<TR><TD>E-mailadres:</TD><TD><input type="text" name="emailadres">*</TD></TR>
<TR><TD>Password:</TD><TD><input type="password" name="password">*</TD></TR>
<TR><TD></TD><TD><input type="submit" name="submit" value="Aanmelden"></TD></TR>
</table>
</form>
<?php
}
?>




</body>
</html>


zou dit zo kunnen, wat is er verkeerd aan?

databast tabellen heb ik:
id, emailadres, password
(password niet gecodeerd anders valt het niet te zien om email aan te maken.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymonn
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 09:10:23
 
Frank -

Frank -

01/10/2006 15:49:00
Quote Anchor link
Wat in elk geval verkeerd is, is het gebruik van backtics ` in je queries. Gooi die zooi er eerst eens even uit.

De isset($submit) zal in jouw code altijd een TRUE opleveren omdat je de regel daarvoor de variabele $submit hebt aangemaakt... Regels 12 t/m 14 (aanmaken variabelen) is onverstandig en zinloos: Het kost extra geheugen, voegt niets toe en levert je nu een bug op.

Nu het probleem:
Tussen regel 21 en 22 hoort nog een extra } te staan. Wanneer je op de juiste manier zou inspringen, had je dit kunnen zien.
 
Raymonn

raymonn

01/10/2006 16:11:00
Quote Anchor link
oke na dit weg gewerkt te hebben, weet je hoe ik dit kan oplossen;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   if (INSERT INTO gegevens VALUES (  , $_POST['emailadres'] , $_POST['password'] );){


de strings.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door raymonn
 
Frank -

Frank -

01/10/2006 16:14:00
Quote Anchor link
Wat valt er op te lossen? Wat is het probleem? En waarom staan de php-code en SQL lukraak door elkaar?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/10/2006 16:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
mysql_query("INSERT INTO

        tabel

            SET

        iets = '".$iets."',
        nogiets = '".$nogiets."'

") or trigger_error(mysql_errori()):


zat een klein foutje in

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Raymonn

raymonn

01/10/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
mysql_connect("localhost", "", "") or die(mysql_error());
mysql_select_db("messenger") or die(mysql_error());

if(isset($_POST['submit'])&& $_POST['emailadres'] !="" and $_POST['password'] !=""){
   if (INSERT INTO gegevens VALUES (  , $_POST['emailadres'] , $_POST['password'] );){
           echo 'Bezig met aanmelden<BR><BR>Klik <a href="">hier</a> om verder te gaan.';
   }

   else{
           echo 'Kan niet aanmelden, probeer het opnieuw.';
           }
   }

else{
?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post">
<table>
<TR><TD>E-mailadres:</TD><TD><input type="text" name="emailadres">*</TD></TR>
<TR><TD>Password:</TD><TD><input type="password" name="password">*</TD></TR>
<TR><TD></TD><TD><input type="submit" name="submit" value="Aanmelden"></TD></TR>
</table>
</form>
<?php
}
?>


zo is het nu, hoe moet ik het dan doen, niet met een variabel ofzo.!?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/10/2006 16:46:00
Quote Anchor link
(INSERT INTO gegevens VALUES ( , $_POST['emailadres'] , $_POST['password'] );)

Hoe had je dit in gedachten dan, die insert query is MySQL, ga je daar eens in verdiepen, dit kan NOOIT op deze manier.
 
Raymonn

raymonn

01/10/2006 16:52:00
Quote Anchor link
Robert:
(INSERT INTO gegevens VALUES ( , $_POST['emailadres'] , $_POST['password'] );)

Hoe had je dit in gedachten dan, die insert query is MySQL, ga je daar eens in verdiepen, dit kan NOOIT op deze manier.


anders had ik ook geen foutmelding gehad, als het wel kon, ik moest niet met variabelen werken werd er gezegd, dus hoe moet het nu wel?

das de vraag?
 
Frank -

Frank -

01/10/2006 16:55:00
Quote Anchor link
Basiskennis SQL: Een string moet tussen quotes staan.

Vraagje: Waar zijn jouw quotes?
Antwoord: vergeten...

Vraagje: Waar voer je de query uit?
Antwoord: nergens...

Oplossing: Zie de tutorials en ga je verdiepen in het gebruik van een database.

Edit: Zie http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/52/

Dit is echt basiskennis, dat ga ik niet nogmaals uitleggen, het staat uitstekend beschreven in de diverse tutorials en de handleiding van PHP op www.php.net
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/10/2006 16:57:00
Quote Anchor link
Daarom zeg ik ook dat je je eerst in MySQL moet gaan verdiepen..

--> Heb je wel beschikking over een MySQL database?
Zo ja:
--> Is er wel verbinding gemaakt met je database? (ik zie daar nergens wat van terug)
--> Het werkt zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// eerst maak je de verbinding

// vervolgens ga je de query in een variabele zetten (rechtstreeks uitvoeren kan ook, maar niet zo netjes)

$query="INSERT INTO gegevens VALUES ('' , '".$_POST['emailadres']."' , '".$_POST['password']."' )";
// en om de query uit te voeren: (hier kan je eventueel die if die daar staat ook omheen zetten)
mysql_query($query);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.